KAILASH: Dobře, rozumím tomu tak, že žádnou iternetovou aplikaci pro usnadnění komunitní směny nepřipravujete. Nebo vámi připravovaný prográmek pro LETS bude fungovat podobně a veřejně? Pokud by nějaký takový nástroj (samozřejmě nekomerční) vznikal pro celou ČR, byli byste ochotni (alespoň vy internet používající), ho používat k nabídnutí svých komodit/ služeb, vyhledávání toho co zrovna potřebujete, domluvě ceny a následného reálného setkání? Případně svými připomínkami a trpělivostí dopomoct k jeho rozvoji a propojení s reálným životem?
Jinak nechápu to samé co MOMENT. Fungování na netu snad reálný život a komunikaci nepopírá, ale usnadňuje. Cituji z vašeho manifestu "vytvoření možnosti pro navazování a udržování kontaktů pro přímou
nebo online výměnu produktů a zkušeností mezi lidmi", jak si to přestavujete bez internetových aplikací? Možná by bylo namístě se trochu rozepsat o detailech. Možná mi pořád v mojí roztěkanosti a slepotě něco uniká...
Pokud se sem připojí někdo kdo na něčem o čem přemýšlím už pracuje, budu jen ráda, my máme k realizaci času pomálu a kdoví kdy se k ní dokopeme. Ano, nevadilo by mi se připojit k už existující skupině, ale kde je? Jak funguje? Co nabízí? Jak a co mohu nabídnout já? Proč nefunguje i na netu? Pokud něco funguje v Brně, proč to není vidět? Já nemám čas ani náturu na courání po městech a v reálu dohledávat co s kým vyměnit. Na získávání informací a komunikaci používám právě net.