2MEK: ziki chtel typ, tady ho ma, podle me je to dobrej typ a pokud vim tak ziki resi platbu smerem k nemu takze je to jedna jedina zeme kde ho zajima jak je krypto brany..v cechach..
proste obdrzis platbu,vymenis za prachy,prachy prevedes do banky a zdanis zisk, hotovo (stejny jako s cashem akorat neplatis poplatek a procenta za poslani mezinarodni platby a necekas kdovikolik dni na pripsani na ucet), nehlede na to ze treba Zeland a Australie jsou ve svete krypta dost informovany, takze bych se divil kdyby na to ucetni valila oci.
.. pokud je nejaka ucetni na tohle nepripravena tak to je uz jina pohadka ale za navrh to stoji..mozna je cas na zmenu ucetni nebo na skoleni atd, to at si srovna kazda firma..
kdyby kazdej myslel jako ty tak to bude vsude dodnes podobny jako treba ve francii kde se porad jedou šeky, na iban a swift casto vrtej hlavou a chtej RIB coz je bankovni kod kterej maji vyhradne francouzsky banky..
takovou negramotnou ucetni bych vyhodil z okna a ani bych se ji nenabizel se skolenim na mezinarodni bankovni komunikaci protoze uz davno nejsme v 19ctym stoleti, presto se to casto deje ze mi francouzskej zamestnavatel rekne ze mi jeho ucetni nedokaze poslat penize na ceskej ucet protoze nema RIB (prestoze to neni v souladu s eu legislativou ohledne mezinarodniho bankovniho spojeni ktery jasne protlacuje a narizuje pouzivani iban a swift kodu aby se obesly tyhle vyfikundace)...v jiny fr firme ale to same nepredstavuje problem..coz jasne ukazuje na schopnost ci neschopnost ucetni..podle me je v zajmu kazdy firmy mit adekvatne flexibilni ucetni a praci s penezma..zqadavas zakazky do zahranici..chces aby platby mohly probehnout...mas vic a vic zakazek venku tak je jasny ze min a min chces platit poplatky a cekat..
pokud je zik fakt dobrej v tom co dela, muze si diktovat klidne platbu v zlatych cihlach nebo letenkach po cely planete pokud si tim pomuze a zadavateli zakazky to za to bude porad stat. takze tvuj argument mi prijde trochu mimo a zpatecnickej.