• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    HANELA
    HANELA --- ---
    Díky za typy/tipy. Ten Kypr vypadá dobre, i Sicílie. Itálii pod Benátkami bych asi brala jako nouzi, moc byvh tomu počasí nedůvěřovala 😀😀

Co Kréta?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Byl jste někdy někdo v Club del Sole Jesolo Family Camping Village? Docela nám to padlo do oka, i google recenze vypadají vcelku dobře, a ani to není tak daleko autem...

Rodinná dovolená v Itálii: bazén, hřiště, pláž i strava | Slevomat.cz
    https://www.slevomat.cz/akce/2243884-rodinna-dovolena-v-italii-bazen-hriste-plaz-i-strava
    KATIA
    KATIA --- ---
    MEDVED007: to mi v zásadě nevadí, když je to nějak funkční, čisté a tak :-) dík
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    HANELA: kdybych mela nekdy volno koncem kvetna (coz bohuzel nemam), jedu na sicilii!

v lete - kdy ten cas mam - se mi tam nechce, jeden pokus uz byl a zrusili nam letenky kvuli pozaru na letisti v catanii, v tu dobu tam bylo kolem 45st. hlidam nejake jarni / podzimni skolni prazdniny, abychom se tam konecne dostali, ale konec kvetna tam bude myslim paradni uz i na koupacku.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KATIA: Ale je to teda turistické hodně. Žádná zapomenutá vesnička....s tím jsme ale počítali
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KATIA: Protaras, bydleli jsme hned u fig tree bay a vedle je další veliká pláž
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    HANELA: byli jsme na přelomu května a června v Itálii, 50km pod Benátkama a bylo krásně na koupání. měla jsem s sebou neopreny, ale nakonec jsme je vytáhli jen první den…moře ca. 20 stupnu
    KATIA
    KATIA --- ---
    MEDVED007: Prosím tě, kde jste byli - v kterém městě? Já jen v Larnace a to nemůžu doporučit.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MEDVED007: jj, Kypr je super, my tam litame pravidelne a letenky se daj sehnat za par supu. ted zrovna jen rozmyslim, zda pristi rok jaro nebo podzim. :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    HANELA: na konci května se dá koupat asi všude ve středozemním moři:)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    HANELA: Já byla letos na Kypru v létě a fakt krásné moře a celkově nad očekávání. Byli jsme tedy v řecké části.
    HANELA
    HANELA --- ---
    POZITRON: díky, tak uvidíme :-D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    HANELA: koncem kvetna uz urcite bude na koupani v mori vhodny Kypr.
    hriste ale nevim, to jedine prozkoumat konkretni mesta.
    letos jsme byli na Kypru koncem dubna a more uz bylo vylozene teple, coz ale bylo zpusobeno tim, ze byla mimoradne tepla zima a stredozemni more nestihlo vychladnout. nicmene letosni zima ma byt take mirna a navic vam jde o dobu jeste o mesic pozeji.
    HANELA
    HANELA --- ---
    Ještě je čas, ale doporučte mi, prosím, kam koncem května s malými dětmi (3 a 6) k moři? Aby bylo teplejší moře a mohli jsme se koupat, tedy aspoň v bazenu?
    Zábavné programy ani aquaparky nemusím, zato hřiště by bylo prima.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    PROMETHEA: v srpnu jsme byli tyden v camargue, pronajali jsme si pres novasol dum, bydleli jsme na farme, s bazenem, more 10 min autem. asi 3 min od toho camargue ornitologickeho parku. ale urcite se daji sehnat domy bliz, pro nas more nebylo uplne top priorita. pak jsme se na tyden presunuli do roussillonu, coz teda uz u more neni. dum pres novasol, oba jsme brali s bazeny, pocasi luxus, jidlo taky, spoustu zazitku, ze se budeme koupat pod pont du gard s detmi by me ve snu nenapadlo. itinerar muzu zpetne podle fotek sestavit, kdybyste jeli do ty lokace.
    FINSON
    FINSON --- ---
    DAVE_PAGE: To vypadá dobře, děkuji! Akorát si to s ohledem na provozní dobu necháme na jaro nebo na léto :-)
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    FINSON: https://stary-web.ntm.cz/expozice/dalsi-expozice/moravske_kartograficke_centrum_velke_opatovice

Musim propagovat rodne Velke Opatovice a muzeum mapove a kartograficke techniky :) A taky ta cast zamku, kde je to muzeum je asi prvni BLOB nebo organicka architektura postavena u nas (Architekt Zdenek Franek. Zacatek stavby konec 80', dostaveno az po roce 2000).

Pokud ma kluk nejaky vztah k mapam, zde ho to bude urcite bavit.
    MORPED
    MORPED --- ---
    QUANTI: my tam byli pred 2 lety,asi druhy tyden v cervenci,bylo tam tak 45 stupnu,takze zadne pamatky,jen rano a vecer,pres den bazen ci more,ale i to bylo na zdechnuti. Byli jsme v Calci v takovem domecku,jako romanzicke a krasne to pro me bylo,ale to vedro nedaval nikdo.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PROMETHEA: Já se přidám s tímtéž dotazem na Itálii :)) ideálně Toskánsko, manžel o něm sní
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Singapur, dceruska 3,5 r
    Nejake tipy na muzea, detke radovanky, ocumovani lodi, cokoli zajimaveho a podnetneho?
    Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam