• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    HANELA
    HANELA --- ---
    PROMETHEA: a teď nebo až bude teplo...třeba lodičky jsou fajn
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    ALI_EN: googlit umíme :) zajímá mě něco, s čím by tu měl někdo už zkušenost. Máme plážový stan z Lidlu, ale není to ono. Když do toho pere slunce, tak je v něm děsně vedro, neluftuje. Letos pojedeme k moři na dva týdny, tak hledáme něco vychytanějšího
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    TRAMIN: na Android https://www.ickypen.co.uk jestli zaujme
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    MIDORI: me tu doporucovali decathlon
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    MIDORI: google: plazovy stan, nektery jsou fakt pekny. nebo horolezecky stan (polostan)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Nemáte prosím někdo tip na nějaký stan nebo slunečník na pláž? klidně dražší, ale ať je to dobře rozkládatelné, lehké, ať v tom není vedro, tzn. ať to luftuje a hlavně ať se to v pohodě převeze letadlem...
    KATIA
    KATIA --- ---
    PROMETHEA: technicke, zemedelske, narodni podle me urcite ok, neco si tam najdou. labyrint a rozhledna na petříně taky fajn. ted je vystava mumie, to by se jim mozna taky mohlo libit :-)) na zviratka samo zoo, nebo mensi zooparky jako v chuchli, na hostivari...
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    Nekdo tipy na zabavu v praze se starsimi detmi? Kolegyne s detmi 11,13,15 by rada vedela, jak vylet do Prahy zpestrit detem, a ja v tyhle vekovy kategorii nemam tuseni. Kluci jsou sportovci kazdym coulem, holcicka miluje kone :) jsou cizinci, takze by to melo byt neco, kde neni potreba rozumet.

    Napadl me zrcadlovy labyrint na Petrine, ja to jako mala mela rada, ale nevim, jestli uz na to preci jen ty deti nejsoi velky.
    O technickym muzeu jsem taky cetla jen samou chvalu, je to pro 11-15 ok?
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    STARDAY: no a nase dite na dovoleny spi naopak vzdycky hur. Je to kus od kusu
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    STARDAY: Nase dite bylo vetsinou tak 2x vic tuhy, nez normalne :) takze to urcite bude v pohode :)
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    SAAYURI: Nase dite chodi spat strasne brzy (tuktuk), ale vyzkousime balkon a wifi chugicku. Na prvni dny pocitam, ze budeme vsichni KO z letadla a casovyho posunu, tak ze stejne budem spat. Doufam, ze vsichni budem KO, ne ze maly clovek se prospi vsude po ceste :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    plus teda nase dite chodi spat v 18.30-19, ale teda vubec nevim, co mzu ocekavat od posunu casu +6h.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    STARDAY: Tak no. Bud chuvicka pres telefon, nebo normalni, nebo zalehneme s ni (jsme dost aktivni, vetsinou toho mame vecer plny kecky), ja mam podsvicenou ctecku, a nad ocekavani nase dite usne i s rozsvicenou lampickou, a kdyz mam pocit, ze ma svetla hodne, tak pres postylku prehodim tenkou deku. Problem s tim nebyl.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    STARDAY: blbe :) - muj muz navic strasne chrape, takze ja z toho mam hruzu uz ted. jinak to resime jedine airbnb a apartmany, v nejhorsim terasa a balkon.

    ja jsem byla v portugalsku v algarve v dobe, kdy se tam ztratila ta britska holcicka, jejiz rodice byli kousek od apartmanu v restauraci na veceri, takze mam z toho nechat spici dite v pokoji a jit nekam opodal trosku fobii.
    REONA
    REONA --- ---
    STARDAY: Po obědě zalehneme s nimi, večer používáme aplikaci - chůvičku, která umí zavolat na přednastavené číslo.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    TRISSIE: ha, to zni taky dobre :)

    diky vsem za tipy, nejak si to doma prebereme :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    COQUINE: s o trochu starším dítětem (tehdy necelých 10m) jsme byli v termálech v Maďarsku (Hévíz). Já měla zaplacené lázeňské kůry, muž mezitím chodil s malým na procházky, a zbytek času jsme strávili v hotelovém wellnessu (bazény, vířivky). Za mě to byla dovolená naprosto božská, muž si to prý užil taky, protože Hévíz je na procházky fajn :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    VENIKA: jasně, různí rodiče, různé děti. Ty naše jsou dost necestovací a já tu fyzickou stránku cestování taky nesnáším úplně nejlíp, tak si to holt děláme podle sebe.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    QUANTI: To ja neumim, neumim se vzdat cestovani. Ale snazim se mit realisticky ocekavani prubehu a diteti to prizpusobit. Ze jezdime, kam chceme my, a jen tak mimochodem mame s sebou dite, to nefunguje, takovej model jsme si nevylosovali. Ale znam je, existujou ;).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam