Z_RYBY_KOST: Tak jsme to všechno dobře zvládli. Nakonec jsme teda vzali i kočárek i autosedačku. Obojí nám v pohodě Ryanair i Eurowings vzali. To vajíčko jsem nakonec nacpala do ochranného cestovního obalu, který mám na velký batoh. Což se dost hodilo, protože jsme do toho na cestu tam přidali balík plen a na cestě zpět jsme to vycpali hromadou dobrot, které jsme sobě a rodině nakoupili. Eurowings totiž k dítěti umožňují v ceně další zavazadlo 23kg.
Při obou letech malá asi hodinu spala, zbytek času jsme ji museli zabavovat. Těch 3:20 na cestě tam už bylo dlouhých, zpět to bylo 2:45 a to bylo tak tak než začala pokňourávat. Organizér se dost hodil, bavilo ji v tom krámovat. Hodně jsme využili knížky s vyklápěcími okénky, došlo i na malování vodou. Nejvíc ji zabavilo otevírání a vyjídaní malých krabiček, ať žijí malé sušenky a sušené ovoce! :)
Delší let bych teda absolvovat nechtěla, ale tohle se dalo a dovolená byla moc fajn. Hned bych zas někam vyrazila :)
Na pláži jsme byli za těch 10 dní dohromady tak tři hodiny, jinak jsme pořád byli na cestách. Dítě stejně akorát pořád zdrhalo do moře, kde ale byly velké vlny,a když se namočila, tak ji ve větru byla za chvilinku zima. Takže jsme cestovali a poznávali krásy Andalusie. Dva dny jsme to dali místními busy a vlaky, pak jsme měli půjčené auto. Byli jsme na Gibraltaru, v Malaze, v Antequeře, v Benalmadeně, v Rondě, v Marbelle a Esteponě. Téměř všude se nám dařilo najít stinné hřiště nebo nějaký klidnější plácek, aby se i batole trochu proskotačilo. Dost nás to bavilo a myslím, že jsme zmákli většinu zajímavých míst v okolí. S větším dítětem bychom určitě přidali ještě nějaké výlety do přírody, třeba Caminito del Ray (kde je ale doporučený nebo povinný? věk až 8 let) nebo El Torcal.
Ale dobrý! Viděli jsem moře, snědli hromady ryb a mořských potvor, navštívili spoustu památek, ale hlavně jsme na chvíli změnili prostředí a strávili hezký čas všichni tři spolu. A o to šlo. (A já si byla třikrát sama zaplavat v bazénu, a to se rozhodně počítá!)