• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    MONI: vesnice, příroda, minimestecko... už ne třeba poděbrady (všem rodákům omluva, pro účely tohoto případu je to sice krásné, lec už velkoměsto)) žádné zvláštní trakce atp. nejsou třeba. díky moc!
    MONI
    MONI --- ---
    ZOOEY: město nebo příroda? Jak velké děti?
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    ahoj, sháním tip na ubytování jedno jestli v soukromí, samostatný dům, penzion atd., jen to musí být na vlaku. ideálně přímý spoj z prahy, max jeden přestup, celková doba jízdy do 1.5 hodiny třeba? kraj asi stredočeský, nejraději jihočeský, ale jiným tipum se nebráním...
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Ahoj, predem se omlouvam za spam, snazim se sehnat:
    [Shanim knihy pro deti "Mluvime o sexu"]
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    TOOMIX: diky, mne to podle videi taky prijde na dyl lepsi. ted jsme byli v hotelu lego v KH a jen tam, coz je tak tisicina toho, co v nemecku, se pekne zabavili. tak pak dam report :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    COQUINE: před 25 lety jsem byl v Billundu a jeden den byl fakt málo. Až tam pojedu s rodinou, tak určitě na 2 celé dny
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    mate nekdo zkusenosti s nemeckym legolandem? chystam se tam v cervnu a jen zvazuji, zda na noc, nebo dve (klonim se ke 2, nechci se honit). nejake tipy, ktere nezna google, ale zna nyx? :)
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    KLAIR: byla jsem tam celý červenec
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    IKARIE: Mrkni na sdetmivbaglu blog nebo ig. Jinak nam prijde super saalbach, s mistni kartou mas vstup na lanovky, pri cestach spousta hrist a jeste je tam piratsky akvapark.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ZUSKA: a kdy, prosím?
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    ZUZU: s Portugalskem mám zkušenosti jen sama s kámoškou stopem od Porta po Faro....a nahoře chladný oceán, pod Lisabonem a dál je to víc na surf než má koupání jako koupání, ale Faro , úplný jih bylo vedro a koupacka úplně v pohodě. Snad ti to trochu pomůže
    DYNK
    DYNK --- ---
    IKARIE: Tohle jsi našla?
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    po ktere oblasti v rakousku se divat na cca 5 dni v cervenci, kdyz bych chtela maximalne baby friendly lokalitu - lanovky, tury, koupani, vyziti pro deti. idealne, aby se dala poridit nejaka "karta" na vyuzivani lanovek a dalsich atrakci. rakousko znam jen v zime hory a tam uz jsem taky leta nebyla. dekuji krasne :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LA_PIOVRA: i s cestami lodi, jeepem cesta trvala 24h+

    Dite zcela ok, bezproblemove jako kdekoli jinde, Postylku/basinet, co nektery spolecnosti nabizej v priplatkovy vybave pro deti (v zavislosti na spolecnosti je limit 8 az 12 kg) hodnotimkladne, pri najdeldejsim ze tri letu spala 7 h v kuse.

    Vsechny vybrane metody (zobani, nove knizky, dostupnoat dudliku) rozptyleni fungovaly.
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    MEDVED007: Jedem autem, Balkán je příliš krásný na to, abychom na něj koukali jenom z letadla:) Už samotnou cestu máme jako dovolenou. Takže Bosna a Černá Hora, nocleh Albánie v kempu u Skadarského jezera, kde si žena domluvila sraz s kolegyní z práce, prý si musí dát večerní víno a ranní kávu:) A já už se nemůžu dočkat albánského chleba, marmelád, jejich kuchyně a přírody. Pak za Skadarem hned doleva do hor a podél kosovských a makedonských hranic dolů k Ohridu. Tam zůstanem na dvě noci, at si užijeme i koupání a okolí jezera, protože je tam taky krásně. A pak teprve dál dolů na Peloponés.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    HUGILA: letíte a půjčujete si auto ?
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    ZUZU: za sebe bych asi doporučil jet dolů Peloponés.
    Letos jedem /děti 10 a 12/ v první půlce července, 5 nocí západ Peloponésu, 5 nocí úplný jih Mani a 2 noci severní Řecko.
    Ubytování: https://ktimabilioni.gr/index_en.html , jedem už podruhé, tam jsme si to zamilovali...skvělé ubytování, velice sympatický majitel, mělké, teplé moře, ideální pro děti, nekonečná pláž, prakticky jsme byli na pláži vždy sami:) Celá oblast je v Natura2000, takže prostě davy a hotely nehrozí. V dojezdové vzdálenosti na jednodenní výlety dost přírodních zajímavostí. I památek, kdyby náhodou:)
    Dole na Mani máme https://travelgrecia.com/fr/paliros/taenarioum-antico-paliros/ musím říct, že krajina na Mani nás nadchla asi nejvíc z celého Řecka, proto jsme si tam letos vyhradili delší čas.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    KATIA: vyborne, moc diky:) Je zrava, krupinky, atd porizeny. Stejne tak dve samolepkove sesity.
    KATIA
    KATIA --- ---
    LA_PIOVRA: Něco k jídlu, co může delší dobu 'zobat', jako malé křupky, rozinky (co už zvládne jíst), nové věci (knížka, samolepky atp), hygienické ubrousky (dcery kamarádka takhle vždycky báječně vyčistila okno a sedačku před sebou).
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Za par dni nas ceka 16h v letadle s 1,5 let dceruskou.
    Nejake rady z veze ze slonoviny, tajne tipy nebo babske rady nemate?
    Pocitame samozrejme s uvolnenim vsech pravidel a la obrazovky, dudlik on demand, kojeni at will..
    Docela se toho desim, protoze se v letadlech dost otravuju i sam:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam