• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FESAKFLOYDDementogenní psychofarmaka a metabolické jedy
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KLUZAU: sorry to je hroznej blábol, nechtěl bych mít ty nešťastné psychotiky na svědomí,
    kteří budou uzamčení ve svých bludech,ale hlavně bez léků. To radši zvolím menší zlo a i přes vedlejší účinky překonám období léčby psychofarmaky a jdu vstříc aspoň částečnému uzdravení.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    KLUZAU: psychiatri v ceske republice jsou monstra, az na par vyjimek.
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    Moje vysledky: Diabasis pracuje jen se psychospiritualni krizi, proto nedelaji leky. Myslim, ze je dobre, ze to delaji. Dale tedy budou vznikat v CR svepomocne skupiny, zatim ve zrodu. Inspirace v Anglii. Diky Bohu. Myslim, ze by bylo skvele, kdyby take existovala platforma profesionalu. Ale bude to zrejme stejny proces jako v USA - nejdrive 10 000 lidi se nastve, vetsina z nich se vyleci svepomocne a vysadi leky, nasledne se pridaji odbornici.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    CORNELA: se pry v soucasnosti moc nevyskytuje, ne?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    KOCOURMIKES: to už je nějakej blud ne?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    zkratka a dobre drtive vetsine psychotiku neuroleptika ublizuji
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: pokud je ta schiza nebezpecna a pacient kvuli tomu bere neuroleptika ktere tu nebezpecnost drzi na uzde a pacient s tim souhlasi tak je to v poradku, nicmene tech nebezpecnych paranoidnich schizofreniku je drtiva mensina
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    CORNELA: odpovedi konkretne na co pani doktorko ?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    VYHULENY_UFO: ja nefetuju
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    VYHULENY_UFO: neber piko. je to dementogen.
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    PETGRIDUS: sorry, ted jsem se svihnul. Psychiatrie rozlisuje bludy podle toho, jestli jsou normalni v dane kulture, takze ruzne vize u krestanskych mnichu jsou zrejme v Evrope v poradku, zatimco samanske v Mexiku take. Vize ufonu v poradku nejsou, protoze nejsou normalni v zadne kulture.
    Nicmene to mluvim o skutecnych profesionalech. Zaroven to tak uplne nevyvraci to, co jsem uvedl nize. Obavam se totiz, jak to asi vypada v praxi.
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    PETGRIDUS: samani vetsinou rozlisuji dve veci: talent a nemoc. Oboji vypada ale pro psychiatra stejne. Alespon tak to popisuje antropologie.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    PETGRIDUS: ac24 a parlamentní listy je slusnej rusko populistickej dementogen sam o sobě.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    plus ac24 opravdu není záruka kvality
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    IOM_NUKSO: já s tím nesouhlasím, pro mne je nemoc prostě nemoc.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    PETGRIDUS: moc hezky! Souhlasim.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    něco pro Mikeše

AC24.cz - Co vidí šaman v psychiatrické léčebně
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5376
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    jo,tak ten.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    CORNELA: akuťák..no tyvole tenhle hantec je dost děsnej.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    PETGRIDUS: zkus vysadit, full recovery je mozne. cim dyl to beres tim je to horsi. pokud mas paranoidni schi tak to neplati, tam vidim jen ty prasky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam