• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Nevíte, jak je to s tou lávkou v Troji? Chtěli bychom jet parníkem do Zoo, tak jestli se tam dostaneme. Díky.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TRISSIE: historka je silne slovo. proste zacvaknutim pasu se dite zmenilo v bajneho tvora. krizenec hada, sireny a chobotnice. nesla udrzet na miste az do vteriny nez se smela odpoutat. pak najednou slunicko jasne. a pristani stejny. vyvlikala se z pasu a zoufale chtela na klin. bohuzel od dne druhych narozenin musi sedet sama. zkousela jsem je ukecat,ze na kline bude klid.
    cesta zpet nastesti byla ok
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRAMIN: povídej, přeháněj, je to historka, co je s odstupem lepší, nebo tě při té vzpomínce stále polévá studený pot? :-)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TRISSIE: horsi nez nase cesta do Svycarska to byt nemuze. a taky nas nevykopli nad Nemeckem
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    I já potvrzuji termosku. Dokonce jsem měla litrovou protože pro dvojčata na delší let. A k tomu ještě studenou vodu na ředění.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    TRISSIE: potrvrzuju termosku. normalne jsem mela jednu lahev s kojeneckou vodou, jednu termosku, mliko v prasku, kapsicky, krupky a jeste lahvicku s pitim s obrazkem a vsechno v pohode. akorat to vic skenujou, nebo si to nekam odnesou
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    IKARIE: musí, já už se strašně těším! naposledy jsme byli u moře, když jsem byla ještě 2v1 s Pavlem.
    Letíme do Bulharska. Oříšek to byl, s mými požadavky "letecky z Prahy, apartmán/propojené pokoje, all-inclusive a do 50m od pláže" mi v Invii na first minute našli dva hotely v Řecku a dva v Bulharsku! A to ten, co se nám líbil nejvíc, byl už na začátku prosince obsazený na celou sezónu (teda hotel ne celý, ale ten jeden velký apartmán, co měli).
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TRISSIE: to bude v pohode neboj :)
    kam se chystate? vyresit ubytko pro 2+4 musel byt celkem orisek ne?
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    TRISSIE: Bude to urcite v pohode, kdyz ne, tak vas stejne uz nepustej, musite to vydrzet a z tech lidi uz stejne nikoho neuvidis :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    naše první cesta letadlem s dětma a rovnou nádavkem i s kojencem, tak jsem na to fakt zvědavá! no, je to charterový let, tak těch dětí tam nejspíš bude víc, a jak se zavřou dveře letadla, tak už nás stejně nemůžou vykázat :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANDREJKA: super, tak to zní ideálně!
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    TRISSIE: pro dite muzes vzit do letadla vodu/mleko/jidlo na cestu. jinak ohrali mi sklenicku, takze asi ohrejou i vodu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ohřejou mi v letadle láhev s kojeneckou vodou?
    přemýšlím, jak zajistit ty dvě potřebné lahve s umělým mlékem (na start a přistání) - napadlo mě, že bych přes check-in nesla akorát prázdné lahve a prášek a za check-inem koupila nějakou balenou vodu.
    TEKLAC
    TEKLAC --- ---
    Cau,
    v nedeli 27.5. budu poradat tuto akci pro deti z DD, ale nas piknik je pro kazdeho:)

    [ Be Active / partyparty / 27.5.2018 / CR - Praha - Sady Svatopluka Čecha, Praha 2 ]

    Jestli vite o nejakem zajimavem workshopu pro deti, prosim dejte vedet
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    IKARIE: Joo, my tam chteli loni, ale uz meli plno, tak jsme jeli “jen” kolem do Nemecka a dali si kolo kolem jednoho. Tak to zase zkusime letos :) Oboji provozujem ;)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    prosim, kdo jste v posledni dobe cestoval s ryanairem s infantem do 2let, ktery nema pravo na sedadlo a bude na kline - docetla jsem se na webu nasledujici:

    Na kojence (ve věku od 8 dnů do 23 měsíců) cestujícího na klíně dospělé osoby se nevztahuje žádný limit pro palubní zavazadlo. Doprovázející dospělý však může navíc ke svému limitu pro palubní zavazadlo přepravovat také dětské zavazadlo* do hmotnosti 5 kg.

    nejsou tam uvedene rozmery a ta hvezdicka v textu nikam nevede :) - nemusim asi resit a muzu mu vzit treba prebalovaci tasku ze?
    NADYA
    NADYA --- ---
    IKARIE: boxberg, vyborny malý kemp, velka písková pláž, málo lidí, cyklostezka okolo jezera cca 25 km, ale hodne tam lidi jenom brouzdali kolem na houby, maliny a tak.. Odkdy jsme to objevili jezdíme tam každý rok
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    IKARIE: Byli jsme loni v lete a bydleli jsme v kempu u senftenberger see. Pro deti je to tam super - koupani, stromy, sisky, pisek, vodni aktivity ...
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    byl nekdo v oblasti luzickych jezer? koukam, ze to je idealni na kola a inliny. s potomkem teda neprovozujeme ani jedno - nicmene verim ze prochazky prip. koupani by slo taky? muz tam jede v cervenci do te oblasti na par dni pracovne, tak bychom to spojili. uvitam pripadne i tip na ubytko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam