• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOCH2: No hlavně ve wildu mám už teď fungující decky, který nebudou tak zasažený novou edicí, co mi padne z F2P věcí na nějakou classu třeba využiju na 1-2 decky do standardu, ale jinak si radši budu hrát na wild písečku decky, co fungujou
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WOTAR: wild je bozi, pojd :)

Hele, jako ja hraju wild a jsem spokojenej. Diky zachytnym bodum se ted dostanu do 15 celkem snadno a pak mam mesic to zkusit dal a dal.
    Je to zajimavy, pestry a rozhodne RNG, ale i tak hodinku denne tomu dam.
    Je to i zabavnejsi nez kdyz byli jenom GaG nebo Tournament.
    Sice rogue q nebo jade golem baliky jsou cancer, ale i to se da obcas osefovat nebo prezit.

Jediny, co me mozna jebe je to, ze ten quest na 10 vyher ve standardu a ziskani Maiev mi tam bude asi svitit pekne dlouho.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KOZLIKK:
    WASQ: Taky bych to viděl na Gwent, co to vyšlo, tak HS zapnu občas akorát na mobilu v práci na udělání questů a brawl a jinak prd. S novou expanzí to vidim na pár packů za goldy a přechod do wildu, nechce se mi do toho sypat každej rok preordery na tři expanze. RNG styl stále pokračuje a někdy je to fakt funny, ale někdy už mě to fakt nebaví:) Nicméně tři nový expanze za rok maj zase tu výhodu, že bude třikrát za rok něco novýho a nový decky, což mě baví u těch streamerů sledovat. I Savjz třeba teď vymýšlel různý zajímavý věci, ale většina kombinací už proběhla
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja hraju kazdou sezonu na r15,pak si hraju daily questy a sbiram pomalu vyhry s hrdiny,ale na 10 se uz nezenu,protoze na posledni hvezde pred r10 jsem vzdycky minimalne dva dny.hlavne opet samej pirate warr,shamani....ale nevidel jsem q rogunu ani nepamatuju.mozna jsou vsechny v top 10 :)

mne celkem chybi nejaka nova solo adventure
    MATHES
    MATHES --- ---
    WASQ: ja se vratil k mtgo :))
    PLECH
    PLECH --- ---
    Nová expanze je dobrá, ale taky prakticky už nehraju, jen občas sleduju. Já jsem myslel, že to bylo tím, že jsem se musel učit na státnice, ale jak to tu tak čtu, tak je to asi nějaká epidemie.

Koukal jsem na Trump teachings Gwent a vypadá to zajímavě, ale nějak se mi do toho nechce nořit, učit se další tuny karet. Vidím to spíš tak, že se začnu učit pořádně šachy. To je perspektivnější.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    imo se na sledovasti taky castecne podepisuje rostouci popularita PUBG, na ktery se taky dobre kouka, podobne jako na hs a to, ze "dlouho" nebyly novy karty.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Za mne teda gatzetsan mnohem lepsi, to se neda srovnat. A nejen ten, ale i "starej" standard.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ale tak je zajimavy ze pomerne dost streameru se shoduje na tom, ze ungoro je mnohem lepsi (cti variabilnejsi, zabavnejsi) nez gadzetsan a ze zvazovali se na to v gadzetsanu vysrat, s cimz se dost ztotoznuju gadzetsan me nebavil vubec a celou expanzi jsem na to nesah .. nicmene pokles vieweru je videt, HS byl twitchova stalice za lolkem a dotou v odpoledni se stabilnima 50k+, ted to byva spis tak kolem 30k, takze to urcite neni jen o tom jak kdo vnima metu ale i dalsich faktorech
    WASQ
    WASQ --- ---
    Možná Gwent? Já kvůli němu HS zapínám sporadicky a po první hře, kdy mě pojíždí mage co si random kartama tahá random karty si zas a znova uvědomuju proč :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ELEMENT_LEAD: chvilka imao
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    do dalsi expanze je hodne daleko?
    XINDL
    XINDL --- ---
    ja teda hraju kazdej den prumerne hodku a pul, ale ono je to taky tim, ze nehraju vubec nic jinyho :D
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    taky jsem hraval poctive kazdej den daily, plus arenu nebo dve. od zacatku kvetna jsem to zapnul tak trikrat
    MATHES
    MATHES --- ---
    mno uprimne - ja to treba mesic nezapnul, nejak me to posledni dobou (uz 2. mesic) vubec neba.

a kdybych mel rict, cim to je, tak uprimne nevim...
    COOLER
    COOLER --- ---
    UNLEASHEDD: skoro mam pocit, že jsi z té diskuse vůbec nic nepochopil...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    UNLEASHEDD: prumerny hrac je lama, ne vsichni
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    J4C0B1M: se to stava, no. a proto rikam, ze na startu areny (0:0 a 0:1) fakt nemuze clovek klasifikovat hrace jako lamy, viz diskuze par tydnu zpet
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    UNLEASHEDD: tak ňák no a to jsem si ještě říkal "pohoda, někdy se to stane no, ale pak člověk z 0:2 udělá klidně 7:3" no a constructed priest prej řekl že ne :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    UNLEASHEDD: na tyhle pocity nemusite panove ani hrat arenu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam