• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    PROMETHEA: lidl to třeba prodává..je to síť,kterou příchytiš na suchý zip, který nalepíš do rámu
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    HUJERKA: dobra vychytavka. Muzes poslat link? Nebo popsat z ceho to je, pokud dyi
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    IKARIE: my si sítě do oken a do dveří na terasu vozíme rovnou s sebou a letos nás zachránily nejen před komáry, ale i před vykradením, protože jsme byli v přízemí a manžela vzbudilo odtrhávání té sítě...
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    IKARIE: aktuální zkušenost: konec září Korfu

komárů dost, hlavně v noci

Ubytování s kvalitníma moskytiérama k nezaplacení. Vzala bych si s sebou vlastní, pokud je tam nemají.
    První noc jsem si říkala, že zapnu dm-kovou verzi Raid do zásuvky, a zkusíme bez sítí, ale vůbec to ty komáry nerušilo :) takže spíš věřím teorii o lokálních antimosquitos :)

Jo, a ještě jsme měli takový sprej z dm na kůži, to fungovalo, ale to nechceš na děti stříkat každou noc imho...
    DYNK
    DYNK --- ---
    IKARIE: Asi tě nepotěším, ale byl jsem na několika ostrovech v Řecku a jediný místo, kde byly mraky komárů byl právě Rhodos. Bylo to koncem září možná i deset let zpět. Ale přežili jsme :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ja se trosku obavam, aby tam bylo vubec neco jeste otevreno, takze radsi koupim tady,. po nas jdou taky straslive! diky :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KATIA: ty značky nejsou stejný. Nevím. Každopádně cenově to nevyjde nijak extrémně draho a aspoň to nebude muset Ikarie táhnout cestou tam ;)
    KATIA
    KATIA --- ---
    QUANTI: imho to bude dělat stejnej globální výrobce, bych to neřešila a vzala z domova. používáme takhle biolit family a je to funkční, byť fakt čím méně to člověk použije, tím lépe...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (resp. lepší je fakt kupovat na místě, protože je to přizpůsobené na ty místní komáry. Jako jasně, chemie a děti není ideální kombinace, ale za mě lepší než ti komáři.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    IKARIE: vezmi si nebo kup na místě protikomáří strojky do zásuvky. Máme s nimi dobrou zkušenost.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    IKARIE: Vrátili jsme se z Řecka před týdnem. Dcera docela postipana byla (na ni komáři jdou dost), včetně např. očního víčka, které ji oteklo. Byli jsme na olympské riviéře. Komáři útočili jenom v noci, v ubytování bohužel nebyly sítě proti hmyzu.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    chtela jsem letos v Laa booknout i ubytko primo v jejich hotelu, ale pak jsem si to nechala nacenit a zustali jsme radsi na Palave :))

btw. recko a komari. dost spontanne sem dneska koupila uplne ultra levny last minute s odletem v patek na rhodos. melo by tam byt cely pristi tyden hezky, prijemne teplo. ale zaznamenala jsem nejaky problem s reckem a komary, nemate nekdo zkusenost, idealne i takhle pozde po sezone?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SUBVERSION: Mesto kousek od Mikulova pres hranice. https://mapy.cz/s/cupeludelo
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    co je Laa prosim?
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ELEFANT: pro dospělé určitě, ale pro děti, no prostě některé fakt milují ty různé tobogány a v Laa něco je, ale o mnohem méně.....ale já osobně Laa taky preferuju :-)
    ELEFANT
    ELEFANT --- ---
    Laa je o 100% lepší
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ATUARFIK: Archeopark je hezkej, ale tak na hoďku. A muzeum v Dolních Věstonicích tak na čtvrt hoďky. Nebýt Venuše, tak tam ani nejdem.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ATUARFIK: reference k aqualandu moravia....ač bydlíme kousek od čestlického akvaparku tj. známe ho jako své boty, tak se nám i tahle moravská varianta líbila. hlavně mi přišlo super, že je tam opravdu velký venkovní prostor, takže pokud je venku solidní počasí, tak je to paráda. my tam byli, když bylo ne na koupání, ale v pohodě na pobyt venku. pokud by ale venkovní část zavřeli, tak už by to bylo asi horší. nevím, jak to tam mají.
    prima je i ta část se saunama, kam ale děti nesmí. my si to koupili jen pro dospělé a vystřídali jsme se u dětí tj. šli jsme do saun s manželem po jednom.
    pro zlevnění vstupu doporučuju sledovat slevomaty, často mají akce na vstup, které to zlevní, my to taky využili.
    jinak fajn akvapark je i hned za hranicí v Laa, není tam plný, je menší a mají bezvadně teplou vodu :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Filtrovala jsem, a ještě se zeptám: osobní zkušenosti na pobyt cca 3 dny (konec října) v oblasti Dolní Věstonice, Pálava, atd. se sedmiletým (a možná psem)? Dívám se na Archeopark, navazující stezku a muzeum ve Věstonicích. Uvažuju taky o akvaparku v Pasohlávkách (stojí to za ty peníze?).
    Budu vděčná za jakýkoliv tip na to co dělat nebo kde bydlet (případně za informaci, že to na tak krátkou dobu nestojí za to - pojedeme z Prahy, budeme mít k dispozici auto).
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    MIDORI: 7 a 9, úspěch veliký. A s robotem jsem si popovídala taky báječně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam