Byli jsme tejden v Polsku v kempu s klukama 7, 5 a 2 a bylo to uplne super!
Nemeli jsme moc velka ocekavani, cekali jsme studene more, studeny vzduch a v kempu mraky komaru, na ktere jsme se vybavili hned 5 ruznejma repelentama. Nic z toho se nevyplnilo.
More teple, teplota ve stinu az 30, takze vylozene letni, vitr prakticky zadnej a komaru v kempu par, mnozstvi stipancu ani nestoji za rec.
Jedine co, tak 2 dny byla cervena vlajka kvuli sinicim, z toho ten prvni den jsme o zadnem zakazu koupani ani nevedeli, protoze jsme dorazili na plaz az po 18. hodine, kdy uz byli plavcici i s vlajkou pryc. :) Takze pouze jeden den jsme se nesmeli koupat. Na plazi byly davy, to vubec nezname, protoze cestujeme obvykle mimo sezonu, ale nijak nas to neurazelo a ceny uplne WTF, prijemne, v restauraci hned na plazi stejne ceny jako v obcerstveni na koupalisti Lhotka, takze v pohode. :) A jeste takovej milej bizar, rano a vecer hrajou na plazi znelku s Baywatch. :) Plavcici trochu otravni, ale clovek mel takto pocit bezpeci, jakoze se vam tam deti jen tak neutopi, kdyz se neustale nekdo pta, ci je ktere dite ve vode. Ja jsem dostala pojeb, ze jsem se na matracce dostala za prvni bojku, vubec jsem netusila, ze nesmim, pritom jsem tam stacila, tam bylo vody tak po prsa. :)
Takze pristi rok se chystame v lete nejspis znova, termin zase dle predpovedi pocasi a k tomu si nechame cesty na jih na jaro a podzim, jak jsme zvykli.