• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: sorry, spojily se mi tu dve vlakna diskuze dohromady.
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOCH2: v priestovi?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: muzes si zvysit pool z kteryho tahas discardy. Za dve many dostanes 5 libovolnych karet do ruky.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WOTAR: no, zkousim to s tim, ale ano, hraju ho. Je to takovej muj discolock.
    Ale asi tohle bude prvni karta, co vymenim.
    Jinak muj discolock, je neco jinyho nez discolock kteryho znate. S timhle balikem ma jen dve spolecny veci - je to lock a hraju tam discard karty :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: jak elise pomuze proti fatigue? ze ti da do decku jednu kartu navic?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOCH2: Ty hraješ v discolockovi prince ? Elise chápu teoreticky jako zálohu, ale ten balík by měl být hlavně agresivní ne ?
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WOTAR: koukal jsem vcera na turnaj a elise je super, skoda ze uz nemam dust :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WOTAR: no, jako discolockovy mi kolikrat nestaci elise dohromady s princem :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    XINDL: Na tohle jsem si řikal, že může být fakt dobrá ta Elise. Záruka pro případ fatique
    XINDL
    XINDL --- ---
    NICKITA: jo, souhlasim. Vcera se mi stalo, ze sem warlockovi ukradl jaraxxa a pote, co jsem dal jaraxxa a dalsi kolo zahral Warden of hope, tak protivnim concednul :D A dalsi hra, kdy sem hral proti priestovi a celkvoe sem mu ukradl asi 4 ysery. Nakonec mi to ale bylo k hovnu, prohral sem na fatigue :D
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    NEROY: Ten krippuv nzoth dragon quest corka priest je fakt zabavnej. Nerikam, ze je to kdo vi jak viable, ale zabavnost je fakt top. Napr ukradenej warriori quest, nekolik yser a podobne, vtipny..
    PLECH
    PLECH --- ---
    Hele už vypli happy new year...

Hail, friend!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    NEROY: No dá se to proti rogue s 2X dragonfire potion a snažit se být agresivní. Já kvůli rogue zkusil postavit quest priesta napůl s Velenem a Mind blastama, ale moc to nefunguje, to kombo je moc drahý a aby člověk v jednom kole vpálil 2x mindblast musí mít toho zlevnovače kouzel, kterej ne vždycky přežije
    NEROY
    NEROY --- ---
    WOTAR: omg rogue jasne sem se prespsal, sem zravna premyslel o nejakem hraelenm priest balicku :-D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    CUZMAN: nemyslim, proti tomu se dá ubránit s tauntem a controlem a dá se to countrovat tou novou Ooze a ničitelem pirátů. Rogue jak si splní quest, tak s controlem to prostě neustojíš, leda mu to clearovat třeba dragonfire potionem za předpokladu, že si nenalíže/nevyrobí další miniony.

NEROY: Pirate warrové se budou hrát leda kvůli rogue, priesta moc nepotkávám a jako cancer mi to nepřijde, dá se proti tomu bez problému vyhrát. Když jich bude moc, tak se to dá fakt dobře countrovat a novejch tauntu a healu je spousta
    NEROY
    NEROY --- ---
    CUZMAN: priest je nejvic cancer v tom, ze kvuli nemu se bude hrat vic pirate waru :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Pirate Warrior jeste vetsi cancer :-(
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    KVIIIK: Mám podobnej pocit. Nakonec jsem toho Quest dropnul a dal radši ryze Beasty, je to rychlejší, neobětuješ tolik synergii a dinosaurka tě v pátým kole nezachrání.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Je nějaký výrazný rozdíl mezi quest hunterem a klasickým facehuntem? Přjde mi, že v době, kdy se dá splnit ten quest, už by měl být soupeř mrtvý a pokud není, tak ani splněný Q moc nepomůže :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    PLECH: Nevim někdy to fakt nepřijde, pak ok, taky to může prohrát, když ti chybí draw, ale jinak je to broken a ty si podle mě jenom obhajuješ, že nehraješ takovej cancer jak se zdá:-D Na ty rookie si můžeš bez problému dát pozor, já sám jsem udělal akorát to, že jsem si ten quest zapomněl zapnout:-D
    Jinak nemoh jsem se vyhrabat zpátky z 15 a nakonec mi docela funguje quest hunter, s rogue je to tak 50/50, často se mi povede být agresivní a zabít jí dřív, než dá quest. Ale s controlem je jediná šance, že si nenalíže a ty mu sundáš board třeba brawlem, případně s taunt warrem ještě používám krysu, abych ho zdržel.

LUCKY_BASTARD: Lucky bastard....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam