• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIAntiky/Bazary/Zastavárny a vše okolo starožitností
    tipy na dobré antiky bazary a zastavárny převážně v Praze ale i zbytku ČR hledáte něco zajímavého? nebo jen máte rádi starožitnosti? podělte se o zajímavé úlovky a tipy kde co mají a kde se obchody nachází
    rozbalit záhlaví
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    KANAREK1: já myslim, že tam jde o odpočinek, nikoli krach ;)
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    NANTHEI: to je škoda. Občas tam něco zajímavého bylo. Za chvíli zbyde jen několik nejsilnějších antiků. Padá jeden za druhým.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    KANAREK1: Antikvita letos končí a nepřijímá nový zboží. ale je pravda, že až někdy ke konci roku, takže výběr "ještě" bude.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    TRISSIE: Já bych doporučil Antikvita v Dejvicích ulice Na Hutích. Mají tam také celkem výběr a cenově to bude o něco příjemnější než další zde doporučené.
    Ale chce si to obejít vše. Někde budou lepší kousky, jinde běžnější, ale pokud to nemáte jako investici, tak stejně půjde o líbí nelíbí :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    TRISSIE: řekla bych k nám do Antique Cinolter, ale my teď starožitné náušnice prostě nemáme.
    doporučím Alma Antique, Artkabinet Zíka, Starožitnosti Michal Jankovský.

jinak tedy 1. republika je časové období, secese a art deco jsou styly, a oba tyto styly se v tom období projevovaly :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    kam zamířit v Praze, pokud sháním starožitný šperk (spíš náušnice, ale může být i prsten nebo přívěšek), ideálně art deco nebo secese, ale může být i 1. republika?
    jde mi o nositelný šperk s historickou hodnotou, půjde o dárek.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRISSIE: muzes to venovat nabytkove farme. ja takhle udal halabalu z 50s. ale nchteli vsechno, ono to teda neslo dostat z bytu bez sekery

Nábytková farma | Dobročinný obchod s nábytkem ve stylové stodole
    https://nabytkovafarma.cz/
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    TRISSIE: Pokud to neni nic ultracennyho, tak docela dobre fungujou FB bazary/skupiny, ktery se zamerujou na "veci z pudy".
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Jak se zbavit starozitneho nabytku? Jde o komplet loznici (dvouluzko, nocni stolky, satni skrin, mala skrinka), v dobrem stavu, problem je, ze postel ma 190cm na delku a manzel meri 185, tak se mu na tom blbe spi.
    Odvezt to nemame jak, to bych to popravde radsi spalila, ale prijde mi to trochu skoda.
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    Ahoj, netusite, zda ma cenu nekde prodavat? Seriky signovany K.Lorenz, na reka nejde precist.

DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    Ahoj, má něco cenu řešit, nebo je to už odpad?

MVEK
    MVEK --- ---
    Našel jsem tyto dva kusy záclon. Měl by nebo mohl by někdo mít zájem? Něco podobného jsem před deseti lety prodal asi za stovku nějakému vetešníkovi v Praze.

Jedno bude asi domácí výroba, to druhé nevím. Vypadá to nepoškozeně, jen více či méně zažloutlé věkem.

PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SHEALA: Pokud by tam bylo sklo nebo porcelán, poprosím foto do soukromky. Děkuju.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    ZUZKAOU:
    SHEALA: Oba mohu požádat o zaslání fotografií. Mimo jiné se tím živým, tak bych možná koupil nebo alespoň zkusil poradit co s tím.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Nějaký tip na výkup pozůstalosti v Brně? Jsou tam velké komody, židle co by se hodily na zámek, růžový porcelán, černé dřevěné knihovny na placato, jiné knihovny, ještě jiné knihovny i obyč sektorový skříně
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    ZUZKAOU: Aukce na příslušné FB skupině.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Dostala jsem za úkol prodat porcelánový servis po dědové milence. Nejspíš meziválečný.

Jaká cesta nabiuo nejpřijatelnější poměr mezi mírou opruzu a ziskem?

Když ho odnesu do místního bazaru, dostanu pár stovek. To beru jako etalon málo opruzu, málo peněz. Idioty a scany na fb tržišti beru jako moc opruzu.
    BIGTRAGED
    BIGTRAGED --- ---
    Zdravim. Poznavate neko prosim tuhle vec? Press na suseni cehosi partikularniho, ale nemuzem se domyslet ceho....

_KLOBASA_
    _KLOBASA_ --- ---
    Ahoj. Mám doma asi tucet obrazů, které nechtějí v aukční síni a pár retro elektoniky. (žehlička, lux vdobrém stavu)
    Nemáte tip kam s tím na Mělnicku, popř. v Praze? Rád bych za to nějakou kačku utržil.
    Předem dík za tip.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam