• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELIDORArcheAge mmorpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: proc to vy dva nevyresite navzajem ignorem?
    oba super dpska v jedny parte neskutecne vykonny kombo a nic z toho neni .. pac se nedokazete vystat ..
    k tomu tank, heal a nekdo posledni .. dali bychom cokoliv
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    taky nechapu existenci dvou guild, kde kazda ma do 20ti lidi online v primetime ..
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Jen porad nechapu, proc se dragoni nepridaj ke korzarum, prospelo by to obema gildam mit vic lidi online.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Vecer bych teoreticky mel mit cas :) Jsem pro kazdou spatnost, takze zajdu klidne cokoliv GHa, KRedl, Neco uplne novyho, nebo se jen tak poflakovat u enemaku a prudit :) Ale predem rikam, ze v grupe s Ariazelkou nebudu, takze se pridam jen pokud tam nebude :)

Jinak u dragonu se nic moc nedeje, dycky kdyz chtej jit nejakou instanci, tak desne pozde a online byva malo lidi, ale davam tomu jeste sanci, Krutak a Kelimek jsou fajn pohodari :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: ja byl za posledni tyden ve hre (takhle postavu mam afk porad, ale myslim cas traveny hrou) cca 3 hodiny .. nejak me to prestalo bavit co ses v dragonech .. co dat vecer neco?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: No ja to totiz zkousel taky, ale preslo mne to rychleji nez tebe :) Pockam na patch na konci unora a uvidim jestli vubec budu hrat. Zatim jen skilluju a pomalicku vydelavam na apexy, aby jel patron :) Docela si to uzivam takhle hrat na pohodu :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: no hele pouzival jsem klasicky sutry na regrade ty urcene vzdy pro konkretni hodnotu. ty za 1700 goldu jsem nebral i kdyz ve vysledku bych zrejme usetril
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: A jak si to regradoval? Pouzil si ten oranzovej regrade scroll s drahym charmem, nebo si to zkousel pres ty modry regrade svitky? :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ELIDOR: to je přesně jedna z věcí, co mě příšerně vytáčela.. :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak jsem zkusil enchantnout hasla 3 zbran .. nechal jsem v tom 2500+ a nehnul jsem se ani o pid (pokazde jen: degrade, fail, regrade, degrade, fail, fail, regrade, ..)
    diky degrade mi zmizel osazenej sutr ve zbrani a kdyz sjem se ho snazil dat zpatky, tak zmizeli i ty ostatni a asi na 20 pokusu jsem nebyl schopnej umistit vic nez dva, pak vzdy fail a zniceni sutru .. docela kretenska funkce ze mizej vsechny ... no vysledek fail :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ELIDOR: Po pravdě vůbec nevim. Žánr mi teď nechybí, navíc jsem byl znechucenej RNG při craftu. Takhle by to podle mě fungovat nemělo. No a jelikož top end game itemy jsou craft.. :)

Navíc zkoušim HotS a hlavně bude nová sezóna v D3.. :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    WASQ: ou, tys prestal hrat? uvazujes o navratu po patchi 1.7 ? (ten co maji v koreii)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ELIDOR: Před vánocema, když jsem AA ještě hrál, jsme to běhali :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Vubec :) Jednou jsem tam omylem vlez a sezral mne nejakej utok Zergu, Dahuta na to jen z povzdali koukala :) A v Serpentisu tusim jsem hned na zacatku videl moby s 600k zivotem, tak mne celkem presla chut je postuchovat :))
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    dal uz nekdo z mistnich Dautu 5 / 10 man a Serpentis?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Lol :D Tak to je fakt super :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: ee na suchu, ale srat te tam bude hafo jinych veci :) treba to, ze po wipe, kdyz portnes do dingu, tak ti pad ubere pulku hp :) naprosto zbytecna ztrata casu ...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ELIDOR: Jasne, ja sem pro kazdou spatnost a instance v AA me kupodivu bavej, takze sem s nejakou novou :)
    Doufam, ze se tam nebojuje primo ve vode :D Ten pomalej pohyb by mne sral :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LOBOTECH: btw lobo .. ted se chceme zamerit na ten podvodni 5 man .. predpokladam, ze se zucastnis .. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam