• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    PETATA
    PETATA --- ---
    SAAYURI: u Mnichova je pry moc fajn aquapark
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    SAAYURI: v mnichove jsou casto kindercafe s hernickou (oproti zbytku Nemecka), ale jedeme tam az ve ct, takze se necham inspirovat pak od tebe :)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    QUANTI: Jee, jsi zlata, s datama je to tu na stiru :) Dekuji!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SAAYURI: byli jsme tam, mám pocit, tak nějak plus mínus když měl mladší tři, a zabavil se velmi, když nepočítám, jak se převrátil na konci velký klouzačky :D celá jedna část je jako velkej hrací koutek, prolejzací hrad, pěnový kostičky apod.
    KATIA
    KATIA --- ---
    SAAYURI: mrkni na web, ale podle mě je tam takovej jako ostrov a hrad a tam se vyblbly už malý děti, a nějaký ty zvukový věci. možná i různé to pouštění vody (tam jsem teda menší dítě pak musela převlékat ;-)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    KATIA: Jo, to vim, ale tak nejak jsme si rikali, ze to jeste pro trilety nebude, ale jestli jo, tak dekuju :) kouknem na to
    KATIA
    KATIA --- ---
    SAAYURI: v Plzni je super Techmania, mají i tam i takovou sekci přímo pro menší děti.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Ahoj, vracime se dnes z Westendorfu domu do Prahy, trasa je Mnichov, Plzen a domu. Protoze prsi i tady, hledala jsem nejaky program, preci jen dite pres den pet hodin v aute nevybite neni muj sen. Myslela jsem si na morsky svet v Mnichove, ale pry je maly a drahy (za 3 lidi 50€, prumerna navsteva 45 minut). Nemate v Mnichove nebo Plzni nebo po ceste tip, co delat kdyz prsi? Dite 3 roky a neco :)
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    ještě navážu na cyklo výlety- hezký cyklo výlet je po NS Hostivické rybníky. Jede se od LItovického rybníka přes Kalý rybník k rybníku v Břvi, pak kolem rybníka a zpět v Břvi ulicí U ovčína a polňačkou na břeh Litovického rybníka. V Břvi an břehu je pidi hřiště. Celé je to rovina a fakt hezké.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    co podniknout zítra se sedmi dětmi ve věku 2-10, když bude pršet, lokalita Praha (5, 6, 7), Praha-západ, Mělnicko, Kladensko? Nutnostní je možnost zaparkovat v nejbližším okolí a fakt, že na to budeme dva, maximálně tři dospělí (takže aktivity, které vyžadují blízký dohled rodičů, případně umožňují velké rozprchnutí dětí, nejsou moc vhodné - z toho důvodu třeba padají herny typu Toboga, kam si prostě s naší smečkou netroufnu). Jo a ideálně by to mělo být přístupné s kočárkem.
    PETATA
    PETATA --- ---
    RYBKA: mam ulozeny tento kemp, na ktery jsem dostala tip a planujeme se tam jet podivat

    Autokempink Nové Městečko, Otava, Šumava | AUTOKEMPINK NOVÉ MĚSTEČKO, OTAVA, ŠUMAVA
    https://www.sumavanet.cz/novemestecko/

    sami jsme byli v taboristi Borova Lada, pred 3 lety, lidi velmi malo

    a v Annine, tam uz bylo lidi vyrazne vic
    MONI
    MONI --- ---
    RYBKA: Co zkusit https://www.bezkempu.cz ? Osobní zkušenost zatím nemám, stránku jsem viděla jen u někoho na facebooku, ale vypadá to zajímavě a je tam zapojeno už docela dost míst po celé republice. Ve zkratce - objednáš si místo na něčí louce/zahradě, zaplatíš a můžeš tam legálně přespat. Akorát tam není žádné zázemí, je to čistě příroda, bez pitné vody a wc (některá místa mají suchý/chemický záchod a vodu třeba ve studánce).
    GREVE
    GREVE --- ---
    RYBKA: Jestli myslíš červenec tohoto roku, tak se obávám, že už bude asi všude plno :-)
    HANELA
    HANELA --- ---
    RYBKA: Zahrádky? Ale už jsem tam 15 let nebyla :-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Máte tip na nějaký kemp na Šumavě, který nebude koncem července praskat ve švech? Budu mít na týden jen jedno dítě, tak jsem si říkala, že bychom si mohli dát takový malý roadtrip a kouknout se někam, kde jsem dlouho nebyla. Na spaní nadivoko sama s ním jsem srab (naprosto iracionálně, vím to). V kempu bych byla klidnější.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    ANNAWA: Pak je tam taky kazdy den od 14h takove divadlo s rytiri na konich (takovy mensi rytirsky turnaj), drakem ... je to pod hradem. Kdyz ukazete vstupenku z prohlidky hradu, dostanete myslim 20% slevu na to divadlo.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: Březno u Loun? Byla jsem tam asi před patnácti lety :D nemám dojem, že by tam šlo něco nějak zásadně rozbít, byly to převážně rekonstrukce pravěkých obydlí, což doopravdy nejsou nějak sofistikované stavby.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    byli jste někdo v archeoskanzenu lounského muzea: https://www.muzeumlouny.cz/skanzen ?
    jak moc je to interaktivní, aka můžu tam s sebou vzít dvouleťačku A zbytek smečky (když pojedu sama, tak nezvládnu mít všechny čtyři pod dohledem, aby na něco nesáhli)?

    případně co geopark říčanského muzea?

    ano, jako obvykle v prázdninové soutěži déčka objevuju nové netušené lokality :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam