• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    IBERIA: my jedeme letos sem
    Chalupa pod Liškou - pobyt na chalupě v Krkonoších rezervujte zde!
    http://www.chalupykrkonose.cz/liska
    nalakala nas pohadkova puda pro deti 60m2 :)
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    ENDEE: diky. Shanime neco mene luxusniho, spis ubytovnoveho typu. Byli jsme uz zde http://ubytovanijeseniky.wz.cz/ubytovani.htm a zde http://www.e-chalupy.cz/orlicke_hory/chata-orlicke-zahori-4501.php
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    IBERIA: Nebyla jsem, ale mam to poznamenany jako misto, kam bych s partou s detmi vyrazila - http://www.babyhouse.eu . Je to v Beskydech. Ale nebude to asi zrovna nejlevnejsi.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Date mi, prosim, tipy na letni tuzemskou dovolenou. Shanime nejakou chalupu pro pet az sedm ctyrclennych rodin s detmi. Preferovana lokalita jsou jakekoliv hory a Palava, ale neni podminkou. Vybaveni: vybavena kuchyn pro vlastni vareni, dobry byl venkovni bazen, ohniste, hriste na volejbal, pingpong, houpacka. Predem vsem dekuji.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA: MEDVED007: To zní báječně! Už jsem to doma párkrát navhrovala jako místo pro rodinou dovolenou a manželovi se tam nechce, že tam "v okolí nic není". Podotýkám, že mi nejraději chodíme po horách (na vyhlídky, zříceniny, po turistických trasách).
    Díky
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: příroda je tam fakt krasna.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    NIENNA: no kousek je třeba Březnice, která je velmi baby friendly, Brdy jsou za barákem, dá se jít samozřejmě do dolů v Příbrami, letos jsme byli v Příbrami ve velmi povedeném novém interaktivním muzeu o Brdech a vůbec je toho tam fůra....my tam několik let jezdily ke kamarádce na chalupu, která je kousek a vždycky jsme se zabavily (jezdily jsme ženský s dcerama, proto to Y :-)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MEDVED007: je tam po okolí něco zajímavého?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MEDVED007: mrknu, díky :)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    QUANTI: byli jsme teď na podzim tady
    http://www.ildam.cz/penzion/ a je to hodinu do Prahy, hned vedle Brd a velmi baby friendly (na náš možná až moc, ale my tam byli jako celá skupina tj. zabrali jsme to celé). akorát nevím, jak s obchodem, byli jsme autem a jedli v restauracích
    HANELA
    HANELA --- ---
    FIFI: my byli v Rakousku jednou na Kaprunu a jednou na Stubai, ubytování v obou případech jsme řešili přes booking.com. Myslím, že se nemůžeš splést, když si přečteš hodnocení. Tedy v obou případech jsme dojížděli, ale nevadilo to, bylo to už po sezoně.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    koukám, že nástěnka tu nefunguje, filtr mi taky moc nepomohl, tak jsem se chtěla zeptat - chtěli bychom vyslat v květnu děti cca na pět dní do nějakého penzionu s babičkou, zatímco se budeme stěhovat (a balit a vybalovat), tak aby si to trochu taky užily - 5 a 3 roky, buď se stravou, nebo klidně i vaření, pokud je v docházkové vzdálenosti obchod, no a ideálně co možná v přírodě a do hodiny autem od Prahy.
    FIFI
    FIFI --- ---
    Mate nejaky tip na lyzovani v Rakousku - apartman - muzeme i vlastni vareni - pro 3-4 osoby a nejmene dve mistnosti (spise vic). Deti uz jsou ale temer dospele.
    KAERI
    KAERI --- ---
    V Brně v Letohrádku Mitrovských je pěkná výstava betlémů - byla jsem včera s pětiletou (té se to líbilo moc) a tříapůlletou (ta to spíš proběhla, ale i ona se na pár místech zakoukala). Je tam jeden mega velký betlém skoro přes půl místnosti, dva z exponátů se trochu hýbou a na tak malý prostor je tam toho fakt hodně. Krom toho je ve sklepě výstava skleněných figurek na téma Malý princ (ten mě moc nebere, ale holkám se líbil) a všude se povalují adventní věnce. Jako program na dopoledne, když bylo hnusně, to bylo moc fajn. Více informací tady: http://www.letohradekbrno.cz/probihajici-vystavy/
    EDERA
    EDERA --- ---
    MEYHAM: Sledovala jsem. Dánsko je moje srdeční záležitost a pro děti vyloženě země zaslíbená.
    MEYHAM
    MEYHAM --- ---
    Jeden můj výtvor na téma cestování s dětmi :)
    BerkoviNaKolech Around Denmark 2017
    https://www.youtube.com/watch?v=7AuKFX_QWbg&t=1376s
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    TABO: http://www.cernydul-penzion.eu/ tady jsme bylo loni a předloni
    TABO
    TABO --- ---
    prosim o doporuceni na ubytko na horach, babyfriendly, idealne pobliz sjezdovky se skolickou lyzarskou :)
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    GERTRUDA: byli jsme ve Frymburku, kde nejakej detskej brouzdak byl. Primo vhodnost pro koupabi kojencu uz bys musela vykomunikovat s nima. Meli tam treba i solny jeskyne s hrackama.
    GERTRUDA
    GERTRUDA --- ---
    Ráda bych vyrazila na prodloužený víkend někam do lázní a zatím si to představuju tak, že během mých procedur bude partner hlídat 8 měsíčního syna. Ideální by ovšem bylo, kdyby byl k dispozici bazén vhodný pro koupání kojenců, aby si to malej taky užil. Nemáte někdo tip na místo, kde lze tyto služby pořídit naráz? Wellness procedury i miminčí bazén? Další varianta v pořadí je ta, že se to bude alespoň nacházet ve stejném městě...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam