• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak uz se to rysuje, lidi hrajou koncne svoje uprveny decky podle toho co maj za karty uz to neni porad dokola, jeste to bude fun, ale koncem mesice to bude cancer :-D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FEKASON: Když proti tomu hraju, soupeři to přijde přesně v 5 kole. Když jsem to zkoušel já, přišla mi první vracečka v druhý půlce decku...:-D Je fakt frustrující proti tomu hrát, zvlášť s controlem, jediný co můžeš dělat je být co nejagresivnější a doufat, že mu to nepřijde. Ale stejně jako u midrange shamana ten winrate nebude takovej jak se zdá, co jsem koukal na Day9 tak stim nakonec docela prohrával, ikdyž když mu to přišlo bylo to rychlý.

FLAD: Jo přišlo mi to zlatý, tak jsem to zkusil. Je to lepší než renounce darkness ale stále v celku nehratelný, chce to určitě nejdřív si nalízat co nejvíc draw a pak to zahrát. Ještě by to pak šlo použít v nějakym controlu ke konci hry, jako Elise třeba, nicméně takový controly se teď asi moc nosit nebudou, minule to byl jade a teď přišla ta rogue
    FLAD
    FLAD --- ---
    Mno, tak dal jsem ted par s Hunterem. Musim rict, ze mne to zatim bavi. S Vicious Fledgling je docela sranda.

BTW, uz jste nekdo zkousel tu novou kartu, co udela Warrovi Discover deck? Jaky je to v porovnani s Renounce Darkness? Dobry, blby?
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    MATHES PLECH: Oukej děkuji za objasnění. Bohužel jsem zase upadl do spárů doty, takže v HS jsem ještě větší lama než předtim.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    PLECH: Ehm, Crystal core chvili trva? Hral jsem proti tomu hodne her a nejpozdejc hral souper crystal core v 5. kole.

Rogue is the new cancer.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PLECH: tak to není uplně pravda, jak nás naučili magicky, counterspellů není nikdy moc.
    PLECH
    PLECH --- ---
    TRAFO: Většina recenzentů upozorňovala na fakt, že counterspell je prostě rychlejší a lepší. Lepší zrušit, než zkopírovat. A obojí se ti do decku nevejde. Jedině do quest decku - to kouzlo není z tvého balíku - ale ani tam jsem to zatim nepotkal.
    MATHES
    MATHES --- ---
    TRAFO: porad je to karta za 3 many, ktera nema zadnej vliv na board a muze se stat, ze za celou hru nic neudela. ja to hraju a fakt mi muzes verit, ze to zas neni takovej ohen :)
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    Když do toho zahraješ quest, který oponent nemůže splnit, tak v tom případě to value nemá, coina taky nic moc. Ale pokud se nepletu, tak víš co oponent zahrál za secret a navíc máš jeho kopii. Dont like.
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    MATHES: Zatím jsem do toho zacastil jen animal companion, ale hned mi bylo jasný, že to bude GG. Imho je to dobrý jak v early, tak v late, protože kdo hraje v decku špatný spelly? Kdyby to byla jen copy, tak to beru, ale za nula mi to připadá divný.
    MATHES
    MATHES --- ---
    TRAFO: ano :)
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    Btw já měl jen 7 packů, z toho 2x epic a 3x golden něco, takže za mě dobrý :D
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    Jsem jedinej komu ta karta připadá OP?
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Tak z padesati packu mi chybi pulka commonek a rare, padla jedna legenda... Ozruk :) Tak asi pockam nez se to usadi, at vim co pripadne craftit, protoze vic jak jeden balik zase neposkladam koukam.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: to zapnu a v tu chvili lifecoach zacne zase placat neco o procentech... omg :D
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Neotevřel jsem nic kolem čeho by se dalo stavět a do zlatého war mi chybí 7 win. Ještě jsem zkoušel toho secret maga a taky funguje dobře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam