MORRELLI,
FEXIST: Párkrát jsem to zkoušel, a upřímně si nejsem jistý, jestli do toho ještě někdy půjdu... Hodně mne zaskočila jak intenzita, tak délka trvání (cca půl hodiny namísto obvyklých 5ti minut). Po odletu jsem ležel na zemi, lapal po dechu a modlil se, ať to už skončí - a ono to pořád nabíralo na intenzitě. V jeden okamžik mne to přeneslo do vozíku na nějaké pekelné horské dráze, a já zjistil, že se samozřejmě nemůžu ani pohnout. Do vozíku vedle mne pak přisedl takový výstřední mezi-galaktický skřítek, kouká na mne s takovým zlomyslným zábleskem v očích, a křičí na mne: "TAKŽE TY TO CHCEŠ VIDĚT, JO? TAK JO! CHACHÁ! TEĎ SE BUDEŠ KOUKAT, PROTOŽE JÁ TI TO VŠECHNO UKÁŽU! CHACHÁ!!!", a rozjeli jsme se na nejděsivější jízdu mého života. Skřítek mi furt něco ukazoval a vysvětloval, ale já jsem si z toho nebyl schopen, kvůli své smrtelné závrati, nic zapamatovat. Skřítek se jakoby zmocnil mého vědomí (docela nepříjemný pocit), a odmítal mě pustit "dál". Ta jízda byla to takový vizuálně-emoční overload, že si z toho teď již pamatuju fakt jenom ty emoce - něco mezi bezmocným zoufalstvím a smrtelnou hrůzou.
Takže výprask jako z učebnice ("Psychedelie pro mírně pokročilé - metodika pokus / omyl") :-) Hukot jako sviň, ale na nějakou "pomalejší" práci to moc není... Nikoho od ničeho neodrazuji - jen buďte, prosím, opatrní.
Po plné inhibici skrze žaludek (tj. cca 30 min.po vypití vývaru ze 3g routy) pak zkušenost trvá asi půl hodiny. DMT taky, přes počáteční relativně pomalejší akceleraci (kdy si člověk říká "to je nějaký pomalý - že jsem si toho naložil málo?"), působí minimálně 3x intenzivněji... takže bacha. Rozhodně nedoporučuji měřit od oka: 10mg bylo ještě docela zvladatelné, ale 12mg mě poslalo na výše popsaný horror-trip, ze kterého si vůbec nic nepamatuju.
Hodně štěstí všem letcům. A nezapomeňte pak nasdílet své zkušenosti...