• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MEDVED007: Nene. Pres den. Na noc to nedame my 😀
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KASUMI: Cesta přes noc?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    lol
    tak ted jsme naprosto pankacsky bookli apartman v severni italii.. ted si rict, jesti to dame na jeden zatah (8-9) hodin nebo s prestavkou... dneska spala v kuse dve hodiny praha morava, ale to bylo i tim, ze bylo fakt hnusne.. 8 hodin v aute asi neprospi.. nebo prospi, ale pak nebude spat v noci
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    jdu se zahrabat :DDD
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ATUARFIK: Jo, ja to na prvni dobrou taky takhle precetla a rikala jsem si, jak je na coquine husta a ze asi maji historii 😀😀😀
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Ahoj, chystáme se v létě (dcery 11 a 14) do Bonnu. Budeme mít auto a kola. Sháním tedy tipy na různé aktivity a výlety. V plánu je určitě nějaký výlet podél Rýna, Remagen, případně Cáchy, Eifel. Ale zvažujeme případný výlet do Belgie nebo Holandska... a tam právě nevím. Má to cenu např. na jeden den (třeba do Maastrichtu) nebo si zajistit přespání a vyjet dál, třeba do Bruselu nebo Amstru/Rotterdamu? Budu ráda za jakékoliv tipy a nápady.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    :-DDD
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    ATUARFIK: Jezismarja, to bych si samozrejme nikdy nedovolila, davat sodu coquine! :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    STARDAY: Na první pohled jsem téhle konverzaci porozuměla takhle:

"Přehlédla jsem se."
    "Další pokusy o mlhu a vytáčky."

a říkám si chudák Coquine, třeba se nevymlouvá, třeba se fakt přehlídla. :)
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    COQUINE: klasicky dalsi pokusy o mlhu a vytacky
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    STARDAY: jo mas pravdu, prehledla jsem se.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    COQUINE: on uz neni majitel? ja z toho pochopila jen, ze to pronajal k provozu jiny firme, ale majitel stale je on
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    DUCATIMONSTER: dneska na ihned clanek, ze soud potvrdil milionovou pokutu pro (nyni byvaleho) majitele krtkova sveta.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    jenom pro info: když plánujete výlet do Německa, přes Německo, nebo do tradičních dovolenkových lokalit Němců, vyplatí se mrknout na německý prázdniny.

Schulferien.org - Ferien, Feiertage, Kalender
    https://www.schulferien.org/

Třeba v květnu/červnu jsou celoněmecký prodloužený víkendy a nejen ubytování, ale i dálnice a atrakce jsou plný.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    ZEMINO: Pojedeme dva dospělí na jedno dítě, takže to splňujem :). A všední den určitě, dítě má teď v pátek volno. Davy mě děsí a na fronty nemám trpělivost. Díky za sdílení, asi to Energylandia vyhraje.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    VENIKA: V Energylandii jsem byla 2x, jednou s dospělými a jednou s dětmi 6 a 13 a užili jsme si to náramně v obou případech, i když s dětmi jsme stihli více jízd - přes 30 jich určitě bylo. S dětmi jsme byli v říjnu, tak nebyli žádné fronty a kolikrát jsme jeli několikrát za sebou jeden kolotoč (musíš teda pokaždé vystoupit a znovu nastoupit). S dospělými jsme byli v srpnu a to teda byly fronty a mraky lidí a brutální vedro. Příště bych nejradši jela převaha dospělých na děti, abychom se mohli rozdělit. V tom říjnu nebyly skoro žádné fronty nikde a mrzelo mě, že jsem neměla kam odložit děti 😀
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FINGIS: Teď jsme byli v Kempu Vážka u Varvažova, tuším kempvazka.cz ; mají chatky, stanovou louku a plac pro karavany; děti si tam docela užívaly, ale je pravda, že jsme tam byli na víkend v několika rodinách.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    FINGIS: Ono leckde v bezkempu je slušný socialni zazemi, ale pro mě je třeba výhodou klid, dětský atrakce k tomu z logiky věci moc nejsou.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PETATA: Ale klidný místo to moc není. Ale to už si každej misi posoudit sám.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IKARIE: V kempu v Litomyšli jsme byli dvakrát, v glamping stanu. Je to pěkný, ale je tam hrozně slyšet dálniční přivadec. Plus do nich svítí světlo zvenku, jsou hned u malého parkoviště.
    Ale ty chaty tam jsou moc pěkný. Zázemí pro děti nevím, naše už jsou starší.
    FINGIS
    FINGIS --- ---
    ANAXYM: To je dobrej napad, s deckama (6 a 3) by to na nas byl moc velkej skok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam