• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    WASQ
    WASQ --- ---
    MATHES: to je takovej freeze mage revival, těšim se až craftnu tenhle quest :)

Blizzard headquearters: "Nemáme rádi combo a OTK, OK tady máte OTK quest"
    HEERO
    HEERO --- ---
    PLOMBDENTIST: tak pohoda, neměl sem tam captaina :) bez toho to jaksi nejde...dosel sem bez prohry z r19 na r14, pak me zastavil priest s inner fire combem...hlavne priest of the feast...
    JEENA
    JEENA --- ---
    MATHES: Jak nejprijemny s tim potkat quest rogue? Mam totiz pocit, ze tenhle mage ma potencial byt jeste neprijemnejsi. Sice je to tezsi na pullnuti, ale zabiji to vic najisto (jediny co tomu brani je asi ice block). S tim roguem jde jeste tak +- hrat, po tom co to da.
    MATHES
    MATHES --- ---
    BLESK808: jj kupodivu i docela jo
    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    MATHES: Daří se ti v tom decku hrát ta synergie elementálů?
    AZIM
    AZIM --- ---
    AZIM: ted jsem mel mirror, ja 4 ysery, z toho 3 na stole ... je to pecka deck, a uz mlcim at nejsem jako "kanoe" :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    ONDRA_PATA: jo ona se tam rozbalila ta "convert to wild" blbost :) 2x Babling Book a Quest

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MATHES: vidim 27 karet
    MATHES
    MATHES --- ---
    ONDRA_PATA: nechapu otazku
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MATHES: co tam ještě máš?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HEERO: Já myslel v té rogue, jinak jo samozřejmě
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    HEERO: od tohohle se lisi akorat v tom, ze nehraju hydru a misto ni druhyho naga corsaira
    Un'Goro Pirate Warrior deck list guide - Hearthstone - April 2017 (Standard) - Hearthstone ~ Metabomb
    http://hearthstone.metabomb.net/...es/ungoro-pirate-warrior-standard-deck-list-and-guide-hearthstone
    takze navic splnuje kajjakuv standard (karty co nerotujou bez ungora)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ELEMENT_LEAD: Postav tohle to funguje

Mitsuhide's Un'Goro Secret Face Hunter (April 2017, Season 37) - Hearthstone Top Decks
    http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/mitsuhides-ungoro-secret-face-hunter-april-2017-season-37/
    AZIM
    AZIM --- ---
    panove maximalne muzu doporucit tenhle deck ... je to velka zabava hrat souperovy karty, za dva dny jsem hranim priesta splnil questy na mage i warlocka, byl jsem jaraxxus se 40 hp, hral antonida, v zakladu krade 6 souperovych karet, z toho 2 pomoci discover, muzete jit az na 8 diky mirage caller ... nevim jak moc je to viable kdyz jsem rank 17 ale zabava je to epesni

[Hearthstone] Value Priest Is Awesome
    https://www.youtube.com/watch?v=D8D0yiBuPC4
    MATHES
    MATHES --- ---
    tak jsem vzdal variantu otk arcane giants + alexa, protoze vsichni hrajou takovejch tauntu, ze se to proste neda a presel na exodia verzi a slape to teda daleko lip musim rict

HEERO
    HEERO --- ---
    PLOMBDENTIST: pošli mi pls deck list
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ale neni to finalni verze, hyena je nekdy nice a nekdy meh. a explosivky jsou dost underperforming. co jsem zvazoval je rat pack coz je v podstate infested wolf, ale nakonec jsem zvolil wolfa, protoze 3 mana slot byl uz tak dost crowded.

tolvir warden mi prijde jako hrozne MTG karta. je tam jednou na cisteni baliku. dobry je, ze jsem podobnej deck zatim nepotkal ani nevidel, takze mi prijde, ze lidi dost cumej na coin devilsaur vejce ve druhym a jeho procnuti stalkerem ve 3.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    rozhod sem se jet kajjak style a postavil si vlastni deck ) upravil jsem puvodni koncept z ELEMENT_LEAD: a zatim jsem s tim 10:1, ale dlouho jsem nehral, takze jsem zacinal z 20 a hral proti potato pilotum s potato deckama :)

PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    HEERO: mam opacnou zkusenost, R14->R4 defakto winstreakem, taunt warrioru jsem potkal dost
    HEERO
    HEERO --- ---
    WOTAR: hae je tam Druid of the Claw (5), Shellshifter (4), Elder Longneck (3), Tol'vir Stoneshaper (4) + divine shield, Tortollan Shellraiser (4), Tar Creeper (3), Nesting roc (5), + je tam handlock a taunt warrior, mně to přijde dost...včera sem hrál asi 20 matchů, tak myslim, že nějaký vzorek mam:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam