• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LEVI12Klub nedomazlených aneb jak přežít v bezdotykové společnosti
    Tato diskuse je určena všem, kteří také na vlastní kůži pociťují jak málo se v naší kultuře v poslední době dotýkáme, o mazlení už vůbec nemluvě. Co s tím? Sex je fajn, ale takové dlouhé objetí a povískání ve vlasech... to je něco! Nebo mohou napsat ti, kterým se zvedá žaludek už když tohle čtou a ostatní lidi si drží pěkně od těla.
    rozbalit záhlaví
    LEVI12
    LEVI12 --- ---
    MARLEA: Jo člověk si zvykne na všechno, když nemá jinou možnost... Jinak děti, to je fajn, pokud nemají výjimečně nějak odtažitou, samotářskou povahu, to je velká radost, když se přitulí.
    MARLEA
    MARLEA --- ---
    LEVI12: tak zvlast v pocatku vztahu neni imho realne dostavat tolik kontaktu, blizkosti, jakou prostejsek potrebuje uz jen z objektivnich duvodu (prace, bydleni). frustrace asi dnes potkava kazdeho - zalezi, jak se s ni umime vyporadavat, asi by to slo nejak natrenovat, nejake tipy?-)
    ESELVIRA: jojo, vikend stravim jako teticka :) vzdycky me kamaradcin Hubert narozeny v cervnu strasne psychicky vycerpa, vnimam tu jeho mimiku, zvedavost, roztomilost asi hrozne intenzivne (na vlastni neni pomysleni..)
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    Nebo děti jsou taky fain. Třeba od známejch, pokud žádný nemáte :)
    LEVI12
    LEVI12 --- ---
    MARLEA: Pokud máte partnera, který vám dává tolik kontaktu, kolik potřebujete, pak je to výhra. Každý to tak nemá a nebo jeho potřeba je větší.
    MARLEA
    MARLEA --- ---
    LEVI12: no jo, ale ja hadam, ze by mi u partnera neproslo mit vic zelizek na mazleni, kamaradky mozna .) a pak to musi byt poradne silna vule nesklouznout s temi dotyky, tam, kde neni jasno
    LEVI12
    LEVI12 --- ---
    MARLEA: Jednoho nebo víc :-) Myslím, že u mazlení není vůbec na závadu mít více želízek v ohni, pokud tedy všichni zúčastnění mají jasno, že chtějí zůstat jen u doteků.
    MARLEA
    MARLEA --- ---
    jen najit nekoho stejne kontaktniho, na zbytek casu psa..)
    LEVI12
    LEVI12 --- ---
    Asi jsem nebyl ve správný čas na správném místě... Ale někdy bych to rád zkusil.
    PIPPO_SPARK
    PIPPO_SPARK --- ---
    LEVI12: Vidíš, já chytil mladé na Karlově mostu...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEVI12: občas někdo někde osaměle postává s cedulí Free Hugs, na nějaké akci... :-)
    ARTUR
    ARTUR --- ---
    Perfektní! Teď už mi tu chybí jen klub o vzájemném škrábání na zádech. Btw kde stáhnu forever alone v ikonkovém formátu?
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    Zvířátka!
    LEVI12
    LEVI12 --- ---
    Jasně , Free Hugs. Ale to jsem zatím viděl jenom na videu. Jestli někdo pořádá v Praze objímaci akce, má to dobře utajené.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    fajn:)
    PIPPO_SPARK
    PIPPO_SPARK --- ---
    Vážení, začnu?

Mě to připomnělo Free Hug. Jít si takhle po ulici a nechat se obejmout sympatickou slečnou :-)
    Může to souviset s tímto klubem?

[ Objímání zdarma (Free Hugs) ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam