TRISSIE: Nemyslím si, že se vám univerzum snaží něco říct, považuju to za standardní zpestření cestování s dětmi. Doplnění adrenalinu do jinak nudného rodinného života. My s cestovkou nejezdíme, abychom mohli operativně reagovat na teplůtky, virozky, kašlíčky, vyrážky, zvraceníčko a podobné radosti, rezervujeme minimálně a celkově jsme velmi pružní, všude jezdíme autem, ubytování sháníme až na místě a tyhle změny zdravé dítě-odjezd na dovolenou-ukrutně nemocné dítě jsme zažili už tolikrát, že už to taky začíná být nuda...Jednou, jedenkrát jsme koupili zájezd u cestovky, v životě jsem nebyla lyžovat v Alpách a muž mi letos chtěl udělat radost, navíc nám zaměstnavatel přispívá slušným penízem, ale jen na zájezd koupený u cestovky. Samozřejmě den, dva před odjezdem začalo mladšího bolet v krku a vylítla mu horečka. Posunuli jsme odjezd o den, pak o dva, s tím, že jestli mu spadne teplota, pojedeme. Teplota krásně slezla, krk přestal bolet, všechno jsme sbalili a v šest ráno jsme měli odjíždět. Ve tři jsem se probudila s horečkou já. No odjeli jsme, cestu tam jsem byla jak v mrákotách, celý pobyt jsem strávila zavřená na pokoji s obklady na krku, zatímco muž s oběma kluky lyžoval, dvakrát jsem si z posledních sil sjela svah, když už jsem tam byla a cestu zpátky jsem zase protrpěla v horečce... Prostě radosti...