• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEADMT - "duchovní molekula"


    Diskuse o DMT - Dimethyltryptaminu a s ním úzce souvisejících jevech

    - teoretické poznatky
    - prameny (knihy, dokumenty)
    - praktické zkušenosti
    - souvislosti a návaznosti na další substance
    - spirituální pohledy
    - vědecké pohledy a poznatky
    - asociace
    - vlastní názory a zamyšlení- výtvarná tvorba
    - zážitky podobné stavu na DMT a s ním související
    - historie
    - ayahuaska

    Jde mi o ucelení informací o této látce a s ní úzce souvisejících jevů.
    DMT jako univerzální jazyk...


    http://www.rickstrassman.com/
    http://wiki.dmt-nexus.me/Main_Page
    https://www.dmt-nexus.me/forum/
    http://www.dmt.20m.com/

    http://www.erowid.org/chemicals/dmt/ - rozcestník

    bylinky
    http://www.biotox.cz/enpsyro/pj3rpsv.html

     

    rozbalit záhlaví
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    JAZZZ: já právě koukal že by asi ty rostliny šli všechny dnes objednat a zítra smíchat :)))) ale nějak se necítím toho hoden .....


    So, a ‘classic’ and ‘original’ changa blend that has stood the test of time looks something like this: 30% ayahuasca vine and/or leaf 20% mullein 20% passionflower 20% peppermint 5% calendula 5% blue lotus"[1
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    BRUTOL: z kury mimosa hostilis dostanes dmt krystaly jednoduchou acidobazickou reakci. kdybych to delal, tak bych to sem nepsal. kazdopadne jsem uz na to linej a zena by me s tim smradem z kuchyne vedle detskyho pokojiku stejne vyhodila ;)

    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    JAZZZ: jako že si ten liquid i sám vyrábís z těch rostlin,???
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOTENCE: jo tu cartridge jsem mel. ta klasicka ccell je moc slaba. pak je jeste jedna kompatibilni, ktera ma vetsi civku a ta dava dost. akorat to z ni stejne kape, kdyz ji otocis vzuru nohama. idealni je vyrobit si vlastni liquid a plnit si svy vapo jak jsem rikal. tam si i poladis kolik vzduchu a vykon (aby to neprskalo a zaroven se odparovalo dost na to, jak pri danym privodu vzduchu tahas)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    JAZZZ:
    BAMBUSARNA:
    POSEIDON:

    Díky za rady. Já už to mám rovnou jako cartrige s roztokem dmt, takže tam toho moc nevymyslim. Co jsem se ptala ostatních, kteří to takhle kouřili, tak jednak taky dávaj několik prásků, jednak se dal jak do komixu nenoří. Vychází mi z toho teda, že se budu poohlížet po jiným způsobu užití...

    Ještě teda by to šlo z ty cartrige vyndat a pak do sebe nějak dostat. To by šlo i hodně najedou :-D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    poridil jsem tohle a rozhodne to pomaha. nikomu to ale nedoporucuju, jen na vlastni nebezpeci atakdale https://gaiastore.eu/obchod/banisteriopsis-caapi-yellow-vine-301-extrakt/
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOTENCE: kdyz DMT krystaly rozpustis v PG bazi do vapiku a pouzijes nejaky poradny DTL vapo s civkou 0.15 ohmu a vykonem 15W tak ses tam na jeden poradnej prask ;) jedina nevyhoda - nektery pody protejkaj, takze je lepsi je vzdycky plnit jen na jednu session. koncentraci davam 1G DMT na 1ml liquidu. jestli ti to chutna hnusne, tak pouzij klidne ochucenej liquid bez nikotinu. a taky ta chut v puse muze byt tim, ze hodne tahas a nedostatecne se to odparuje tzn. malej vykon. tenhle se mi osvedcil a protejka jen malinko, resp kdyz na nej mirne salal ohen, ale to ti pak protece asi kazdy vapo https://www.vaprio.cz/produkt-voopoo-vinci-3-pod-mod-sada.html
    BAMBUSARNA
    BAMBUSARNA --- ---
    KOTENCE: bong s ledem to jistì
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    KOTENCE: a neprepaluje se ti to? Co jsem zkousel emesh, tak jeden, max 2 nadechy a byl jsem mimo.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    KOTENCE: já to kouřil jedné noci 3 krát z obyč fajfky a nepodařilo se mi taky dát toho posledního sluka protože už jsem začínal cítit dost silný stav... Napadlo mě jestli by se to nedalo kouřit jako flaška v kýblu pod tlakem:) by do sebe člověk naráz mohl dostat mnohem víc a ten poslední šluk by tam šel krásné s ponořenou hlavou do kýblu :))


    Když jsme byli hodně mladý vymejsleli jsme různý způsoby jak se zhulit nekvalitní ganjou třeba i dýmka z lešenářských trubek ale to by toho člověk musel mít hodně :)

    Já kouřil nějakou směs bylin Čanga tomu říkali a taky je to DMT.
    ..

    U toho vapiku možná zkusit někoho kdo rozumí těm žhavícím hlavám aby ti sestrojil nějaký dělo možná

    Ale nevím nejsem na to expert ...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOTENCE: to klidne muzes, obecne plati, ze kdyz si hrajes se sirkami, prikladas pod ohen cim dal tim vic. u drog to plati stejne, jednou prolomis hranici, kdy poznas, zac je toho poradna davka. ;)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    VYHULENY_UFO: zajímá mě především, jestli má cenu do sebe zkoušet narvat ještě o pár prásků víc, protože možná je ten treshold blízko, nebo se zajímat o jiný způsob užití.

    Tím, že to na mě zatim nevali nějaký zmatený vnitřní obsahy a mysl mi to nekali, tak mi to přijde celkem safe i k hlubším ponorům. Možná budu překvapená a zahlcená, ale jsem zvědavá, zní to cool :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOTENCE: zakladni pravidlo je to moc neprozivat, neposrat se a nehledat nejaky vyssi sdeleni o vlastni existenci. je to nakonec jenom obycejny vylet zpusobeny chemii. preji pekny den.
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    KOTENCE: Mne to teda najelo po par vterinach, sotva jsem stacila prisedicimu podat do ruky zpatky dymku. Okamzite me to vcuclo do jiny reality s mirumilovnyma entitama, ktery me provedli svoji risi a predali jakysi uceni/poselstvi.
    Myslim ale, ze jsem to tehda vnimala (a porad vnimam) jako takovou dost posvatnou zalezitost a par dni pred seanci jsem mela dietu a vic meditovala a pred samotnym kourenim se uprimne pomodlila:)
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    KOTENCE: Nástup trvá tak minutu,možná míň. Na peaku je jedno jestli máš oči otevřené nebo zavřené. Můžeš mít takový pocit úžasu,že budeš mít pocit,že píšu máš otevřenou a nedychas. Ano,hlava zůstává překvapivě čistá.

    Svět jako komiks není málo,ale jestli to myslíš tak,že to je jak filtr přes reálný svět,který pořád vnímáš,tak ano,jde o hodně víc. Akorát to je fakt jak psychdelickej bungee jump,takže pozor na to. Pro asi 40% lidí to není příjemná zkušenost (jak se píše v The Spirit Molecule) a každopádně je opravdu hodně silná. Já pak asi 14 dní nedělal nic moc jinyho než,že jsem četl,co se to stalo,co se o tom ví a divil se,že se o tom nemluví víc. Je to už asi 6 let od mého nejsilnějšího zážitku a pořád ho nejspíš integruju. A to jsem se nejspíš nedostal za waiting room. Tipuju,že z té škály 1 až 7a/7b jsem byl tak na 4. Slyšel jsem teda od někoho,že waiting room může být náročnější než ten úplný breakthrough zážitek,ale každopádně pořád ještě nemám chuť to zkoušet zopakovat nebo překonat.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Zkouším DMT z vape penu a nejsem schopná se nahulit dost, aby mě to vytáhlo z žitý reality. Hlavní problém je, že je to fakt hnusný a musím to hulit celkem intenzivně a dlouho, aby to začalo něco dělat. A pak mi to kope do žaludku.

    Má to nějak práh, kdy se dostanu najednou skrz, nebo je ten nástup pozvolný?

    Představuju si, že bych v peaku neměla rozlišit, jestli mám oči otevřený nebo zavřený. Je to tak?

    Zatím se mi povedlo max, že je svět jak komix, se zavrenejma očima barevný fraktály... tady popisujete mnohem intenzívnější účinky :-)
    Myšlení úplně čistý. To je normální nebo se to taky s větší dávkou změní?
    FRIENDSHIPPOWER
    FRIENDSHIPPOWER --- ---
    Seit 2023 ist in der kanadischen Provinz Alberta die Nutzung von DMT zu medizinischen Zwecken im Rahmen der Psychotherapie mit Psychedelika legal.

    Alberta sets standards for psychedelic drug-assisted therapy | Globalnews.ca
    https://globalnews.ca/news/9179633/alberta-standards-psychedelic-drug-assisted-therapy/amp/
    FRIENDSHIPPOWER
    FRIENDSHIPPOWER --- ---
    Dimethyltryptamin wurde erstmals im Jahre 1931 von dem kanadischen Chemiker Richard Helmuth Fredrick Manske (1901–1977) synthetisiert.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    velmi informativní přednáška o DMTx
    Mapping Out The DMT Hyperspace
    https://www.youtube.com/watch?v=TkyXp7thv00
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam