ELIDOR: mno BDO ten test tyden vcelku dobry, mam tu kunoichi a lukare ale ten me uplne moc nebavi.
Questy vsude a mraky ze se clovek az straci v tom co je pribeh a co bordel okolo, po nejake dobe me to uz nak prestavalo bavit.
svet je velkej a pekne delanej, skilly zabavne ale prijde mi to strasne konzolovity nic moc variace ale uvidim pozdeji zatim mam nakej 43 lvl
zajimalo by me jak je to s gearem ... snazit se ted neco shanet nebo srat a jet v tom co dostanu za questy ... jak pak sezenu lepsi gear ? dungy ? koupit ? craft ?
kolik je vubec max lvl ? v guilde sou lidi s 50+ coz teda vlastne za chvilku budu.
co je tam jako end game ? jsou nejake reidy? opsky? dungy ? zatim sme z toho nic nepotkal.
Chapou ze Tajen sere magi v kostce za craft ale ten me uplne netahne, vozit veci z bodu A do bodu B abych je prodal za vic je taky takove jakoze ehm ..
vec ktera me tam ale totalne desne jebe jsou ty armory, ala je to smerovane hlavne na koreu kde kazdej blb beha v trenkach a s pandi hlavou. Kazdej druhej tu vypada jako ryba nebo beha ve fraku. Tyhlety divno armory mi nikdy nesli do hlavy ...