• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: sakra vubec jsem si nevsiml ze jste psali, ale do hry jsem se dostal v 21:40 takze to mozna bylo drive, jinak bych sel. (nikdy netusim jak dlouho budu uspavad dceru, takze cas prichodu nemuzu nikdy slibit)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ELIDOR: na TS jen kdyz me o to nekdo pozada, sam ne :-) .... ve hre 20-23 vetsinou ...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: To mas slusnej lan zeme :) Furryk byl vcera online, hledali jsme lidi na GHA, ale vsici byli lini :) DPSka bych klidne dobral mimo gildu, ale aspon healera to chtelo nekoho gildovniho :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: no mam dum, 4 velky farmy a 2 maly hned u sebe .. nechtelo by se mi .-)

FURRYK: nejak mam smulu te zastihnout ve hre .. chodis na ts?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: No tak by proste na svym serveru pozemek prodal a na novym koupil od prekupniku ne? Hold by se hur schanely vetsi mista, ale podle mne nic neresitelneho.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    pokud nevyresi ultrahloupy system pozemku, tak nema smysl opoustet to co clovek ma, pac by se na server kam prejde proste nemel sanci uchytit ...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    FURRYK: 8x8 :) Ikdyz ty ses takovej tupoun, ze si mozna pulku rozbil nebo ztratil a tak mas 4x4! :))
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ja mam farmu 4x4, takze me by nejakej presun vubec nebolel :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: Mam to podobne, az na to, ze nase gilda je asi spis BOTTOM1 :D Ne, tak hrozny to neni a hlavne se mi v ty gilde libi, pac se tam nic nehroti :) Ale transferovat se mi nechce, prave kvuli tomu bydleni, farmareni mam docela rad :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    No že by se mi chtělo vzdávat farm housu a 2x 16x16 spotu hned vedle sebe, abych někam přešel to nevim nevim. Nechcete někdo přejít k nám? Guildu mám dobrou. TOP1 na srvru :))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: To je docela dobra zprava. Jen doufam, ze vsichni neutecou na jeden server a nezacne bejt pusto prazdno :) Ale jsem rad, ze nemergujou, transfer je fer :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    hmm tak jeste nic, opravdu maji zvlastni terminy ...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    uvidime po udrzbe co nyni bude ...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Dava to vetsi smysl no. Ale clovek si rika, co kdyby! :))
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: imho per acc ...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    WASQ: U nas ted TS stoji taky 330. Tj v chatu nabizen za 330 nekdy usmlouvan k tem trem stovkam. V tomhle to mame stejny.

WASQ: To by mi docela sedlo :) Pokud daj kredity, tak budu rad, jakoukoliv slevu na patron status beru. ale nevidim to tak ruzove jako ty, podle mne dostanem mnohem min.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ArcheAge Restarts on EU Servers: 12/4/14 @ 12:30 AM GMT
    http://forums.archeagegame.com/...ad.php?136725-ArcheAge-Restarts-on-EU-Servers-12-4-14-12-30-AM-GMT

lidi uz se s komentarema "neserou" ..
    WASQ
    WASQ --- ---
    LOBOTECH: tak pojďme to poměřit třeba k ceně TS. U nás je celej za 300-350g
    WASQ
    WASQ --- ---
    Však oni nám pošlou nějakej balík. Typuju labor poty a pár creditů na utrácení... To že přičtou dny patronství beru jako samozřejmost. Možná něco přihoděj. Já osobně bych se spokojil s hezkou zásobou těch labor potů :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam