• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: imho per acc ...
    WASQ
    WASQ --- ---
    LOBOTECH: tak pojďme to poměřit třeba k ceně TS. U nás je celej za 300-350g
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: To je hodne hezky a u vas na serveru mate asi levno. Vidim 6x MGD to je u nas tak za 130g 3x Moonpoint 3x 135g 2x Fire Lunarite 14g a ten zbytek dohromady hodi dalsich 80-100g. Takze u nas bys za to mel minimalne 350g + tech 40 390g. Vzhledem k tomu ze po ty odstavce mam dost laboru, tak se asi vrhnu na farmeni penezenek a prestanu uprootovat wild sapplingy :D Ja vim ze je to na nic, ale sem na tom zavislej :P :D

ELIDOR: Hadi :) Myslis ze daj kompenzaci per charakter, nebo per ucet? :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    pokud nekomu neco propadlo ci umrelo hlady atd .. tak se nevraci nic. bude jednotne odskodne. team nebude resit zadne jednotlivce.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: jj slibovali kompenzaci soucasne se spustenim a ... skutek utek, klasika
    WASQ
    WASQ --- ---
    Výsledek 600 peněženek. Hodnota bajvoko podle aukce asi 230g + 40g padlo. To je cca 85g na 1k laborů. Není úplně špatný, ale rybařením vytěžíš víc. Nicméně tohle je absolutně safe..

Jinak mi stromky hodily druhej TS, chybí mi 50 GS na recept na fishing boatu. Postnu update, jak se vydělává s ní za pár dní :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Tak hra jede, labor na maximu, ale kompenzaci zadnou nevidim :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Jestli kecas, tak te ceka zhaveni lebky zvane budik :) Ja se budu moct lognout az vecer.

Jak to vypada po nalogovani? Vsechno jako ve chvili kdy to spadlo? Byla nakonec nejaka ta kompenzace, nebo mame drzet hubu a krok? :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    servery bezi pokud jeste nekdo nelogl
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Ty jo, to si vytah docela luxusni info, ja nenasel nic, krome nadavek :) To jsem na tu jejich kompenzaci fakt zvedavej :) A s tim, ze se server rozjede tam, kde skoncil mne to celkem uklidnilo :) Strasne nerad bych ty kytky sazel znova :DDD
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC: Tohle není merge. A jestli nějakej bude, tak to snad dobře promyslej - jde hlavně o landy. Nějaký chanely si nedovedu představit. Jak by to asi fungovalo?

Jinak zůstávám ještě měsíc subnutej, tak uvidíme, co se bude dít
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: LOBOTECH: priprava na merge.. :-( A prej to chcou udelat tak, ze kdyz prijdes z druhyho srv, tak abys mel budovy a misto, budes jakoby v channelu 2,3. Ja kazdopadne dnes oznamil guilde oficialni ukonceni hrani AA, po 14dennim nehrani.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: nekde sem u par prizpevku zpet cetl o nejakym mergi serveru, ale nemam cas to dohledat... pokud je to stupidni dotaz, tak me ignorujte, sem nezaujatej, jen sem tu hru zkousel a moc me nechytla...
    WASQ
    WASQ --- ---

BARTUC: žádnej? O merge nikdo nepsal? Nebo máš zdroj?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hele takovej blbej dotaz, jakej je uvadenej duvod merge serveru? to je tak malo hrajicich lidi?
    WASQ
    WASQ --- ---
    Chudáci kluci z Trino. Lidí jim už tak odešlo kvanta a ještě tenhle hřebejk do rakve :)

ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak sazky .. zadari se dnes?

souhrn informaci odevsad kde alespon trosku komunikuji:

- nebude zadne vraceni stavu k dd.mm.rrrr .. server bude po spusteni tam kde skoncil
    - gm popreli ze by doslo ke ztrate nekterych serveru ci jejich poskozeni prehratim ci dokonce pozarem, jak se zacalo hromadne sirit.
    - gm popreli, ze by byl na vine ddos
    - v okamziku spusteni serveru oznami team jak bude resit reparace .. jak systemove (propadnuti najmu,..) tak co se tyce odskodneni hracum. odskodne ma byt pry znacne .......
    - zadny ani orientacni cas spusteni neni znam (stale tak zatim plati jediny co padl dnes na tw, ze teoreticky by spusteni mohlo byt po poledni SEC)
    - gm popreli, ze by se jednalo o prodeji hry v evrope firme gameforge
    ... asi jsem na neco zapomel, ale obecne plati ... ze nedoslo k zadne ztrate dat a ze neni jasne kdy se podari zprovoznit servery .. ostatni neni dulezite
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    LOBOTECH: Na EVE se stačí přesunout do normální, lidské lokace a hned se to dá hrát jako normální hra...
    Až na tu maličkost, že takový přesun by zabral týden. V kuse :)))
    (Přeháním... ale skoro... Jo, to mě na AA zklamalo... že to není tak velké jako EVE :p )
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: Kurnik k EVE bych se tak rad vratil, jenze to me bavilo, kdyz sem mel volno a mohl jsem hrat dnem i noci :P Nemuzu si takovou zavislarnu ted dovolit :) Ja bych mel co delat, ale planoval jsem si herni vecer a co ted s tim? :) Asi nezbude nez flashove tower defence :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    LOBOTECH: já jedu far cry 4. Resubnul jsem kvůli tý odstávce EVE, ale zapnul jsem to jen abych naházel skilly do fronty... takže.. :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: 600 kousku to je krasnej vzorek. Me dojima, jak nekdy otevru 100 penezenek a tam veci sotva za 30g a jindy 15 co mi padlo z dungu a tam veci za 70g :D Je to jen o stesti no.

A to ze to nejede me sere :P Uz jsem si ze zoufalosti updatoval WoTko, ale jeste jsem se nemel k tomu sehnat si mody, jinak bych to snad i zapnul :P
    WASQ
    WASQ --- ---
    LOBOTECH: To není tak zlý. Mám solidní vzorek asi 600 kusů. Napíšu pak, co jsem vytěžil. Jestli to teda někdy pojede
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam