• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    IKARIE: To je jasné u Sklarzky Poreby je Dinopark. Kousek jsou Jakuszyce (dojedete tam vlakem ) a z nich vylet na polskou stranu Jizerek, s občerstvením na chatě Orle (serniky, boršč...)
    KATIA
    KATIA --- ---
    iq park, byli jsme o víkendu :-)
    je to větší, než jsem myslela (4. patra), pro větší děti poměrně samoobslužné, menší se tak nějak placatí mezi, to mi trochu chybělo, že nebyl nějaký koutek vyloženě pro malé.
    velký kluci (6-8) se vyřádili, byli jsme tam fakt celý den (včetně teda nějakého lektorovaného workshopu). malej (15 měs) si nejvíc užil nakupování (dost v chaosu a neúplne vše funkční, ale jemu je to fakt jedno) a pak nějaké exponáty, kde třeba něco zmáčkl a ono to něco dělalo atp. s ním jsem tam byla tedy o dost kratší dobu, než velký. plus věci na převlečení s sebou, dole jsou nějaké vodní prvky.
    jídlo přímo tam jen automat, ale dá se s kartičkou odejít ven a v Babylonu jsou restaurace. byli jsme v samoobslužné Jizerce a nebyla to teda žádná sláva (třeba vývar fakt brutálně mastný).
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    sklarska poruba - polsko. byl nekdo s detma? bookla jsem ted pomerne naslepo ubytko na 3 noci v hotelu s mensim aquaparkem a wellness, takze se zabavime i tam, ale uvitam tipy na vylety po okoli. na ceste zpet chceme iqpark v liberci, ale zrovna liberec neni uplna exotika, mame kousek babi, takze tam jezdime a zname. pokud nikdo do pristiho tydne neonemocni, jedem ve slozeni ja, moje mamka, 3lety a 7mesicni.
    REONA
    REONA --- ---
    KATIA: Připojuji se k doporučení, dnes jsem absolvovala s holkami (3,5 a 5,5) a super výlet, který si obě užily, navíc díky vstupu do 6 let zdarma jsem platila jen já. Užily si Trnku, vizuální herny i dětský koutek a díky svatomartinskému víkendu jsme na dvorku poobědvaly husu, na kterou jsem měla fakt chuť :) Málokdy se z výletu, kam jedu sama s oběma, vracím s tak dobrým pocitem :)
    HANELA
    HANELA --- ---
    TRAMIN: viděla jsem to v akci a přišlo mi to šikovné.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    HANELA: tohle jsem koupila ja. letelo se s tim dvakrat a docela to miluje
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    EDERA: Ja na tom nedavno videla dospelyho a prislo mi to na ty presuny skvely. Ale jak pises, je to strasne tezky, pokud prirucak muze mit vetsinou max 8kg, tak mit pres 5 jenom v kufru nejde :(. A ono se to posledni dobou dost kontroluje, jak mivaji vsichni prave jenom ty prirucaky.
    EDERA
    EDERA --- ---
    LEXIK: Akorát je to samo o sobě dost těžký.:-(
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    EDERA: Kouzelný ... když si představím ty stovky metrů chůze s kufrem při přesouvání mezi terminály na velkých letištích často i v časovém stresu, byla by koloběžka skvělé a ekologické řešení..! :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    HANELA: Řeč byla jen o funny wheels (co očividně mají plastová kolečka) a potom o blíže nespecifikovaných plastových motorkách. Osobně bych se spíš než randálu bála, že se na tom dítě bude pohybovat jako neřízená střela, což tak jako děti dost často dělají i venku, kde je dost prostoru, natož v interiéru.

Onehdá jsem teda viděla děti s kufrem-koloběžkou a doteď přemýšlím, jestli si o to nenapsat Ježíškovi.:-D
    Luggage on the wheels BLUE - Skládací koloběžka | Alza.cz
    https://www.alza.cz/sport/luggage-on-the-wheels-blue-d4590055.htm?layoutAutoChange=1
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    PROMETHEA: bylo řečeno, že je to plastová motorka a já jsem možná neznalá, ale já plastové motorky znám jenom s plastovýma kolečkama a hlučné jsou teda pekelně. pokud existují i s neplastovýma, tak jsem to ještě nezaregistrovala.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ja ale nechci odrazedlo na letiste, ja ho potrebuju v londyne na pohyb po meste :) cestou tam se vejde do kufru, ale zpet asi ne, tak jestli to protahnu jako detske zavazadlo.

jestli na nem bude na letisti jezdit, dam si pozor na hluk :)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Jeste vam do toho hodim vidle, my s sebou na letiste obcas berem kolobezku. Ma gumovy kolecka, da se rozlozit. Kvuli tomu absolutne hladkymu povrchu ji synovi obcas zavidim ;)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    MEDVED007: hlavní problém tady asi bude, že nevíme, co to bylo za motorky, a jestli byly opravdu hlučný. Jsou přece i odrážedla s gumovýma kolečkama, který vůbec hlučný nejsou.
    Proto byla moje reakce schválně přehnaná, protože tvoje reakce byla zase ze soudku: moje vidění světa je univerzání, znám jenom hlučný motorky.
    A dost OT.
    Dětem bych motorky na letiště nevzala, stejně tak bych s sebou nevezla kňučící čivavu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    EULE: dopravní muzeum, je velmi interaktivní :-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    PROMETHEA: ale no tak, nikdo tady nemluvil o tom, že na letišti je nebo má být absolutní ticho, ale je to prostě o obyčejné lidské slušnosti a ohleduplnosti. na jednu stranu je špatně děti ze společnosti vylučovat "aby nerušily" , ale na druhou stranu je taky špatně dovolit jim všechno, protože jsou to přeci děti. ohleduplnost by přeci měla být na obou stranách. a zrovna hlučné plastové motorky v uzavřeném prostoru letiště jsou pro mě osobně za čárou té slušnosti, kterou od ostatních očekávám. určitě existují i jiné metody, jak lze děti zabavit, navíc dneska má prakticky každé letiště včetně toho pražského dětské koutky, kde se děti můžou vyblbnout při čekání, prostě vzít motorku jako jedinou možnost, jak zabránit řevu, to je prostě nefér.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    GREVE: QUANTI: Zlaté děti a motorky... Absolvovala jsem let z Londýna se štěkající a kvílející čivavou na palubě (chvílemi to vypadalo, že zbytek cestujících vyprázdní bar ještě než doletíme nad La Manche a pak bude následovat fronta na to, kdo psa i s majitelkou zabije jako první).
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    EULE: tohle je super

Německé muzeum hygieny | Drážďany - www.DRAZDANY.info
    http://www.drazdany.info/muzeum-hygieny
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    GREVE: kdyz jsem nedavno letela se smartwings sama s 5m miminem, meli zcela neprekvapive zpozdeni a vedle nas si sedla parta asi 8 chorvatskych pubertaku, co si pousteli hudbu na mobilech a kopali vedle mimina na zemi na dece fotbalovym micem.
    no, tak jsem vstala a sla si sednout na vedlejsi gate, kde byl klid. pak jsem teda musela pri boardingu dojit tech asi 50m zas zpatky, hruza!:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam