• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    nemate prosim tip na overenou dovolenou s detmi, aby byla pobliz voda, ubytovani se dvema loznicemi a dite-friendly strava? idealne jizni Morava, ale rozumim, ze to bych chtela mnoho. za jakykoliv tip budu vdecna.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    LORAIN: aha, voda tekla, jen jsme meli informaci, ze vsichni ji piji, ale radeji ze nam poskytuji balenou. Ja vodu v pohode pila a balenou vodu majitel pravidelne doplnoval. Predani a odevzdani objektu probehlo v domluveny cas, uklizeno bylo. Bazen byl cisty. Navic tam byla skvela houpajda a klavir.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    IBERIA: Přístup majitelů - přijeli jsme v dohodnutou dobu a do chaty nás nepustili, protože ještě nebyla uklizená (to tedy nebyla ani po té, co úklid dokončili). A naopak, když jsme chalupu chtěli předat, musela jsem na ně hodinu a půl čekat. Po celou dobu jsme měli problémy s vodou, která buď netekla vůbec nebo málo. A i bazén byl pro děti úplně nepoužitelný.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    LORAIN: ano, 2017 a libilo se nam tam vsem moc. Co vam vadilo?
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    IBERIA: Byli jste tam? My jsme tam byli v 2016 a nadšení velký žádný.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    INUSHKA: chalupa Hluchavka v Orlickem Zahori
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    INUSHKA: https://www.e-chalupy.cz/vychodni_cechy/ubytovani-bily-kamen-chalupa-pronajem-7993.php
    Byli jsme v létě a fajn, akorát od chalupy se moc nikam nedá, musí se popojet.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Hledáme chalupu na prodloužený víkend kolem jednoho z květnových svátků, cca 20 dospělých a 10 dětí. Potřebujeme:
    - celý objekt sami pro sebe
    - vybavenou kuchyni pro hromadné vaření
    - společenskou místnost + ideálně druhou (nebo hernu/tělocvičnu) pro děti
    - alespoň 5 samostatných ložnic
    - přiměřenou dostupnost z Prahy, Hradce Králové i Brna (nejlépe Východní Čechy, Orlické hory, ale beru tipy i odjinud, když to nebudou Domažlice :-D)
    - dostatečnou vzdálenost objektu od obydlené zástavby, abychom nemuseli řešit noční klid, když do jedné v noci třískáme do kytar

Nice to have by byla oplocená zahrada s nějakými herními prvky pro děti, venkovní posezení, příroda v blízkém okolí.

Nemáte někdo nějaký osvědčený tip? Naše vyzkoušené chalupy jsou bohužel obsazené.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    MIDORI: https://hotel.invia.cz/recko/kreta/seafront/?id=178449421#tab=detailni-popis-hotelu
    tady jsme byly před lety v 5 lidech (děti 3 roky a 1 rok) a měli jsme 2 pokoje + kuchyňku se sedačkou, obří hotel to není, ale úplně malý taky ne, měli jsme polopenzi, ale all inclusive měli, ale ta jídla se dost opakovala, takže jsme byli rádi za obědy mimo
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Nemáte prosím tip na dovolenou u moře dle těchto parametrů?

2 dospělí, dvě děti 9 a 1 rok
    nějaký bungalov nebo rodinný pokoj se dvěma ložnicemi, klidnější resort, žádné obří hotely
    All Inclusive
    blízko pláže

Lokalita si nehraje moc roli, může být Řecko (ostrovy), Itálie, Španělsko..

Ač se to nezdá, je to celkem oříšek něco sehnat. Díky!
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    EULE: Tip na zabavu pro deti nemam, ale bydleli jsme tady a bylo to fajn, ciste, tiche, dobra dostupnost

http://www.booking.com/Share-4l1vkwz
    KATIA
    KATIA --- ---
    COQUINE: Tim směrem je ještě podle Google "divoká zahrada Hostivař", bývaly tam kozy a vodní ptáci a kousek pěkné hřiště.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ENDEE: jj je to zmineno nize a my tam docela casto chodime. za 15 minut od nuselaku byt v lese je cool :)
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    Na kraji Milocovskyho haje je minizoo, idealni pro deti tohohle veku. Jsou tam zviratka, ale taky i piskoviste a dost erarnich hracek (vcetne odrazedel). A pripadne se tam da poridit i nejaky obcerstveni. A je to oploceny, takze deti uplne nezdrhnou.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    IKARIE: jj, to zas mame kousek od chaty a zname. je to se mnou tezky :-D
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    COQUINE: mrkni jeste na botanicus v ostre, ty zahrady sou fajn, jen nevim jak ted budou mit otevreno. a da se z toho udelat i delsi vylet vlakem (to spis az budou vetsi)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    IKARIE: mrknu, diky.

zas me to trochu nakoplo, dekuji za navody.

ja uz si normalne ta mista musim psat. a hlavne planovat. tuhle jsem nemela nic naplanovaneho a jak blbec jsem den predem asi hodinu a pul googlila, co podnikneme. si zavedu vyletni sesit :-D
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    EULE: diky diky. labute jsou dobry, moje deti na ne ziraj jak duchodci z lavicky :-D

KATIA: hm tak je mozny, ze jim to neva, ale ja ze stejneho prostredi dokola a dokola rostu. hm. tak ja asi hledam neco pro sebe :-D

ono je to prechodny, proste je ted jen chranim, aby se nikde nenakazily. kdyz to kombinuju s hernama, tak v pohode, ale najednou mi zatrnulo kazdej den nejaky takovy program na x hodin.

RYNA: ten park uz dceru moc neva, zahrada je myslim zavrena a v milicove jsem kazdy vikend. zni to ode me nevdecne, ale jsem rada za kazdy tip :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    COQUINE: napada me jeste toulcuv dvur
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam