JANFROG: Proc presne?
Jinak ja delam ted tusim 6tym rokem z domova. Jinak uz bych nemohl. Jak se tu v ruznejch clancich psalo, ze lidi se zbavuji vseho moznyho, aby je nic nerozrusovalo... Podle me je to blbost, je to o tom, co si sam dovolis, jakou ma clovek pracovni moralku. Pouzivam jen budik, kterej me za 45min upozorni, abych si odpocinul ocima. Jinak mam na stole telku, ps3 a ja nevim co jeste. Po obede si dam pulhodky relaxek a s chuti do prace. Vecer v 17-18 zabalim a jdu delat neco co me bavi vic nez prace.
Co je podle me nejdulezitejsi - vybrat si lidi "kolem sebe", ktery mi sednou a snazim se filtrovat lidi, kteri mi v minulosti pili krev. Penize za takovou spolupraci vetsinou nestoji.
Kdyz jsem zacinal, hodne mi pomohlo to, ze jsem si rekl, ze nebudu delat praci, ktera me nebavi, ikdyz by zakazek bylo vic. Po peti letech delam vicemene jen to, z ceho mam radost, do ceho muzu zapojit mozek a kreativitu a ne jen otrocinu.
Pro zacinajici bych doporucil stejny postup a pokud mozno alespon 6 mesicu financniho zabezpeceni, nez se rozjede prace nova a opravdu nebrat veci, o kterych clovek vi, ze na tom necha vlasy.