• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LUSINDA: děkuju!!! byla jsem jen na mobilu.
    tedy - nejsem debil. díky moc
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KLAIR: hele mě to na mobilu taky vyplivlo ubytování jen max pro 2. 😬
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KLAIR: 2+2

HANELA
    HANELA --- ---
    KLAIR: max 4 pers
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    VENIKA: dekuju!! a čtyři lidi by stali kolik?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LUSINDA: uměli byste mi prosím najít, kolik by stál stan pro jednoho dospělého a dvě děti na 20 - 21. října? (neděle - pondělí?)
    Já totiž hledám, hledám, najít nedokážu, říká mi to, že do stanu max 2 osoby....
    děkuju strašně moc
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Já byla v lednu na Kapverdách a koupala jsem se, ale moře bylo studený. Na druhou stranu mi přijde, že ty děti snesou (aspon to nase) mnohem víc než já, když do toho moře lezou..
    2733
    2733 --- ---
    LOLRUS: Pro mě tohle splňujou Kanáry. O Vánocích tam bývá víc lidí, směřovala bych to mimo turistický epicentra.
    Na Fuerte jsou krásný světlý dlouhý pláže, to by bylo fajn pro děti, jak píšeš, jestli jsou alespoň trochu otužilí a je koupání priorita,)) Mrkni třeba na jihu na Morro Jable.
    A raději +bazén, jak tu někdo psal, kdyby počasí úplně nepřálo…
    KATIA
    KATIA --- ---
    VERCA_ZABA: potvrzuju, že v unoru byla dost kosa, jeden den jsem tam vlezla po kotniky, ale jinak to bylo na bundu. Teploty kolem 17-19 C.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    IKARIE: v Maroku jsme byli 3 měsíc prosinec - únor a za celou dobu jsme do toho oceánu nevlezli, i když bylo horko. A záleží, kam jedete, ono je horko tak nějak všude, jen v horách je zima i přes den.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    IKARIE: V Egyptě jsme byli v únoru, bazény příjemný vyhřívaný, ale moře studený a foukalo.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    LOLRUS: do 5 hodin letu to nebude k teplemu mori, se obavam

my to resime kazdorocne, jelikoz na hory v zime nejezdime a doma byt tak dlouho neumim. loni jsme byli na malte, bylo prijemne, kolem 19 st, ale do more jsme lezli vylozene na otuzovacku.

kanary - tam obvykle jezdime v unoru na jarnaky, v prosinci jsme byli jednou - pocitove je tam urcite tepleji nez bylo na te malte, letos v unoru bylo i pres 30 a diky dlouhemu letu byl atlantik prohraty na 23 st + meli jsme bazen prihrivany solarama a to byla uplne pecka. ale uz jsme tam zazili i chladnejsi pocasi v zime, kdy mel atlantik 19 a deti tam sice lezly, ale dovnitr a ven.

letos jedeme do maroka, ocekavam, ze se (pres den) ohreju, ale ma to byt primarne poznavaci, ne koupaci dovolena.

vsechny teplejsi destinace budou proste drahy - kdybych neresila penize, tak samozrejme nejaka JV asie (thajsko, sri lanka, jizni vietnam) ci karibik, tam to bude tutovka. mozna oman, SAE? na kapverdech je to furt atlantik a docela fuci. egypt na prohrati kosti, ale taky muze foukat.
    LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    Ahoj, vzhledem k delce letosnich vanocnich prazdnin zvazuju unik nekam do tepla s detma (7,8). Jelikoz jsem nikdy v zime u more nebyla, mohli byste me prosim nekam nasmerovat? Moje deti jsou vodnici, takze koupacka nutna. Kdyby to bylo kolem 5 hodin letu, tak bych mohla vzit s sebou i moje rodice (jsou uz starsi a delsi lety uz nechteji). Vubec netusim, kterym smerem se divat...diky
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Diky vsem, kouknu na to.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TRISSIE: Aha, dobré vědět!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    IBERIA: naše (11) holky viděly moje fotky z dětského muzea v Schönbrunnu, kde jsou na vyzkoušení všechny možné kostýmy ve velikostech 3r až XXL dámské i pánské, a teď trvají na tom, že tam chtějí taky :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SHILENEC: Pravda, House of Music je fajn.
    SHILENEC
    SHILENEC --- ---
    IBERIA: byli jsme v unoru na tyden, bydleli jsme u Naschmarktu v airbnb. za me idealni lokalita (hned na ubahnu, pesky relativne kousek do centra / na salinu, potraviny a nejvetsi trznice s jidlem ve vidni po ruce, spousta asijskych jidelen, ..).

Kam zajit (aka kde jsme byli):
    - Figmuller Backerstrasse - nejtradicnejsi vidensky rizek, tohle je ta puvodni restaurace (pak maji jeste velkou masovku)
    - Museum der Illusionen (nase to zabavilo, ale nevim, zda to bude tak zajimave pro 11 a 14)
    - Schonnbrunn zoo a zamek (zamek nam stacila ta nejkratsi prohlidka)
    - House of Music (docela zajimave podle me i pro vetsi)
    - Haus des Meeres (jen doporucuju vyjet vytahem uplne nahoru a pak slapat smerem dolu, vyhnete se davum co funi do schodu)
    - v unoru bylo jeste otevrene velke brusleni u radnice, to byla parada; takze zalezi kdy pojedete, snad kolem vanoc zase bude (na miste maji i pujcovnu, ale neco ta sranda stoji)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    FIFI: A my jeste ve Vídeňském lesíku, dělali jsme si piknik, ale to na podzim nebude ideální. Stejně jako koupání v Dunaji, který je jinak taky fajn (koupaliště v ramenech reky).
    FIFI
    FIFI --- ---
    IBERIA: nejsem vubec cestovatel, ve vidni jsem byla s dospelou dcerou v dobe cervencovych svatku a ona zamluvila toto ubytovani:

https://www.booking.com/hotel/at/mullner-smart-wien.cs.html Je to nejake ubytovani, kde se Cesi tradicne ubytovavaji 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Byly jsme treba v Pratru a v Albertine (jak pise ANNAWA: ) Taky na sachru v tom extra podniku, kde ho vymysleli 🤦🏻‍♀️ a jeste po ruznych pamatkach atd… z toho ubytovani jsme jezdily tramvaji, metrem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam