• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    STARDAY: potom to ale trochu ztraci to kouzlo resortu, ze nemusis hnout ani prstema jen se valis :) a samozrejme jsou to naklady navic.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    MYSUS: jinak resort je mozne i opustit a delat z nej vylety :D nemusi to nutne byt peklo na zemi. treba s muzem bez deti jezdime v lete radi do resortu v alpach, cely den jsme venku na trailech a pak se jen nalozime do virivky, jime apod. :)
    MYSUS
    MYSUS --- ---
    A sama váhám: být svobodná, potkat místní a generovat si tím nějakou práci navíc, nebo se týden nechat obskakovat. Když vidím, kolik to obskakování stojí, je mi přece jen poněkud líto peněz... ale starší syn byl v září sám s babi a dědou v resortu, menším, pro děti vhodném a nadšeně o tom mluví dodnes...
    MYSUS
    MYSUS --- ---
    COQUINE: jo, vystihla jsi to presne, jsem.jedina, kdo do resortu nechce... :)
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANABEL_LEE: taky jsem to tipla. ale představila jsem si na chvíli, že jednou doběhne jen ruka, jednou jen kus nohy. nemilé, když máš v restauraci další hosty.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KATIA: imho jecely :)))) to by bylo blbe kdyby pribehla jen pulka ditete ze :D
    KATIA
    KATIA --- ---
    VERCA_ZABA: necelý???
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    VERCA_ZABA: tyjo tak to neznam, decka vetsinou serou driv me nez restauratery
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ANABEL_LEE: no, ne úplně všude.. loni v Chorvatsku nebyli nadšený z naší přítomnosti s 5 dětmi, které furt odbihaly na pláž a přibíhaly celý mokrý, necelý apod. Stejně jako na Sardinii v jedny pizzerii, když byl syn roční a snažil se pořád lézt na stůl, shazovat jídelní lístek a solničku, tak nám jasně dali najevo, že ty pizzy udělají rychle, abychom konečně vypadli.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ANABEL_LEE: jo to mas pravdu :))
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    KATIA: jestli se nepletu, tak naproti tomu je pravděpodobnost bouřky v červenci a srpnu minimální..
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    COQUINE: tak to ja jsem hospodsky typ :) ono u toho more je to jednak vetsinou venku a deti cekani na jidlo lepe snasi, jednak v tom stredomori jsou deti milovany a obdivovany, takze sebemensi bugr v restauraci je velkoryse odmavnut a na deti je nunano :)))
    KATIA
    KATIA --- ---
    PROMETHEA: v červnu občas jezdili tchánovci a občas sprchlo/bouřka a pak bylo moře studené...
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    ANABEL_LEE: pro me bylo urcite obdobi veku, kdy jsem minimalizovala cas v restauracich. s rocnim a dvouletakem denne do restaurace bych nedala. naopak ted uz se chovaji bezva a vydrzi (3 a 4). a od "detna" ocenim jeden tyden v roce, kdy se nemusim starat o 70 porci jidla tydne pro deti. ale jinak samo, kazdemu dle libosti:) mne jen z textu prislo, že rodice by to brali a detem ve veku 2 a 5 je to jedno, respektive bych rekla, ze vetsina deti v tomhle veku kombinaci bazenu a more uvita.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    GREVE: děkuju, tak to je sen :)
    GREVE
    GREVE --- ---
    PROMETHEA: Byli jsme tam v této době před asi třemi lety a bylo to dobrý. Počasí pro nás ideální (tj. teplo, ale ne nad třicet), málo lidí, restaurace otevřený, levné ubytování. Koupat se normálně dalo. Jediný, co v této době nefunguje, jsou takové ty různé atrakce, není tam moc stánků na plážích a pod.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    může mi někdo říct, jak je v Chorvatsku koncem května, začátkem června? nechci konkrétní předpověď počasí, klimatické tabulky samozřejmě znám, zajímají mě jen vaše zkušenosti.okolí šibeniku. dík :)
    jaká je teplota vzduchu/vody-je to jen pro otužilce nebo už se dá koupat atd.atp.
    a jsou už třeba v červnu otevřené restaurace? to počítám, že jo..
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    COQUINE: imho nema Mysus takovy rozpocet, aby dala resort, to ale se pak clovek musi rozhodnout, zda priplati, nebo ozeli full servis :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    COQUINE: tak to me napoak resorty od more naprosto zrazovaly, jezdime s detmi takhle na "hipiky" a je to super... na jidlo jdes do taverny a svacinu poresit v supermarketu... jdes si kam chces a jsi mezi mistnima, a deti si more uzijou maximlne taky.. ale je to o tom, co kdo zkousne .)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    MYSUS: mne prijde, ze ten popis presne odpovida resortu a ze jsi jedina, kdo tam nechce :) my jsme taky nikdy nejezdili do komplexu, s detmi jsme to ted dali dva roky po sobe a ackoliv bych tam sama od sebe nikdy nejela, tak musim uznat, ze pro deti je to naprosto paradni. teda pro nase, ktere maji vodu fakt radi, tak ta kombinace more a bazeny, skluzavky apod., to jim vyhovuje maximalne. beru to jako urcitou etapu a vyhlizim lepsi zitrky (za me zeland). jo a jezdime max. tyden.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam