• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JEENA: ja si ho nechal a ted tohle.ale po trech prohrach v rade,kdy mi vlastni spelly mlatily do vladtnich rad a jeho boostovaly a jeste kazdej jeho spell byl pro nej plus,tak pak se to otocilo a vyhral jsem 5 her po sobe
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    JEENA: si ho muzou zmenit...
    JEENA
    JEENA --- ---
    Upřímně lituju všech, kdo dostanou quest na výhru pěti brawlů tento týden.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Brawl je sračka u který se jeden bude bavit, protože RNG a druhej bude nasranej, protože RNG. Klasickej Blizz :) Já si to za balík odtrpim, i když to už pár her bolí
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: Mastím to s tím Dragon Kripp Thief Priestem a ono to půjde.)
    Jen si teda jako připadám jak kdybych šel ožralej z hospody: dva kroky dopředu, jeden dozadu...
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    XINDL: mam to uplne stejne :)
    XINDL
    XINDL --- ---
    Za me jsou tohle teda nejlepsi brawly. To jak je to megarng tomu dava funfactor lvl over 9000
    COOLER
    COOLER --- ---
    hrát tenhle brawl je něco jako sledovat seriál Ulice
    MATHES
    MATHES --- ---
    potvrzuju, je to dost retardovanej brawl... hral jsem jednu hru, nastesti vyhral a vic uz jich hrat nebudu.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    soupeř: první kolo jednomanová sračka + Dinosize (11/11)
    já: první kolo jednomanová sračka + Astral Communion (discard celý ruky)
    wtf blizz?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Aktuální brawl je fakt hrozná sračka... RNG je občas vtipný, ale tohle je moc. Přijde mi to podobně záživný jako koukat na tah sportky a občas tapnout "další" :(
    COOLER
    COOLER --- ---
    MATHES: cpt?
    MATHES
    MATHES --- ---
    ELEMENT_LEAD: budu hádat - nebyl ten blue post náhodovu vlevo dole?:D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    kdysi hodne davno byl blue post na bnet forech o tom, ze MM random neni. normalne jsem ho cetl, byl okolo toho shitstorm na redditu. pak ten post (asi) smazali, protoze kdyz sem ho zpetne hledal, tak uz jsem ho nikdy nenasel. mimojine ho cca co pul roku chci pastnout sem. ja to od ty doby normalne bral jako oficialne confirmnuty od blizzu, ze mm rozhodne neni random a soupere vam dost ovlivni classa co hrajete (jedinny co si pamatuju celkem jiste), ale tipnul bych si, ze to bylo neco, co nemeli oficialne za zadnou cenu potvrdit a proto se po tom slehla zem :)

ted uz to vypada jako takova urban legenda, ale uprimne nechapu jak nekomu ten mm muze pripadat random :D
    COOLER
    COOLER --- ---
    KOZLIKK: tak jasný. asi na tom něco bude. dává ti to samý těžký soupeře. mně to zase dává samý jednoduchý sračky. akorát nechápu podle čeho se blizzard rozhoduje, kdo bude vyhrávat a kdo prohrávat. jinak tedy začínám litovat, že jsem vůbec někdy studoval statistiku. mohl jsem v klidu ignorovat pravděpodobnost, všechno svést na blizzard a byl by klid :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    MATHES: kašlat na gwent, stačí to udělat jako já - pošleš nevyššímu blizzardovi 200k usd + svoje nahý fotky, no a hned máš rank 5 a winstreaky třeba 3 hry po sobě. a to hraju quest warra bez tauntů...
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    _KOFILA_: zalezi, na co mas karty. nicmene abych rekl pravdu, tak takhle koncem mesice by si s trochou snahy mel byt schopen dojit na R10 imho vicemene s cimkoli kompetetivnim, co mas aspon trochu nahrane

pokud bych mel ale doporucit jeden deck, tak bych asi osobne sel do tempo maga. samozrejme tim prezentuji nejake svoje osobni preference, nicmene to dle meho je deck, ktery nema vyslovene spatne matchupy, umi porazit cokoli, da se postavit ruznymi zpusoby a hlavne je aktivni (tzn agresivni, tlaci vlastni hru misto aby se snazil ukontrolovat oponenta k smrti) a tudiz hraje relativne rychle a neni tolik zavisly na kvalite drawu

nejaky inspirace mas treba tady:
    Thijs' Un'Goro Tempo Elemental Mage (April 2017, Season 37) - Hearthstone Top Decks
    Thijs' Un'Goro Tempo Elemental Mage (April 2017, Season 37) - Hearthstone Top Decks
    http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/thijs-ungoro-tempo-elemental-mage-april-2017-season-37/
    Budget Elemental Tempo Mage Standard Un'Goro Deck - Hearthstone
    Budget Elemental Tempo Mage Standard Un'Goro Deck - Hearthstone
    https://www.icy-veins.com/hearthstone/budget-elemental-tempo-mage-standard-un-goro-deck

ja osobne hraju takovy amalgam elementalu a nejlepsich spellu, s mirnym secrem splashem, protoze ty verze vyse imho maji celkem slaby 2mana slot a ja se to snazim napravit packagi 2x arcanologist + mirror entity + counterspell. je to primarne tempo deck, kdy se snazis od zacatku celkem tlacit a late game pak jedes elementals chain. kolem ranku 10 jsem mel urcite minimalne 70% WR. pyros ani thalnos nejsou nezbytny, nicmene docela dulezity jsou primordialy glyphy (ja to ale uspesne hraju jen s jednim. zatim jeste doufam, ze se mi ten druhy podari rozbalit ^^ )
    MATHES
    MATHES --- ---
    Máte všichni pravdu, hra je rigged a je to hrozně RNG.

Doporučil bych Gwent :D
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    2 ALL : zivot neni spravedlivej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam