• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ANABEL_LEE: no jo, to jsou ale dva lidi. S příchodem dítěte jsem zjistila že se náklady na cestování mocne prodražují. V některých ubytovacích nechteji zdeti, jinde ti prostě rozpočítání pokoje navíc. Nebo nemají zrovna bezpečné umístění bazénu apod. Jako jde to i levně, ale musí se fakt hledat.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MORPED: nojo cestovka taky potrebuje vydelat. jezdim kazdy rok treba na 14 dnu a 70 k nedam ani omylem za dva lidi
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    TOOMIX: ale ne all inclusive.. to jsem ted koukala pro tchýni a nějaký slušný All inclusive v Burgasu/Varně pro 2 dospělý a 2 děti začíná na 70k.. což mi za Bulharsko přijde jako úlet.
    Na All inclusive je samozřejmě nejlepší počkat na Last minute, ale ne každý na to má nervy
    MORPED
    MORPED --- ---
    Recko m teda levne neprijde ani omylem,letos tam poletime poprve a cestovka nam.nabizela same zajezdy kolem 100 az q50 tisic. Tak jsem nam koupila letenky a ubytko a jsme na 50 tisicich pro 5 lido,pujceni auta a jidlo,myslim,ze nas to bude stat tak 80.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    TOOMIX: to s dvouma dětma vychází tak na 50k. Ale zase to bude trochu víc odpočinková dovca, než to odjet autem do Itálie, Albánie, nebo jinam.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Já bych volil Bulharsko s cestovkou - je to levný, má to i úroveň a není to Turecko nebo Egypt
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUSINDA: ale přiznám se, že když jsme minulý rok byli v září u moře tak tam zrovna byla jeden den bouřka a zbytek dovolené vlála na pláži červená vlajka 😥 byla jsem nakonec ráda za bazén v ubytování.
    KATIA
    KATIA --- ---
    JANISKA: půjdu lehce proti proudu, ale s třema malejma dětma chceš cestovku - v jedné objednávce letenky, přepravu na ubytování a bydlení. Apartmán s možností vařit nebo dojit do nejbližší restaurace. A starat se o co nejméně věcí, co jde. Plus pojištění pro případ chorob. Chceš balíček a ne v případě problémů vše řešit jednotlivě atp.
    Řecko má lepší moře, služby mi přišly lepší v Itálii. Ale třeba to Korfu je slušná volba, jsou tam různé tipy pláží, dají se tam udělat nenáročné výlety.
    Moje děti jezdí do Barbati, oblázková pláž.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MARIHAI: je to hodně hledání. Naše dovolená vždycky připomíná hlubokou rešerši okolí. Kde jsou jaký vodopády, kostelíky mosty atd. Zrovna v tyhle oblasti mám nalezeny parkování kousek od pláže. (Ale samozřejmě funguje jen v případě, že jsi tam do 9:30 pak je to plný)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    LUSINDA: A jak se tam parkuje? Nebude to nejakej ojeb ze kdyztam nebydlis tak zahucis za parkovani/placenou plaz atd?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    V Ligurský riviéře jsou dobrý vstupy do vody, písečný a pblazkovy pláže. Jako památky tam moc nejsou....musí se hodně hledat. Ale teda nevím jak to bude vypadat v sezóně v Brenneru, když ho opravují.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Itálie je levná pokud nemáš přímo požadavek být u pláže ale kousek si dojet

POZITRON
    POZITRON --- ---
    LOLRUS: 1 dospely a 2 deti (8 a 10) na tyden ve stanu za 643 eur? to dost mozna nesplnuje pozadavek na cenu, rekla bych.

IKARIE
    IKARIE --- ---
    JANISKA: jeste mrkni na ryanair, da se najit jeste par cervencovych terminu kolem 3000 za zpatecni letenku do rimini, pescary a trevisa. predpokladam, ze z letiste by ses nejakou verejnou dopravou dostala, kam potrebujes.

ja jsem loni nekdy v breznu vychytala letenky do zadaru, pak teda uber na pag nas vysel na podobne penize jako ta cesta pro tri z prahy letecky :) ale ze zadaru se da najit i blizsi destinace u more + ted jeste bude na vyber pres booking nebo airbnb dost ubytek dle cenovych preferenci. nicmene loni v cervenci krome horka taky silene lidi a ceny vysoke v chorvatsku.
    LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    My jsme byli dvakrat tady, teda s mensima detma, ale bylo to fajn, hlavne jsme si uzili cyklovylety (napr do zoo).
    4 stars Camping Holiday Lignano - Camping Village Pino Mare
    https://www.campingpinomare.it/en/
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    JANISKA: my treba byli uz dvakrat tady: https://www.rosapineta.it/?

50 km jizne od Benatek, u mesta rodolina Mare, meli jsme bungalow kousek dal od more, zato ve stinu borovic. je to uz trochu starsi areal a je vsude videt, ze ma nelepsi leta za sebou, ale zase ma takovy retro smrnc :)
    More proste Adria, takovej trochu rybnik, a v hlavni sezone samozrejme dost plno, ale my i deti jsme si to pokazde uzili.

ale jak rikam, takovych camping village je tam spousta, tak treba bude mit nekdo dalsi tipy
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    PROMETHEA: Díky, budu ráda za konkrétní tipy, nejsem schopná se zorientovat v množství a je hrozně těžký dogooglit se něčeho příčetnýho, když nemám konkrétní reference. Mám pocit, jako bych byla dítě, který se naučilo číst, ale zatím mělo k dispozici jen Slabikář, a prvně ho pustili do knihovny. Ty nápisy na hřbetech mi toho moc neříkaj :)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    JANISKA: a co nejaky klasicky kemp v Italii? myslim takovy ten, co tam jsou i bungalovy a mobile homes. je jich po Italii spousta, jsou jakz takz cenove dostupne, je moznost vareni i chozeni na jidlo, je tam jak more, tak bazeny a deti 8-10 tam muzes po arealu v pohode pustit samotne
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    VAMPY: no :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam