• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    No tak vám sem jdu jen napsat, že to byl krásný víkend! Dust v prdeli (samozřejmě všechen)... Z 90 balíků jen dvě legendy a pár epic... Fakt jsem měl smůlu, vždy 4 commony a jedna rare :( Ale což, craftil jsem... Nejdřív rogunka (fajn ale vydržela je první den), pak mage warp combo-fu gate (krása, jsem zvědat kam se vybrousí ten skill-fu jan nejlépe zahrát kouzla co nemáš v balíku)... Pak si dál pár arenek s hunterem (slušně si polepšil) a vrhnul se na murlocky (mám pro ně slabost) s mega-mrrrllll-finem (neskutečné když to přijde jak má, obyčejná upravená murloc asociace a tolik srandy!) .) Na závěr jsem skončil u kaza raza nzoth barnelišky (doporučuji, pic dole)... Parádní release, bavil jsem se víc jak u releasu Gadgetzanu... A to mě ještě čeká Druid a Elementálové a vše překlopené ještě do Wildu. Ještě že mi došel dust i goldy aka pěkný víkend s HS! Doufám, že jste si to taky užili!

KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Q rogue je a face hunt jsou sice zlo, taunt a pirate war nobrain a Q mág se je gg po 6. kole, ale pořád mě nejvíc ze všeho mrdá shaman, že má odpověď úplně na všechno :D (od 4x board clearu přes healing až po zaplnění stolu minionama během jednoho kola)
    COOLER
    COOLER --- ---
    btw neni někde statistika zastoupení různých class do ranku 10? mohlo by to být docela zajímavé.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLECH: tak ten rogue je těžkej zvládnout, když na něj člověk není připravenej. všichni se tomu přizpůsobili a už to neni taková hitparáda. mně přijde dost brutální warlock. pirate warrior je snad větší cancer než kdy jindy a huntery pod rank 10 teda moc nepotkávám. už se těšim, až vyšplham do legend. rád bych tam potkal kajjaka :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Na rank 14 :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KAJJAK: Aspon si budes mit s kym povidat :-) Ale jako jo face hunter je silnej...
    WASQ
    WASQ --- ---
    Wild bude jednou fakt pořádná zábava, jak do něj budou přibývat karty s každou rotací. Myslim, že se tam časem taky přesunu, až mě přestane bavit nakupovat předražený balíky ze kterých mám kuloví :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KVIIIK: no a ja vam to tu cpu uz takovou dobu :) Je to sranda, jak pises a potkavas tam plno variaci. Neni to jen par typu, co se jede na standardu, tady mas co protivnik to jiny balik, mechanika. Pokazde vetsinou s necim prekvapi :)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Zatím největší osobní přínos nové expanze: přivedla mě k wildu, kam hodlám zalézt než se meta ustálí. Nechápu, jak jsem mohl wild dodnes ignorovat, je to mnohem větší sranda :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    PLECH: pravdu díš. První den jsem to s Q rogue dal na rank 13, od druhé dne dál už jen sešup a aktuálně se plácám kolem 15, protože a) potkávám pořád taunt wara nebo Q mage a proti tomu není šance, b) ani do šestého kola nepřijdou vracečky.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    CUZMAN:

nezavid, nebo z toho udelas dialog :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KAJJAK tady zase vede monolog nebo coooo? :-D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ja rikal ze hunter bude silnej :D
    PLECH
    PLECH --- ---
    Jinak ale imho neni ten quest rogue tak úplně no brain a ani není pravda, jak tu někdo psal, že se to povede nejpozděj v pátém kole.

Prvních pět kol je někdy docela těžký přežít a zároveň plnit quest, je potřeba balancovat obojí i co se týče mulliganu, a pak je tam hodně rookie chyb, které jdou provést, například plná ruka při získání questu přes shadowburglera nebo novice, nebo zahrání shadowstepnutého opakovaného miniona, aniž by si ho člověk měl jak vrátit do ruky, apod., na co si člověk musí dávat bacha.

Karty běžně přijdou tak, že se quest povede třeba v 8. - 10. kole. Vím z vlastní zkušenosti. Člověk prostě potřebuje jednu kartu dvakrát a dvě vracečky, nebo jednou a tři vracečky, a to chvíli trvá. Musel by člověk vždycky hard mulliganovat, což se taky dělá, ale pak se zas může stát, že člověk prostě umře.

To nicméně samozřejmě neznamená, že to není extra silný deck. Jenom bych si s těma stížnostma počkal, až se ustálí meta. Čeho se bojim je, že to ustálení bude spočívat v explozi face decků. Teď nově potkávám hodně face hunterů, který zabíjej ve 4. kole.
    PLECH
    PLECH --- ---
    Přijde mi (na něj) neobvykle nasranej. Decky, který hodnotil jednou hvězdičkou, si vedou dobře, očividně se ztrapnil, a teď kdykoli potká handlocka, si z protihráče utahuje, že mu ukradl deck, jako by na něj měl monopol. Trochu ubohý, překvapil mě.
    PLECH
    PLECH --- ---
    ULRIK: jj tady je docela dobře provedené jeho prozření. První hra.

Hearthstone: Plantlock - Trump's Answer to Quest Rogue (Standard)
    https://www.youtube.com/watch?v=-fORUg9KXMw

ULRIK
    ULRIK --- ---
    btw, Trump dal iirc ve sve analyze rogue questu jednu hvezdicku ;)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Po příspěvkem nových decků na HPWN :)))

MATHES
    MATHES --- ---
    JEENA: hele je to dost tezky, pokud si to neliznes fakt dobre, tak moc nestihas
    WASQ
    WASQ --- ---
    Ježiš marja já myslel, že bude pirat warům konec po nový expanzi a měl jsem teď streak 4 za sebou. No brain liga! Smutný :( waaa já jsem hustej pokládám karty na stůl a umím zamířit na hlavu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam