• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIAntiky/Bazary/Zastavárny a vše okolo starožitností
    tipy na dobré antiky bazary a zastavárny převážně v Praze ale i zbytku ČR hledáte něco zajímavého? nebo jen máte rádi starožitnosti? podělte se o zajímavé úlovky a tipy kde co mají a kde se obchody nachází
    rozbalit záhlaví
    IRUX25
    IRUX25 --- ---
    GREGI: ta mapka by byla super. porad neco schanim a nejdriv clovek musi najit kde by se to dalo vlastne schanet... :)
    Jeden antikvariat je v zelene, pani byla moc ochotna a stara LPcka mi chtela dat zdarma :) nechal jsem ji aspon tu stovku...
    GREGI
    GREGI --- ---
    BLUMIR: jj zalozim:)
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    GREGI: Ahoj, nebylo by lepší spojit to s nějakou mapou? Třeba google-maps umí dávat odkazy na mapu. Pak by se každý mohl podívat kde v jeho okolí něco takového je + na obrázky.
    GREGI
    GREGI --- ---
    pres leto bych chtel obejit co nejvetsi mnozstvi antiku v praze tak budu fotit a hazet sem fotky jestli je zajem;)
    GREGI
    GREGI --- ---
    skvelej na vinohradech je tenhle http://www.antique-art.cz/

Ing. Evžen Šťastný - Kasst, Římská 527/22, 120 00 Prague
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    V Melounové (Praha 2) je výborný bazar (pozor jsou tam dva naproti sobě, tento je po pravé straně když se jde od Ječné). Je to spíš vetešnictví-hrabárna s opravdu nepřeberným množstvím věcí od zcela reálně použítelných až k naprostým nesmyslům. Příjemná obsluha, ceny smluvní, pokud člověk shání něco a ještě neví co, je to ideál.
    PANDAMON
    PANDAMON --- ---
    ja o nicem nevim
    GREGI
    GREGI --- ---
    a vlastne bych mohl zalozit i nejakou mapku... nevite nekdo jestli uz nejaka s timhle tematem neexistuje?
    GREGI
    GREGI --- ---
    PANDAMON: az budu doma nahazim nejaky co se mi povedly v pze najit:)
    PANDAMON
    PANDAMON --- ---
    Minuly tyden jsem se byl mrknout v Antiku na nakladovym nadrazi Zizkov. To je proste delany pro bohaty rusaky. Nejaky tipy na bazary blesiho typu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam