• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    MARTIKK
    MARTIKK --- ---
    KATIA: Tam nemají ty delfíny?
    KATIA
    KATIA --- ---
    MARTIKK: mně tam nepřišlo nic nestandardního, ale nějak speciálně se tom nevyznám, prostě menší akvárium...
    MARTIKK
    MARTIKK --- ---
    KATIA: Se bojím tohle podpořit. Na druhou stranu teď jsme byli v ZOO v Berlíně (mají tam pandy, ale s frontou, takže jsme je neviděli) a za příplatek je i mořský svět - tak jsme to rovnou koupili. Zoo, mě nenadchla, je děsně malá a drahá (včetně jídla, počítejte za rodinu že tam necháte přes €10, ale to aquarium nakonec bylo fajn...
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    GASK slavi v nedeli vyroci zalozeni Jezuitske koleje a u toho pripravi pry pekny program pro deti:

    Jemná motorka: GASK
    http://jemnamotorka.blogspot.cz/2017/08/gask.html?m=1
    KATIA
    KATIA --- ---
    mořský svět teď na slevomatu
    HANELA
    HANELA --- ---
    MEDVED007: tyhle karty jsou super, hlavně se člověk dozví, co všechno je možné.
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    Díky všem, určitě něco využiji.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    LADAVAZA: my byli v alpách kousek odtamtud minulý týden a připadá mi, že je tam milion aktivit, které se dají dělat za jakéhokoliv počasí. My si teda koupili kartičku pro daný region, ve které byly zahrnuté různé atrakce, protože platit to samostatně by byla pálku. Tak se porozhlídni, jeslti u Vás taky něco takového není. Byli jsme s dětma na zámku (výborná interaktivní expozice, žádná nudná prohlídka), vlastně každý den jsme byli v jiných bazénech - solných, termálních... . Byli jsme v solném dole, ale tam teda takhle malé nepouští. Byli jsme v alpské botanické zahradě, jeli lodí po jezeře a plno dalších věcí.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    LADAVAZA: Akorat ten Redbull je tak max na hodinu, ale meli jsme v planu salzbursky vedecky muzeum :) to by mohlo 3,5 lety dite bavit :)
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    LADAVAZA: toto nejsou zrovna rady do deště, ale shodou okolností jsme tam předloni byli (u Swarzersee - doporučuju výlet, pokud vám nebude lít) a s dětmi jsme uvízli na takovým fajn hřišti po cestě k St. Wolfgang (hledej pod heslem Rotes Kreuz Ortsstelle St. Wolfgang). Menší hřiště bylo i v centru St. Gilgen. Po jezeře jezdí výletní lodičky, ale při špatném počasí to taky není zrovna volba. Kamarádi, kteří tam byli před námi, si velmi pochvalovali nějaký bazén (aquapark) nedaleko, kde s úspěchem zabili deštivý den, ale nevím, kde přesně to bylo.
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    STARDAY: Diky,kazdy tip dobry!
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    LADAVAZA: Nam se moc libilo v salzburgu v redbull hangaru, maj tam vrtulniky, letadla, formule, motorky a pekne to sviti. Ale mozna to bude vic pro kluky no
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    Ahoj, náhodou tipy co v dešti v okolí Wolfgangsee? Má se trochu zkazit počasí a Alpy v dešti s 3,5 a téměř roční si úplně neumím představit.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ANNAWA: Už jsem to tu kdysi psala,co se tyce morskeho sveta,doporucuju Afrykarium ve Wroclavi.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Nechcete nekdo? Je to tam baby friendly. My nemuzeme, tak nabizim za vyhodnejsi cenu.
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Ubytovani v Rakousku ]
    REONA
    REONA --- ---
    MARTIKK: Mojí malé je taky 3,5 a nedávala to ani omylem - ona je strašný strašpytlík, však i pro mě to byla výzva :) Ale v tom areálu jsme i tak strávili moc pěkných pár hodin a zabavila se i 15měsíční dcera.
    MARTIKK
    MARTIKK --- ---
    Jsem o víkendu objevil lanové hřiště v Braníku, asi součást Areálu Vltavanů 229. Jsou tam i prolejzačky pro malý, ale asi hlavní jsou ty lanový atrakce s klouzačkama. Píšou tam od 8 let. Malýmu jsou 3,5 a zvládal to.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    U nas deti morsky svet bavil ( byli jsme asi 3x)
    Ale je fakt, ze listky jsem kupovala na slevomatu ci neco podobneho.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CROSS: ona ta krkonosska je nova, navic na frekventovanem miste, ja znam tu na lipne a v neuschonau a obe jsou fajn! Nebyva tam tolik lidí. Mořský svet povazujuza předraženy taky, ačkoli deti to kdysi bavilo, s malými jsme tam jeste nebyli - ale v oblibě mame Haus des Meer ve Vidni, za podobne penize jina liga
    KATIA
    KATIA --- ---
    CROSS: myslím, že 3 je fakt relativně brzo, rozhodně mu to neuteče;-)

    Mořský svět je právě super s mrnětem, vzdycky jsem počkala teda na lístky na slevomatu, jinak mi to přijde docela drahé s ohledem na to, kolik toho tam je...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KATIA: spíš mi jde o toho mladšího, ještě tomu dám rok dva.

    Pobyli jsme teď nedávno pár dní v Safari hotelu ve Dvoře K., celkově z toho mám dobrý dojem, samo nějaký výtky bych našel, ale to na všem. Safari jako takové řekl bych na hraně, to teda z mého pohledu, dětem se líbilo. Naopak Mořský svět na Výstavišti mě moc nenadchnul, shrnul bych to rčením jedné mojí známé — malý business s velkým jménem. Co děti bavilo dost byla plavba lodí po Vltavě do ZOO, pro tip — do ZOO jít jindy, v deset ráno z Tróje nikdo necestuje a na lodi jsme byli sami. Tolik moje postřehy z nedávné dovolené v ČR. Ještě bych doplnil Stezku korunami stromů v Janských lázních, to je fajn provoz a nevadilo ani, že tam byla hlava na hlavě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam