• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    MATHES PLECH: Oukej děkuji za objasnění. Bohužel jsem zase upadl do spárů doty, takže v HS jsem ještě větší lama než předtim.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    PLECH: Ehm, Crystal core chvili trva? Hral jsem proti tomu hodne her a nejpozdejc hral souper crystal core v 5. kole.

Rogue is the new cancer.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PLECH: tak to není uplně pravda, jak nás naučili magicky, counterspellů není nikdy moc.
    PLECH
    PLECH --- ---
    TRAFO: Většina recenzentů upozorňovala na fakt, že counterspell je prostě rychlejší a lepší. Lepší zrušit, než zkopírovat. A obojí se ti do decku nevejde. Jedině do quest decku - to kouzlo není z tvého balíku - ale ani tam jsem to zatim nepotkal.
    MATHES
    MATHES --- ---
    TRAFO: porad je to karta za 3 many, ktera nema zadnej vliv na board a muze se stat, ze za celou hru nic neudela. ja to hraju a fakt mi muzes verit, ze to zas neni takovej ohen :)
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    Když do toho zahraješ quest, který oponent nemůže splnit, tak v tom případě to value nemá, coina taky nic moc. Ale pokud se nepletu, tak víš co oponent zahrál za secret a navíc máš jeho kopii. Dont like.
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    MATHES: Zatím jsem do toho zacastil jen animal companion, ale hned mi bylo jasný, že to bude GG. Imho je to dobrý jak v early, tak v late, protože kdo hraje v decku špatný spelly? Kdyby to byla jen copy, tak to beru, ale za nula mi to připadá divný.
    MATHES
    MATHES --- ---
    TRAFO: ano :)
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    Btw já měl jen 7 packů, z toho 2x epic a 3x golden něco, takže za mě dobrý :D
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    Jsem jedinej komu ta karta připadá OP?
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Tak z padesati packu mi chybi pulka commonek a rare, padla jedna legenda... Ozruk :) Tak asi pockam nez se to usadi, at vim co pripadne craftit, protoze vic jak jeden balik zase neposkladam koukam.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: to zapnu a v tu chvili lifecoach zacne zase placat neco o procentech... omg :D
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Neotevřel jsem nic kolem čeho by se dalo stavět a do zlatého war mi chybí 7 win. Ještě jsem zkoušel toho secret maga a taky funguje dobře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam