• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIAntiky/Bazary/Zastavárny a vše okolo starožitností
    GREGI
    GREGI --- ---
    HANELA: takze vec z druhe svetove pro tebe neni starozitnost?:))
    HANELA
    HANELA --- ---
    ECLECTICA: tak do konce 19. století?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    HANELA: tj. jak staré?
    HANELA
    HANELA --- ---
    ECLECTICA: njn, tak to je jiná, já mám starožitnosti zafixované jako opravdu staré věci :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    HANELA: za starožitnost se považuje třeba čínský porcelán z 50. let.
    GREGI
    GREGI --- ---
    HANELA: co je to za dotaz? jako u jakychkoliv starozitnosti odkudkoliv ze sveta se v tom clovek musi vyznat aby poznal original od fejku
    HANELA
    HANELA --- ---
    MOMOTARO: a jsou to opravdu starožitnosti? Zrovna v případě Číny bych byl byla na vážkách.
    MOMOTARO
    MOMOTARO --- ---
    Věnuje se někdo starožitnostem z Číny, Japanu ? Moc rád bych případně navázal kontakt, moc lidí takových neni. Mimo sbírání které jsem již trochu omezil, jsem delší čas přímo u zdroje - v Číně a momentálně máme obchod přímo na starožitném trhu. Kdyby měl někdo podobné hobby, napište PM, díky
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    ECLECTICA: to je zrovna od toho jediného prodejce, kterého jsem dohledal: http://www.ebay.de/...koko-Madchen-Junge-TMK1-/400460140888?pt=Porzellan_Keramik&hash=item5d3d48d158

K té mé mi toho ale nechtěl moc říct.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Jinak budu se opakovat, ale kombinace kamenné starožitnictví + následná aukce v aukčním domě je rozhodně lepším řešením než ebay apod.
    GREGI
    GREGI --- ---
    ECLECTICA: dost poobny ale tenhle je vic zdobenej... krajky;)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KANAREK1: co tak koukám, tak je to Gruppen Rokoko (ale nemám to z vlastní hlavy). To by sedělo: http://axonline.de/ebay/2012/16/A013638A.JPG
    GREGI
    GREGI --- ---
    KANAREK1: zkus to v pansky kolmo na prikopech;)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    GREGI: jj jsem a bylo to v centru. Ale je pravda, že jsem nebyl v těch nejluxusnějších. Jen tak cestou co bylo.
    GREGI
    GREGI --- ---
    KANAREK1: a si z prahy? prece jenom v tom centru sou antiky na uplne jine urovni nez na ktere sem narazil jinde... mnohem luxusneji zamereny
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    GREGI: jj to je jasný. Taky mu tam už nějaký ten měsíc leží a nevím, jak dlouho předtím tam ještě byla. Taky si tím jen může vytvářet ceny pro sebe u dalších předmětů, které prodává.
    Jednou, když jsem to vezl ukázat babičce, tak jsem se stavěl v antiku a v jednom mi řekli, že to je úplně jiná značka a v druhém, že je to nová věc, tak jsem si řekl, že buď vůbec netuší nebo nechtějí říct. Nové to myslím nebude - starší značka a i ten rok, který tu padl mi potvrdili. Na padělek to taky nevidím, jelikož se mi to zdá celkem jemně propracované.
    Říkáte tedy, že vy jste takovou ještě neviděli
    GREGI
    GREGI --- ---
    popripade v centru prahy je par luxusnich antiku tak to projit a zkusit to nejdriv tam;) minimalne narazis na nekoho kdo tomu treba bude rozumet a rekne ti neco vic;)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KANAREK1: tak pardon, 1923-1949, omlouvám se za mystifikaci.
    GREGI
    GREGI --- ---
    KANAREK1: nj jedna vec je cena co za ni nekdo chce (videl sem tam i za 100k) a co je cena kterou je za to ochotnej nekdo dat... tzn bud to das nejlip na ebay za 1000-1500eur a uvidis... nebo to dat od dolaru a modlit se ze se par lidi chytne;)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    ECLECTICA: značky s korunou používali už od 1900, ale souhlas, že v této formě až jak píšeš (navíc i v kombinaci s tou tlačenou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam