100Kč za jedny
Krasne italske balerinky vhodne na slavnostni prilezitost
Kožená kotníková obuv spíše jarní
Prodám moderní dámské sneakers za 890.- Kč
Prodám skvělé pohory Hanwag Tatra za 2000Kč Prodám skvělé pohory Hanwag Tatra za 2000Kč, původní cena 6000Kč, dva roky staré, nepříliš nošené, číslo 43. Vzhledem k bolavým palcům potřebuju o číslo větší, jinak naprostá spokojenost, super boty.
Kožené kotníkové boty se zipem a hroty značky STEVE MADDEN velmi dobrý stav , uvnitř vyteplené kožíškem viz foto
SLEVA !! Odjíždím na rok pryč a potřebuju se zbavit věcí, které neberu s sebou a nechci skladovat, pomozte prosím!:) Nízké ceny, nejlépe os. předání v Praze. Všechny boty vel. 39.
Oblíbené gumové balerínky zn. Melissa Campana - dovoz z Brazílie - nošené
Prodám Dr. Martens Pascal, osmidírkové, barva navy - tmavě modrá, velikost EU39 / UK6. Málo nošené, ve velmi dobrém stavu, černé + žluté tkaničky.
Málo nošené, velikost 5 - odpovídá asi 38-39. Původní cena asi 1500.
Prodám nové bosé etické boty Ahinsa Shoes Sundara
Téměř nenošená treková obuv, koupila jsem si bohužel menší velikost a po sedmém vzití na sebe jsem si to uvědomila, takže jsou téměř jako nové, viz foto. PC: 2690,- Ideální si je vyzkoušet, jestli vám sedí. Praha
Prodám skvělé pohory Hanwag Tatra za 2500Kč, původní cena 6000Kč, dva roky staré, nepříliš nošené, číslo 43. Vzhledem k bolavým palcům potřebuju o číslo větší, jinak naprostá spokojenost, super boty.
Tmavě růžové balerínky MEL vel. 39 (jsou mi malé)
Svatebni boty Victoria Delef vel. 38/spolecenske
nabízím Botasky. Pouze párkrát nošené, špatná velikost.