• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    XINDL
    XINDL --- ---
    HEERO: je to tak. Z ranku 15, 10, 5, legenda uz nelze klesnout
    HEERO
    HEERO --- ---
    ještě dotaz, ted když sem na R10, tak už nemůžu spadnout? jen tak letmo jsem zaslech neco o zachytných bodech :P
    HEERO
    HEERO --- ---
    dostal sem tortollan primalist, asi to muzu s klidným svědomím disnout ze? nebo? kdyby tam nebylo to random...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CUZMAN: Dobrý nápad, najednou je tu čistěji ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    happy feast od winter veil!
    FLAD
    FLAD --- ---
    Jo, vaše hádky tady způsobily, že Blizz vypnul pro výstrahu servery. Taková je síla Ignoru.

Ještě, že se to nerozšířilo, to už by je nikdy nezapnuli.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ONDRA_PATA: Mám to podobně, tak hraju arény a na constructed seru. Nebaví mne teda strašně.

Zlatý streets
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    CUZMAN:

hele vyfiltroval sem si tve prispevky na tomhle foru a informacni hodnota, kterou maji je jeste nizsi nez hochova, tak si davej pozor at si nedam do ignor ja tebe :D

Kua ted uz se tu vyhruzku ani nedovis :-)
    COOLER
    COOLER --- ---
    CUZMAN: až kajjak vymyslí jednou něco dobrýho, tak si budeš rvát vlasy :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Done...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KAJJAK: Ja si vas dam oba do ignoru a bude klid...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    CUZMAN:

tos me teda zklamal, clovek se tu roky snazi a pak prijde nejaky zacatecnicky troll a hned slizne smetanu... :(
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Ve wildu mám třeba od Fnukafky declist na Malygos shamana a tam prakticky neni co přidat nebo ubrat teďko, já sem akorát místo elemental destruction přidal ten novej Volcano spell, protože mi jedna destrukce chybí a do wildu ji kraftit nechci.
    Ale třeba v tom reno mech priestovi sem toho mohl postavit ještě jinak, aby se ještě víc využilo těch spare partu. Předtim jsem tam měl ty dvě sestry (Fjora lightbane a ta druhá), ale moc výhodný to nebylo a s odrotováním jsem je hned disnul
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ELEMENT_LEAD: hral jsem standart,az dnes po nasrani jsem se vratil do wildu,kde mi prave aspon nejak fungujou ty starsi decky.
    taky si zacinam uvedomovat,ze se klidne stane,ze si pridam do decku 3 karty a tim to hasne,ze mi nova expanze neprinese zadny posileni.ale to se uvidi s cim kdo prijde :D
    kdyztak kajjak neco vymysli
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    HOCH2 mi leze na nervy vic nez KAJJAK :-D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ONDRA_PATA: no jestli to bylo jeste navic k wildu, tak tam to muze trvat jeste dyl nez na to lidi prijdou, protoze to kouma min lidi a je tam vic kombinaci. navic jestli hrajes primarne wild, tak novy expanze pro tebe nejsou tak uzasny jak pro ty co hrajou standard a muze se stat, ze z cely expanze bude treba je 5 karet pouzitelnych pro wild a 1 zivotaschopnej novej archetyp. protoze obecne power level bude nizsi, kdyz si udelali prostor tou obrovskou rotaci.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ELEMENT_LEAD: jako jo,chapu,ze to zatim neni zrovna idealni a je treba si pockat.jen si pockam u overenyho a zklamani odezni az za chvili :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    lol to bylo k wildu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WOTAR: standart je jeste horsi,tam jsem to zabalil velmi rychle.
    jak rikam,ty novy karty me zatim nebavi,vratil jsem se pred expanzi zatim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam