• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TWORBOgrand trunk road cinema project
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    kova mala legracka....
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    TWORBO: to zni logicky:)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    ne, ale udelam tam kridou napis, vono to neni moc poularni pro ty kdo jima nejsou se k nim hlasit, a kuliva dobrymu mistu v kine to nikdo nezneuzije myslim...
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    TWORBO: a poznas je?:)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    napadlo me, ze "prvni rady" tj nejlepsi mista pred platnem budou vyhrazeny nedotknutelnym:)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    12 kg a 20 000,- ... no uvidime:) vono u tech projektoru aka srdce systemu jde o zivotnost lampy, nechci nekde v utarpradessky pampe bejt nasran kuli lampe, esli mi rozumis...
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Projektor: osobne bych tyhle kramy kupoval radsi stary a nechal nekoho, at ztratu realizuje za tebe:)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Kufrikove:


    S ramem:

    OTAKAR_KUBIN
    OTAKAR_KUBIN --- ---
    TWORBO: podívej se na sarai.net, když jim napíšeš, mohli by tě minimálně vhodně přesměrovat/uvést do scény nebo situace v dilí a okolí, víc než "výzkumu" se věnujou "uměleckým projektům", děje se tam toho fůra

    Sarai’s areas of interests include media research and theory, the urban experience in South Asia: history, environment, culture, architecture and politics, new and established media practices, media history, cinema, contemporary art, digital culture, the history and politics of technology, visual/technological cultures, free and open source software, social usage of software, the politics of information and communication, online communities and web-based practices.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    LA_PIOVRA: generator kufrikovej? tell me more. asi spis novej, na laptop seru to vemu plecku /nevrmajnd/ a sound kdyby byl starej tak taky neva... ale projektor zrejme novej. nebo?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    TWORBO: Chces kupovat novej projektor? Nestacil by generator kufrikovej, tam bys to mel za 1/3 vahy.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    obeslal jsem asi 30 neziskovek z dilli, jedinej mejl co mi prisel zpet /krom jednoho nedorucitelnyho byl zatim tento:

    Dear Sir/Madam,
    Thank you for visiting our website.
    Please give us time to respond to your queries. We will get back to you ASAP.
    In case of any urgent talk, please give us a call at the number mentioned in 'Contact Us' field of our website.
    Regards,
    Aarambh
    www.aarambh.net
    A STEP TO RISE !!!
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    centralka bude tak 20 kg, promitadlo 4, petilitraka 5kg benalu, sound 10?/ laptop /kilo a pul / stan, kabely platno tyce konev varic a jine vychytavky snad do deseti kil. vic jak sedesat na ty jejich slapaci rikse bych vozil nerad.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    ohledne tech projektoru, pomalu nazrava cas neco resit. do vyberu na hlavni masinu /bri masinu/ postupuje nekolik clenu, z nichz bude vybrano to prave orechove.

    ADEPTI SOU TRI, ZNACKY DVE - BENKVE A ACEŘ. JDE ASI vo skladnost, ne moc energetickou narocnost, vo svitivost a vo uhlopricku.

    http://www.youtube.com/watch?v=uMHnW7oeTyk
    http://www.alza.cz/benq-w710st-short-throw-d262025.htm#recenze

    .....................

    http://www.lenovoshop.cz/acer-p5290-dlp-cbii-eco-xga-1024x768-4000ansi-3700-1-dvi-hdmi-_d556546.html

    ....................
    NEBO TUTEN
    http://www.alza.cz/acer-p1206p-d280676.htm?idp=2219

    ...............................

    cely by bylo dobry i se soundem /mozna tento? http://eshop.prodance.cz/art-408a/d-94709/ doporucuje DX/

    a laptopem /asi muj starej Dell/ dostat pod 1kw, aby centralka byla jeste v kategorii mensi/skladnejsi...




    TWORBO
    TWORBO --- ---
    Únosy kazí dobré jméno Talibanu, zlobí se jeho vůdce — Svět — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/221339-unosy-kazi-dobre-jmeno-talibanu-zlobi-se-jeho-vudce/
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    LA_PIOVRA: kandahar aka AK land aka last czechoslovakian citizen shooted by ak?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    TWORBO: vabeni Kandaharu:)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    holka co delala v rek. tymu mi pise:
    "v Afgh. pusobi na centr. urovni WHO, ICRC (cerveny kriz/pulmesic), UN a potom francouzsko-afganska MRCA (http://www.mrca-asso.org/). Kontakty na ně najdeš na webu, stačí googlit, nic přímo nemám. Tohle jsou největší hráči, kteří ti můžou dát kontakty na další lokální neziskovky, ale moc jich není -spíš field workers těchto organizací. Všechny působí v terénu, MRCA toho dělá hodně, prtž má na AFgh. přímo peníze od evr.komise. Pokud chceš doporučení, tak snad jenom - jseš si jistý, že víš, do čeho se pouštíš? Tyhle organizace mají Afgh. obšlápnutý celkem dobře, vědí, co dělají, mají svoje lokální zaměstnance, mají respekt místních a proto jsou RELATIVNĚ v bezpečí, ale stejně se na na občas útočí. Promiň, možná jsem moc drsná, ale nejsem si jistá, jestli kocovny cyklokino není trochu sebevražedný plán. Neříkám, abys rozhodně nejezdil do Afghánistánu, já sama bych se tam ráda vrátila jako turista, ale jenom na sever a držet se low-profile, nebýt moc vidět (pro cizince obecě nebezpečí únosů/útoků). Kočovný cyklokino mi přijde jako přesný opak. Ale pokud opravdu víš, co dělaš, tak se omlouvám. Jinak rozhodně bych být tebou nejezdila na pashtúnský jih a držela se na severu, severovýchodě. Tam je ještě klid. Jinak bych se taky neorientovala podle toho, co říkají lidi, kteří tam byli před rokem, dvěma, že to bylo v pohodě - bezp. situace se mění hrozně rychle a drasticky, my to třeba vidíme na Lógaru úplně extrémně - kde jsme byli ještě v létě 2010 a 2011 vítaní s otevřenou náručí, tak 2012 už byla červená no go zone, kde se střílí na všechno, co se pohne.
    Plus taky (ale předopkládám, že to už víš, pokud sis o tom apoň něco přečetl) rozhodně jet v zimě, ne v létě (každoročně výrazně lepší bezp. situace) a doporučuju projít nějakým tréninkem pro pobyt v (post)konfliktních zemích a přípravou na kriz. situace (třeba AČR dělá každý rok takový kurz pro novináře, Honza tam byl, já taky, přezdívá se mu kurz přežití).
    Kazdopadne fakt plati, ze bezp. situace se hodne rapidne zhorsila a neda se porovnavat ani s rokem 2006, ani bohuzel treba s rokem 2010 a 2011, kdy uz jsme si mysleli, ze to je dost hrozny. A neni to jenom o statistikach incidentu, ktery jsou treba ted v absolutnich cislech nizsi, nez 2010 a 2011, je to spis o celkove atmosfere a o tom, ze ted uz se do rizikovych oblasti treba vubec nejezdi. Ale samozrejme plati, ze Afghanci jsou pohostinni, mily, i kdyz obcas nebezpecni lide. Ta zeme se z roku na rok cela nezmenila jen proste ted je to riziko v oblastech na jihu a jihovychode vyrazne vyssi. Vyrazne.
    Kazdopadne sever snad jeste drzi trochu pohromade a tam by to jeste porad melo byt ok. Zkus rozhodne ty vyse vyjmenovane - vsechny maji zajimavy programy a k nim i ruzne instruktazni materialy - zkus z nich vymamit kontakty primo na lidi v Kábulu nebo ještě líp v provinciích a snad ti pomůžou + taky budou mít dobrou představu o aktuální bezp. situaci.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam