• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    J4C0B1M: Proc, vsak to je super, ne? To znamena jenom to, ze ti to neda golden lege, kterou uz mas normalni a naopak, takze win win
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LEDOFREDO: mluv za sebe, ja si z detstvi pamatuju, ze jsem ho zral celej naraz :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    jako zmena je to dobra, ale nasazovat to 2 mesice od ohlaseni mi prijde jako spatny rozhodnuti .. verim ze pro vetsinu casual (ale nejen) hracu je jeden z hlavnich tahaku k hrani to, ze si udela quest, das si par her a radove obden si otevre balicek s prekvapenim ... ted clovek hoardi goldy aby mel z toho potom vetsi value, coz mit sice bude, ale imo poteseni z hrani bude v souctu mensi, nez pri prubeznem otvirani .. otevirat si kazdej den okynko adventniho kalendare je proste lepsi nez ho sezrat celej naraz :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    pffff, tohle se mi nelííbí Golden cards and Normal cards are considered the same for the purposes of this feature.
    FLAD
    FLAD --- ---
    KOZLIKK: Voni si tam vzali Priesta? Dobry :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK: no, removaly myslim, ze lidi pridali po tom, co se treba chteli zbavit prave golemu nebo 5/5tek u roguny.
    Kazdopadne, je dobre, ze se nenechas odradit. Za me jsem fakt cumel, jak rychle ses dostal na zacatku sezony az na 10.
    Taky ta hra proti tobe mi ukazala, ze vetsinou ty karty kombinujes tak, aby to melo myslenku a nektery myslenky byly fakt vyborny, ze jsem si rikal, proc je taky nehraju.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    SPAJDA02:

jeste ne, teprv ho testuju a uz me tu par chytrych hlav posilalo do haje za to, ze tu davam decky co neprosly aspon 50 hrami :-)

Hlavne se mi libil i ten deck soupere, sejmout tolik vysokozivotovych minionu se jen tak nevidi... Vetsina mych souperu totiz ma hrozne malo removalu. Na removaly se posdledni dobou moc nehraje...
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    KAJJAK: dobrý hra, ten priest deck si tu postoval?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    a pak hodis napapaneho cthuna
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    AZIM:

chces proste sejmout male karty at se prolizes k Cthunovi a jeho dvema pobocnikum
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    AZIM: pry to slape skvele... dal jsem to sem protoze na to sam karty nemam, ale treba nekdo zkusite a napisete...
    AZIM
    AZIM --- ---
    _KOFILA_: toho Hemeta tam nejak nechapu ... to jako zahodis 20+ karet ? Burn mage tam to chapu, proste nacpes dmg do face ale ta roguna tohle neumi ...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

ja se nebavim jun o druidech, ti golemove jsou ted vsude, to ma roguna, to ma shaman atd... Aspon teda na ranku 8-9

V kazdem pripade pokud chcete videt epickou bitvu neotrelych decku, mrknete sem
    Kajjak vs. ArCaIN - HSReplay.net
    https://hsreplay.net/replay/PdvqF8oP6bkEXG2ZWXqTQP

Az do konce hry to bylo zajimave a obema nam to chodilo hodne pekne...
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: postav si toho control shamana - jeste jsem proti jade druidovi s tim deckem neprohral
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: ne, oni to maj fakt psany jako finale:))
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    SPAJDA02:

njn, to bylo predtim nez nejaka chytra hlava vymyslela nekonecne mnozstvi golemu :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    KAJJAK: vzdyt uz ho jednou nerfovali, tem lidem se nezavdeci :-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NECECH:

tak 50/50 s jednou classou je porad dobry match kdyz ostatni porazis lepsim pomerem :D

Ja si myslim ze by meli nerfnout toho gadgedzana auctionera, ten jeho lizaci potencial je hnus...
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: jaktoze jdou do finale 4 tymy? jak se hraje to finale?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam