• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FESAKFLOYDDementogenní psychofarmaka a metabolické jedy
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    ja dekuji pani doktorce ze nam poskytla klinicka data
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: a vyhuleny ufo bys vzala ? hihi
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: neverim ze fungoval jako psychotik bez hospitalizaci 20 let, proste to nemel v papirech. lecebna to ma oddelene od nemocnic.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: vzala bys me na mri ?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: to je divny ze zil 20 let se schizou na ulici bez hospitalizaci, mohl taky chlastat a cichat toluen treba. budiz.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: kolikrat byl hospitalizovanej asi nevis ?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: ja ti teda budu verit ze sis ten ct nalez nevymyslela... totiz prasky bral kdyz byl v lecebne, kolikrat tam byl hospitalizovanej... tomu muzu verit ze ma ten nalez pokud byl 5-10 krat hospitalizovanej. neuroleptika vykazuji nalez na mozku uz po 5ti tydnech.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: no vyborne. a ted zasadni otazka: bral ten pacient neuroleptika ????
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: ja tu anatomii zvladnu rekni ten nalez na ct nebo ses ve skaredem podezreni
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Cornela se nas snazi mystifikovat.... cekame odpoved na to ct
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    VYHULENY_UFO: neberes benzo ? ja si myslim ze hned po me jses nejlepsi idecko na nyxu pac a pusu
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    VYHULENY_UFO: takovy pervitin ufone poskozuje velmi mozek neber to uz. a emko je pro skutecne zdegenerovance.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    VYHULENY_UFO: ty si me tady chybel vyfetovanej ufone, nechces si zajit ke Cornelii na ct mozku ? to by bylo ale zajimave. jinak se me neboj ja te znam kamo mas pejsky, nejsi o moc starsi, ja sem taky mazak
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    PETGRIDUS: tak to si idiot a prosimte prestan psat do tohodle auditka
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KOCOURMIKES: nic neměněj
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KOCOURMIKES: nejsem vůl ani ignorant, zato tobě už se nějak duše rozpadá
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    PETGRIDUS: podivej vim ze Cornela na 90 procent s tim ct si vymysli a pokud si cetl auditko tak musis vedet ze ty neuroleptika meni objemy v mozku, scvrkavaji mozek, nedelej ze me vola ignorante
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KOCOURMIKES: ty si fakt šáhlej
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: predstavim mam ty mri scany mozku z clanku nastudovany tak rekni ten ct nalez respektive ses podezrela z nejhorsiho lhani
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Jakože bejt pacientka Cornelly, budu celá štastná z toho, aby bylo moje CT na Nyxu, aby mě nějakej kocour mohl zkoumat jak opici :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam