• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já vynechávám daily, protože když to zapnu, tak jsem dycky nasranej. No more randomrandom bulshits :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    LEDOFREDO: coz imho neni moc dobry napad, protoze to podle me ma vliv na kvalitu hry pro casual hrace (lidi nerozbalujou packy, nedostavaj novy karty, nevylepsujou decky/nezkousej novy veci)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ONDRA_PATA: az s novou expanzi
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    Daily je na imo na chvilku. Kolikrat udelam jen takovej random balik se kterym dam par ranked wild her na low ranku a stejne vyhraju.
    A souhlasim s tim, ze pak clovek pak ani nemusi delat preorder. I v tyhle expanzi jsem craftil jen par karet, kdyz jsem mel neco nasetreno.
    Celkove jsem se dostal k tomu, ze pokud nebude nejakej "special" deal, tak do HS uz nedam ani ká.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    J4C0B1M: u me je duvod cas. daily questy jsou ted v kazdy hre. kdyz toho clovek hraje vic, tak by nedelal nic jinyho nez daily questy ve vsem. takze proste u her co me momentalne nebavi na daily questy kaslu i kdyz jsou megavyhodny. jestli me to zase nekdy chyti za koule, tak holt ten usetrenej cas zaplatim. + muj telefon je z pozdniho stredoveku. kdybych mel lepsi, tak farmim v praci o sto6 :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jsem na mobilu,kdy bude cca ten patch s novymi pravidly tozbalovani baliku?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Btw nechápu, že to někdo ani nezápínáte, za měsíc daily questů uděláte minimálně 1400 goldů (spíš o pár stovek víc) a pokud čekáte na nové rozšíření, tak pak nemusíte ani kupovat preorder
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOZLIKK: to jsem potkal dvakrat a oboji prohral
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: to vypada docela zabavne... ze bych to takhle na konci sezony konecne zapnul?:D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    UNLEASHEDD: teď jsem dostavěl 72,6 tempo rogue, tak jsem na to zvědavej :D
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    dneska proste ne :( control warlock:

UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    2:3 :(
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    prave jsem nadraftoval druida kvuli questu - z 90 nabidnutejch karet, jenom 2x 2mana karta... schvalne kam dojedu. bude to test me schopnosti a taky soucasne arena mety, pze celkovy heartharena skore je 70. ale mam jenom jeden boardclear
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KOZLIKK: hmm víc cringe náhled asi neexistuje :D
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    MAGE: ano
    MAGE
    MAGE --- ---
    Takze pokud to dobre chapu tak je nejlepsi nechat otevirani packu az po expanzi?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ooochhhhhhhhhhhhhh, 78 packů místo 60 to musím mít! sice mám 15k dustu a všechny hratelný karty, ale timhle jste mě přesvědčili :D
    MAGE
    MAGE --- ---
    Hearthstone Update: Upcoming Card Pack Changes - News - Hearthstone
    http://us.battle.net/...one/en/blog/20852959/hearthstone-update-upcoming-card-pack-changes-6-22-2017
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    no konecne, kdyz si to tak vemu tak podle me minimalne 1/3 legendarek sem otevrel duplicitine .. a to jich zas tak tolik nemam ... aspon bude mit clovek u ty zluty animacky karty duvod se radovat a ne desit duplikatu :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak se pripravte na otvirani tun legendarek :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam