FRANCIK: no ja to mam (co se vyrovnaneho ekosystemu tyce) vicemene podobne jako ostatni, jen jsem to v prvnich 3 tydnech tocil hodne(pozvanky do bety, sniping vseho) a vytvoril si ve wallet peknou sumicku.. kterou posledni 4 tydny (prekvapive) vicemene drzim..cili dropuju karty (mam 95 % dropovacich her, ktere prubezne dokupuju pres paypal, takze zde je trosku ekosystem narusen, ale ja hry kupuju i normalne, ze ;), kraftim badge (snazim se mit vsechny non foiled alespon na levelu 1) a prodavam temer vsechny emotikony a pozadi..semtam pokusne nakoupim nejake karty za aktualni cenu, kdyz ocekavam, ze pujdou nahoru, a prodam pozdeji za vyssi aktualni cenu..viz treba dnesni nove karticky + jeden vykrafteny (uncommon!) emotikon za obligatnich 10 eur
pripadne to zkousim nejak alternativne (nakupy boosteru,..) :)
ty prvni 3 tydny byly fajn a dalo se neco vydelat, ted uz si jen tak hraju, protoze neni moc cas (spawn) a hlavne veskere zasadni obchody berou boti (viz nize ;)
takze alcatoruv prispevek (pokud tedy pres nekoho nenakupuje moje predrazene emotikony ;) taky moc nechapu, mozna si mne plete s gabem (coz by mi lichotilo ;)