• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    HANELA
    HANELA --- ---
    PETUL_KA: takhle jsme kdysi daaaavno absolvovali prohlídku zámku Jemniste s asi dvouletým prckem, byli jsme sami na prohlídce a ne, slečna byla jak kolovratek...
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    a uplne super pro deti mi prisel hrad Zvikov. to je bez komentovane prohlidky, kazdy si sam v hradnich prostorach...
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    PETUL_KA: s triletym jsme byli na Starych hradech. taky detske prohlidky :)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Ale kdybyste tam jely až ten následující víkend, tak bude pohádkový sychrov - https://www.zamek-sychrov.cz/cs/akce/6872-pohadkovy-park-na-sychrove
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    PETUL_KA: Jsou i na Rohozci nebo v Dětenicích.o) - tohle Sychrov - https://www.zamek-sychrov.cz/...rmace-pro-navstevniky/prohlidkove-okruhy/6821-prohlidka-s-princeznou (akorát teď koukám, že jsou až o prázdninách:O()


    Na Kosti ji zvládl i můj ještě ne dvouletý syn.o)
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    MUFLONEK: Detske prohlidky, super!

    Loni jsme sli na prohlidku na zamku Velke Losiny. Syn zvladl Koneprusky jeskyne, tak nas nenapadlo, ze by to nemohlo klapnout. Byl s nama jen starsi par a pruvodkyne to proste nemohla nejak zkratit, jela si tu svoji nekonecnou basnicku a strasne se ksychtila, kdyz toho casu skoro tiletak ztratil pozornost... Opoustela jsem s detma prohlidku v pulce s takovym tim pocitem vylouceni ze spolecnosti...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    NIXMA: Tak těsně před JBC se dá sjet na Sychrov (mají i dětské prohlídky), Můžete navštívit i Frýdštejn (jídlo v Kovárně - http://www.restauracekovarna.cz/ - rezervace nutná) A nebo pak těsně před Jabloncem sjet na Rádlo a vyjet nahoru na Milíře. Tam je stánek s občerstvením (mívají tam polévku a takovou tu hospodskou klasiku a dá se objednat pizza, ale u stánku je velké hřiště a asi kilometr příjemnou procházkou se dá dojít k rozhledně na Císařském kameni.
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    IKARIE: diky za tipy. krasnou vyhlidku jsem mela v planu, pokud bych nenarazila na neco zajimavejsiho ;)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    NIXMA: nebo sjet na hradiste a vyjet na Muzsky, prochazka na Drabske svetnicky a obed na Vyhlidce - driv to bylo devadesatkove peklo, ale pred nejakou dobou to zmenilo majitele a vari dobre

    RESTAURACE NA KRÁSNÉ VYHLÍDCE, Krásná vyhlídka Mužský, Český ráj
    https://www.nakrasnevyhlidce.cz/
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    NIXMA: kousek od sjezdu na mnichovo hradiste: farma ptyrov (konicci, venkovni detske hriste vcetne nafukovaci trampoliny, vari moc dobre, ale ceny prazske)

    za mensi zajizdku z turnova urcite stoji bouckuv statek na male skale, pripadne abeluv mlyn v dolankach. obe mista poji 7 (?nejsem si jista) km dlouha cyklistezka, da se i pesky, ale o vikendech tam pesi blokuji cyklisty a jezdce na kolobezkach (ty se daji na jednom konci pujcit a na druhem vratit)
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    RYNA: hezky blog :) dik, vylet radim ke zlate vyhlidce
    RYNA
    RYNA --- ---
    NIXMA: Teď jsem četla třeba o tomhle: https://www.instagram.com/p/BvwOEHOlXri/?igshid=rie30vxnxkkv
    Případně obligátní letadlo, ale tam se nenajite :)
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    mel byste prosim nekdo tip na zajimavou zastavku na ceste praha- jablonec? nejaka kratka prochazka plus obed idealne :) diky
    IKA
    IKA --- ---
    MEDVED007: Okrem Bibiany sa ešte môžete pozrieť, či niečo zaujímavé nie je v SNG.
    Dopravné múzeum má časť expozície vnútri a časť vonku.

    No a niečo by mohlo byť tu: https://kidstown.citylife.sk/
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    hodně mě baví na Facebooku Saša jede - https://m.facebook.com/sasajede.cz/ - extrém i pro nás, ale je super vidět, že to jde :-) a že se nemusíme bát. jsem zvědavá, jestli budu mít odvahu našeho malýho člověka strčit do Atlantiku za týden :-)
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Potvrzuji, že kláštery v Českém Krumlově jsou moc pěkně udělané, navíc jsme tam byli dvě hodiny úplně sami, pak přišla další rodina. Grafitový důl v Krumlově je také zážitkem, všichni vyfasují holiny, pláštěnky, helmy a svítilny, pak následuje celkem dlouhá cesta vláčkem (ne jako v Příbrami:) a v samotném dole je atrakcí patlaní grafitu po obličeji. Úplně náhodou jsme také objevili zříceninu Dívčí kámen (cestou na Kleť), kde mají pro děti moc pěkné hledání pokladu. My tam šli z keltského oppida s mobilní aplikací geofun (skřítek dětem říká, kam mají jít a co tam mají vidět/hledat/dělat), moc pěkný výlet údolím křemžského potoka.
    KATIA
    KATIA --- ---
    MEDVED007: zkusila bych se podivat, jestli vám nesedne program v Bibiana. a vylet do Danubiany? my jsme nestihli, ale určitě se chystám.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    Budeme o víkendu v Bratislavě a má být mizerné počasí. Nějaké tipy na vnitřní aktivity pro větší děti ? Nebo i venkovní, pokud se dá občas schovat a zahřát...
    IKA
    IKA --- ---
    Berlín aj mňa zaujíma, vyfiltrovala som tu, že sa tam hlavne prestupuje na letisku.:)
    Plánujeme tam s ročným dieťaťom stráviť pár dní začiatkom leta, máte prosím nejaké tipy? Dieťa zatiaľ nechodí (ale možno už vtedy bude), ale nadšene lozí, a je strašne sociálne, a má tieto záujmy: psy, hudba, iné zvieratá.

    (Za bezdetna sme mali Berlín radi, ale to sme chodili po kaviarňach, galériách a baroch, tak asi budeme musieť trochu zmeniť repertoár..:)
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    sháním ubytování v Berlíně, 2 dospělí + 1 dítě pod 2r, ideálně na trase do centra z Schoenefeldu, poradíte prosím?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam