• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    MATHES
    MATHES --- ---
    TRAFO: KAJJAK: na mountain gianta nefunguje devolve, protoze (zatim) neexistuje minion za 11 many.
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    KAJJAK: Devolve imho nefunguje na všechy minony co mají manacost "X" nebo 0.
    WASQ
    WASQ --- ---
    NYRLEM: Midrange palát je fakt super, chvílema ho hraju a přijde mi šíleně boostlej. Navíc se u toho musí i myslet :) Bohužel není teď moc čas. Takže když už, tak wild a ♥ tempo mage ♥
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    kdyz jsem u tech shamanu objevil sem zajimavou feature, na mountain gianta nefunguje devolve :-) v realu je totiz za 12 takze prezije i dva devolve bez ujmy :-)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    FLAD: vubec .. nekde kolem desitky jsem jednoho potkal s piratem, ale na 5ce mam same q rogue, midrange paladiny a huntery a secret mage ..
    FLAD
    FLAD --- ---
    NYRLEM: Jo, pravda Ele shamana hraju a da se s nim v pohode drzet rank 12 - zalezi jak rychle clovek potka quest roguny mirici na desitku. Ale mezi 10-15 uz v podstate neni videt a dost by mne prekvapilo, kdyby byl vejs...
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    WASQ: tak elemental shaman byl vydani nove sady hrozne dobrej .. nez nekdo vymyslel, ze paladin je lepsi midrange :D
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    tak jsem konecne vycraftil Elise, tak ji testuju v Priest LyraKazaMedivh decku
    WASQ
    WASQ --- ---
    NYRLEM: Questy se budou hrát ještě 2 roky, každá karta může být už třeba příští expanzi dobrá. Podívej se třeba na Purify. Proto (zatím) nelituju Kalimose, kterýho jsem vycraftil i když jsou všechny shaman balíky tier 8 :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ONDRA_PATA: shaman q jsem vycraftil a doted toho lituji
    FLAD
    FLAD --- ---
    ONDRA_PATA: Mne se Hemetem libil burn magenebo Pala pres Holy Wrath na Molten giant, ale voboji je fun loterie ne vaznej deck :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: takze 48 baliku bez legendy a pak 2/10 tvl
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a zjistil jsem,ze tu Elisu vycraftenou mam.a pak jsem si vzpomnel,jak jsem ji dostal spolecne s Hemetem z 10 baliku po slusny voziracce a za zbyly dusty jsem vycraftil Yseru,protoze me zrovna nic lepsiho nenapaflo a rano jsem hledal dusty na shaman quest :)

ale toho Hemeta bych zkusit chtel v nejakym baliku,ideal s Druidem. kdyz jsem to zkousel pred tydnem,vubec mi to neslo.nez jsem se dopracoval ke questu,souper na stole velkou silu a ja marne cekal na seipe nekde na konci baliku klasicky
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FEKASON: s tim questem to muze byt zajimavy,to jsem vubec nezkousel
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    ONDRA_PATA:
    PLOMBDENTIST:

Ja to hraju podobne, ale hraju to pres spare party a Open the waygate, pac mi ten mage quest padnul z boosteru a nemam s cim jinym si to zahrat :D

Je to hodne fundeck, ale prekvapive jsem se s tim drzel na +/- 50% winratu na ranku 10 a vejs a i ten quest jsem parkrat dodelal :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    PLOMBDENTIST: toho jsem mel rad a je fakt,ze mi vzdycky prisel silnej
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    btw dolni decklist je muj, ale nasel jsem skoro stejnej, jen hraje loatheba misto jednoho tinkmaster techniciana
    Mech Mage Wild Un'Goro Deck - Hearthstone
    https://www.icy-veins.com/hearthstone/mech-mage-wild-un-goro-deck
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ONDRA_PATA:
    postav mechmage:

2x Mana Wyrm
    2x Frostbolt
    2x Snowchugger GvG
    2x Unstable Portal GvG
    2x Fireball
    2x Goblin Blastmage GvG

2x Clockwork Gnome GvG
    2x Cogmaster GvG
    2x Annoy-o-Tron GvG
    2x Mechwarper GvG
    2x Spider Tank GvG
    2x Tinkertown Technician GvG
    2x Gorillabot A-3 LoE
    2x Piloted Shredder GvG

1x Dr. Boom GvG
    1x Archmage Antonidas

MATHES
    MATHES --- ---
    ONDRA_PATA: ani ne, elise boostery jsou nechutne naboostovany - strasne casto tam pada vic jak jedna legenda. ten rant, jak jsem tu psal nedavno byl pote, co jsem mel soupere (priesta) na lopate, ale zahral booster a dal si pyrose into kalimos a ja si dal concede into rage quit.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOZLIKK: to zkusim!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam