• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NYRLEM: jaksi zapomínáš, že ňákym posranym standardem, kde o "nic" nejde a každej druhej toy jede hyper aggro deck HS ale nekonční. Ale tak jasně, ten deck (karta) neni dobrej, to jen Kolento je
    horzně špatnej :D

[Very good game Mage Quest] Toast vs Kolento 06/23/2017 G
    https://www.youtube.com/watch?v=7gaTL86x-co

J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KAJJAK: aspoň jednoho za 2. Shade? Jako kdyby tam byly PW:Shieldy, tak řeknu ok. Nebo Cairne? A nebo oba pryč a přidat Barnese + Cairna/Deathwinga Dragonlorda?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

vtip je v tom ze souper nevi kolik spelu mam, takze radsi za kazdou cenu sejme priest of the fiesta nez by mi sel do hlavy :-) to mas 12 usetrenych hp...

Ale tak necham si poradit, za co bys je vymenil? :-)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KAJJAK: 2x Priest of the Feast na těch pár spellů? orly? Ti magove museli bejt dobrý matláci
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    konecne jsem odladil jeden priest deck, z ranku 20 na rank 13 za par hodin, kdyby mel nekdo zajem o popis jak to hrat tak satci napsat...

Jedine rasy od kterych dostavam naklep jsou priest, palladin a roguna, ale nastesti je moc nepotkavam...

Proti magum a warriorum za 60 her pekny 100% winrate :D Hold ten mag asi nebude tak dobrej jak Krip tvrdi :D

LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    zrovna sem je dodelal, super :)
    AZIM
    AZIM --- ---
    ted koukam ze od zitra bude double reward za questy, takze se vyplni je dneska nesplnit pokud mate dva a pockat na zitra
    MATHES
    MATHES --- ---
    NYRLEM: kdo mluvi o constructed? ja mluvim o arene. kdyz blizz vydal ty vysledky, tak tam byl docela netesne nejlepsi, co si vzpominam.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    PHOBOS99: to video jsem videl a krippa znam od diabla, jen bych mirnil jeho svatoreceni ;) btw. nejednalo se o predikci, zvanil o tom jak je broken v buildu s antonidasem a firebally zadara a bylo naprosto zjevne, ze o mete na standardu nema sajn
    ps: kraviny? doporucuju ti se moc nerozcilovat, aby ti nepraskla zilka, to by mi bylo lito ..
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    NYRLEM: trump si nemá z koho dělat prdel jeho predikce jsou naprosto marný. a zrovna ten mage quest je ještě playeable.

kibler má video, kde mluví o tom, jak je náročný odhadnout dopad nových karet a že sám toho spoustu podcenil/přecenil v ungoru, tak si to aspoň pusť, než začneš vypouštět takovýhle kraviny. kripp prostě je dobrý, je to vidět na jeho výsledcích
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    J4C0B1M: trump si z nej docela dela prdel :) pamatuju si, jak vychvaloval mage quest do nebe, jak je to broken :D on vazne zase tak dobry neni ..
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    PHOBOS99: a s notnou dávkou smůly
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    CAIA: a s random deckem
    CAIA
    CAIA --- ---
    J4C0B1M: A pak se podivam na jeho 0:3 video abych se trochu pokochal a zjistuju ze to hral ozralej.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MATHES: vážně? já si myslel, že s warriorem to nejde, že to má Blizz tak v kódu.......já se jen smál tomu, že právě po tomhle videu, kterej má obsah jekej má, potkám zrovna dobrýho, trošku lucky warra. I když kdejakej tempo mage/shaman s lepsima removalama by ho musel rozjetl
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    J4C0B1M: kdo nehraje, neprohraje ;)
    MATHES
    MATHES --- ---
    J4C0B1M: to, ze je nejaka class v arene obecne spatna, neznamena, ze se neda nadraftovat insane deck v ty class

HOCH2: ... to neni "nejaka celebrita" to je clovek, kterej mel za minulej rok absolutne nejlepsi vysledky v arene worldwide
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: no, mozna byste nemeli tolik hltat ty streamery a jet si to podle sebe. Jako to, ze mi nekdo bude neco vychvalovat nebo tvrdit a jenom proto ze je to nejaka "celebrita", jeste neznamena, ze to tak budu citit/delat i ja.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    tvl jak je tohle kurva možný, dokoukám nový video od Krippa jak je warrior v areně na hovno ( https://www.youtube.com/watch?v=npjuDiFaSmQ&t=0s ) 15 minut na to postavim hunter balík, agresivní a 1. hra za stavu 0:0 je control warrior s brawlem (nejhorší výsledek pro mě), milionem tauntů (např. Tar Lord + Faceless combo) a brutálnim latem (taunty podpořil Stormwind Championem), kde jsem ještě mohl vyhrát, ale z 4 big dropů a a jedný 1/1 mi MCT dá 1/1 :D :D fuck you Kripp
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    KOZLIKK: Hele, to byl Sovětský svaz, ne? Země, kde zítra již znamená včera:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam