• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    Potvrzuju, že pozdní check in znamená lepší sedadla. Experimentálně ověřeno x krát.
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KASUMI: Ahoj, původně jsem sdílel obavu, a tak jsem kupoval v rámci letenky, ale cca rok zpět už jsem to proklikal zadarmo bez přídavných sedadel a boom - v pořádku. Dokonce, čím později uděláš check-in tak jsi rozumně ve středu letadla (á priority seat), ale to ti nedokážu garantovat.
    Poslední zkušenost mám 3 lety z minulého týdne mi tuto zkušenost jen potvrdily.
    V mém případě 1 dosp + 2 děti
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    KLEINZACH: Ne rodiny... ale jednoho rodiče a ty děti... druhé sedí mimo nebo si připlatí...
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    KASUMI: bud si je koupis dopredu a pak nad tim mas kontrolu (to jde jenom s nejakym predstihem) a potom se sedacky pridelujou pri checkinu - a voni vetsinou rodiny davaj pohromade, ale muzes si explicitne rict jak to chces (dve okna pls a tak)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    prosim vas, dotaz na ryanair
    kdyz si ja koupim sedacku, prideli ten system sezeni ditete vedle me nebo je riziko, ze bez koupe sedacky pro ni ji posadi jinam? balicky si kupovat nechci, nepotrebuji zavazadlo
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    Ja jsem ted s detmi v Turecku, cca hodinu pod Antalyi a pocasi taky krasny - 25-27 stupnu, more 24-25. Jsme v hotelu, ted uz je tu poloprazdno, ale 29. tu slavili vyroci vzniku republiky a hotel byl do te doby plny Turku.
    Jednou jsme tu meli bourku vecer, ale jinak krasny pocasi.

Ale za uplnou jistotu bych to asi nebrala, minuly tyden tu pry prselo 3 dny.

Kazdopadne za nas spokojenost :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MYKEZ: posledni rijnovy den a neni to top plaz jako treba Nissi (tam se nedalo hnout ani koncem dubna) nebo Makronissos a presto takhle. voda tepla, vzduch by mel mit 28 ve stinu, jasno. leto.

POZITRON
    POZITRON --- ---
    ILTU: akorat je brzy tma, coz je skoda, vse ostatni super. :)
    ILTU
    ILTU --- ---
    POZITRON: To je skvělý tip na příští rok 👍
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MYKEZ: do konce rijna rozhodne, plaze jsou narvane. teplota vzduchu je ted okolo 27 ve stinu a more ma pres 25. pry se to lame priblizne v pulce listopadu, kdy zacina vice foukat, ale rekla bych, ze rijen je az do konce jeste jistota.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    POZITRON: A do kdy to tam s tím počasím ještě jde, dá se i na konci října koupat v moři?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Kypr na podzimni prazdniny plnej Cechu. :) Ale tak ono se to nabizelo, protoze je tu stale letni pocasi a k tomu levne letenky.

Kazdopadne na toto obdobi urcite doporucuju, more teple, vzduch take. My jsme na Kypru po xte, ale poprve v tomto terminu, predtim vzdy na jare a asi to pro priste prehodnotime a zvolime zase podzim.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    DON: Hele kufry pro děti byly vždy v pohodě... Trunki i jiné podobných rozměrů...
    DON
    DON --- ---
    Otázka: Máte někdo praktickou zkušenost se zavazadlem u dětí u Ryanairu? Na stránkách píšou: Ano, děti (2–11 let) mohou mít u sebe jeden kufr Trunki, který může přesahovat uvedené limity rozměrů malého zavazadla (40 x 30 x 20 cm). Kromě kufrů Trunki jsou na palubě přijímány i kufry jiných značek s podobnými rozměry. Omezení týkající se lithiových baterií zůstávají plně v platnosti. Mám zaplacené letenky bez příplatku a čekám nějakou zákeřnost. Díky...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU
    ILTU --- ---
    TRISSIE: Jů, pandy potřebujeme vidět!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ILTU: Schönbrunnskou ZOO už jste absolvovali? Mají teď nově dvě pandy, my je v květnu těsně minuli.
    Jinak kdyby bylo hezký počasí, tak v Schönbrunnu ještě bludiště/hřiště, a pokud jsou holky ještě parádnice, tak dětské muzeum, mají tam obrovskou šatnu se spoustou dobových šatů a doplňků a fotokoutek.
    ILTU
    ILTU --- ---
    ILTU: děti 10 let.
    ILTU
    ILTU --- ---
    Poradíte, co s dětmi takhle na podzim (teď o víkendu) ve Vídni?
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    VAMPY: my byli loni po vanocich v maroku a v pousti jsme spali jednu noc, pro decka absolutni highlight na ktery vzpominaji doted, ale jak rika verca zaba, zima jak HOVADO od momentu, kdy zapadlo slunce do momentu, nez rano vylezlo. marocni beduini meli krasne vybaveny stan s posteli a milionem dek, ale stejne sme spali uplne ve vsem, co jsme s sebou meli. od jordanskych na muj vkus dost luxusnich “bublin” vybavenych klimou na pritapeni mam proto ocekavani na tepelny komfort vyssi a doufam, ze tam zvladnem noci dve :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam