• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNAWAPatchworkové rodiny
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: zřejmě :-) Nebo je to nějaké pokračování těch myšlenek na téma, že Otec má ve výchově jinou roli než každodenní pinožení se kolem rutinních otravností.

ILLUZE: asi začnu nějakými články :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ANNAWA: hele a nejde to udělat nějak tak, že nastavíš jasný a jednoznačný strop jen mezi tebou a mužem, a když se tak cítí pod tlakem, ať si ho ventiluje nějakými brigádami, když už tedy chce své ex zabezpečit nadstandard?

P.S.
    v tomhle případě bych nedala ani korunu
    co vám může?
    dát vás k soudu, aby navýšili alimenty?
    máte to za pár, jestli se dostane na školu, to by se musel stát zázrak, podle toho, jak popisuješ...

a tak či tak by vás to stejně vyšlo levněji, než tyhle neúměrné nárazové platby.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ANNAWA: hele, škoda, že se tě nedá dát do nějakých "topek" :-))
    Nechceš o tom sepsat nějakou knížku?

Ten chlap a akce kolem něj snad ani nemůžou být skutečné :-D
    EDERA
    EDERA --- ---
    ANNAWA: A teď je tak citlivý, že by ani neunesl pohled na vlastní děti a tak se před nimi raději skrývá, co?:-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: bože, citlivý...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: tak ona na něj mezitím taky podala trestní oznámení kvůli neplacení alimentů, čili názor už má asi jiný, ale kamarádky prostě nejsou. Navíc ho kdysi hájila, i mi psala mail (to byl náš druhý kontakt, krom toho telefonátu kdysi), to už byli spolu a on mě pořád nevyplácel z bytu, že na něj nesmím tlačit, protože je citlivý.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: takže nějak spojit síly nehrozí (taky jsem zaslechla od exšvagra, že si bývalý plánuje pořídit miminko tak do roka, říkala jsem si, jestli se s tou jeho přítelkyní nemám seznámit)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: nikdy jsem ji osobně neviděla, kdysi jsem s ní mluvila po telefonu, v době, kdy jsem ještě nevedela, že bude moje následovnice, chtěla poradit s autistickým ditetem. A taky jsem na ni jednou narazila na Rodina.cz, kde si stěžovala, že jsou moji kluci strašně nevychovani.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: fakt jo? to jsem nevěděla, že má ještě dvě další děti. a s tou jeho taky bývalou se znáš?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    VALENTINA: Tak můj ex se znovu oženil a opět rozvedl... má celkem čtyři syny, na které na všechny totálně kašle.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Bože, teď se skoro modlím, aby se manžel náhodou nechtěl třeba znova ženit nebo si domů stěhovat nějakou babu s dětma, nebo aby to nedejbože nenapadlo mě:)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: rozhodně má! A samozřejmě, je to citlivé téma, nicméně mně se to taky vyplatilo už několikrát - a fakt mám čistý svědomí, pokud by si někdo myslel, že chci jeho dětí krátit na právech a penězích.
    HANELA
    HANELA --- ---
    EDERA: tak po dvaceti letech třeba ještě změní názor :-) myslím kamarádi
    EDERA
    EDERA --- ---
    ANNAWA: V. si dokonce na tu letní scénku "stěžoval" na nějaké akci, kde jsme byli s partou kamarádů (ono to teda byla původní parta jeho Ex, a pak nějak po rozvodu zůstali v rámci dělení SJM jemu či co:-). Znají ji přes dvacet let a snažili se mě přesvědčit, že vlastně měl pravdu, že odporovat jí nemá smysl. Měla jsem chuť je něčím přetáhnout všechny. Zjevně teda odporovat mně smysl má, že.:-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: ano, O mluví o tom, že je jak mezi dvěma mlýnskými kameny, to bych ho vždycky něčím přetáhla.

SINSEMILLA: protože můžeme být hodné, ale být za voly bychom být neměly.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Taky nesnasim konflikty, fakt z duse, ale uz se minuly mesic delala zlou, kdyz zase neprisly alimenty (tahne se to od kvetna a byvaly dela mrtveho brouka a i na vyzvy nebyl schopny dat nejaky navarh na reseni). Nervy jsem z toho mela desny, ale uz proste pretekl pohar trpelivosti.
    EDERA
    EDERA --- ---
    ANNAWA: Připomíná mi to naši letní scénku, kdy jsem byla taky běsná, že se V. nebrání vyložené nespravedlnosti. A on se cítil dotčený, že to schytal z obou stran.:-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: :-)
    Muž samozřejmě podobné konflikty nesnáší, navíc tvrdí, že nechce dráždit hada bosou nohou - do jisté míry bude mít pravdu, ale zase nechat si kálet na hlavu, to bych taky nerada. Furt makám, on taky a K jen natahuje ruku.
    EDERA
    EDERA --- ---
    ANNAWA: Udělej, zatleskám Ti.
    Izraelec nikdy neviděl mladší sourozence? Fakt jo?
    Odpověděla bych SMSkou, že je od ní laskavé, že tak myslí na klid novorozeněte a nechá si izraelské puberťáky u sebe.:-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    A já asi udělám nějakou scénu... včera se ex vytasila s tím, že mají u nejstaršího ve škole na výměnném pobytu Izraelce, tenhle týden, že budou u ní (o víkendu, když ona doma nebude) a že máme hned dnes navalit 4k - za prvé nevíme, na co přesně to je, za druhé se to fakt říká takhle, na poslední chvíli? Když ona i K to jistě ví už nějaký čas. A do toho její jedovatá sms, že k nám si je do té mateřské školky fakt vzít nemůže. Grrrr.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam